Toto vyjadrenie asi nikoho z vás neočarí, ale je mi teplo. A tak som skončila u lásky na gauči a kým on je v práci, tak ja pozerám dokumenty o škandinávskej divočine. Majú tam sneh! Teda zrejme nie stále, ale na tých záberoch, ktoré dávajú dnes, sneh majú. Metre snehu! A tak tu len tak ležím a premýšľam, kedy sa tam presťahujem.

Ale iné som chcela. Odkedy sa mi podarilo úspešne dobrigádovať, chvalabohu, každý deň navyše by bol utrpením, tak sa len tak povaľujem doma a čítam jednu knihu za druhou. Viete, také tie vymývače mozgu, príkladné ukážky "hodnotnej" literatúry. Od začiatku do konca viete, čo a kedy sa tam bude diať. Striedajú sa premyslene usporiadané scény (vykresľovanie neotrelých charakterov, nesmelé spoznávanie, sex, hádka, sex, hádka, plač, sex, nešťastie, ktoré sa nedá ustáť, sex a happyend), samozrejme sa môžte nazvať literárnym priekopníkom a scény podľa ľubovôle poprehadzovať. Tak, aby sa to už vôbec nedalo čítať.

No, keď už ma kolegyňa zásobila takmer plnou igelitkou týchto počinov, tak som sa do toho pustila s bojovnosťou sebe vlastnou. Rozumej, za deň zhltnem jednu, kým doma striedam miesta pôsobenia. Vaňa, balkón, kým tam nie je ako v skleníku, a momentálne to najnaj dostupné miesto na zemi - prostriedok gauča medzi dvoma ventilátormi.

(Doma v počítači a vlastne aj v šuplíku, celý doškrkaný oranžovou zvýrazňovačkou leží môj vlastný výtvor. Už len tú odvahu poslať to niekam do vydavateľstva, aby to aj niekto iný mohol použiť ako vymývač mozgu. Wish me luck!)

Včera večer, teda vlastne to bola už noc, som bola vonku s najlepším kamarátom. Ako vždy sme najprv fňukali nad bezútešnými osudmi a neperspektívnymi smermi, ktorými sa ubrali naše životy, no a nakoniec sme o štvrť na jednu skončili v non-stop Tescu, kde sa kamoš pokúsil kúpiť si ventilátor.
"Prosím vás, kde tu máte ventilátory?"
"Sú vypredané!"
Jasné, ako vôbec môžeš byť taký idiot a myslieť si, že v tomto počasí kúpiš v Bratislave ventilátor.

A highlight včerajšieho dňa? Alebo dnešného skorého rána? Whatever. Ten pocit, keď sa máte ku komu vrátiť, ľahnúť si do postele, dostať/dať pusu na dobrú noc a zaspávať s vedomím, že na vás čakal. Áno, veľmi sa teším na každovečerné spoločné zaspávanie. Hoci aj v tej mojej mini intrákovej izbe. Už len vymyslieť, kam napasujem svoje vysnívané kreslo na čítanie.

Koniec hlásenia, idem si ľahnúť do vane.

 Záchod
Komentuj
 fotka
motorbreath  13. 8. 2015 19:45
treba si uvedomit ze norske lezi pomerne na severe a ano, na niektorych severnejsich miestach tam pravdepodobne budu mat celorocne sneh
inak to co citas? evitu? ono ja som teraz dostal ponuku povyberat si knihy lebo jedna stara pani sa stahovala do domova a rusila svoju kniznicu tak mam za tri police klasiky ja sa tesim z toho brutalne zola, dostojevskij, tolstoj, gorkij, jaros, hecko, sladkovic, macha, erben no proste zuzo labuzo som z toho nadseny
 fotka
johnysheek  30. 6. 2016 09:45
už si poslala?
 fotka
joi  30. 6. 2016 23:12
@johnysheek neposlala som...stále čaká na svoju chvíľku a na absenciu zbabelstva
 fotka
johnysheek  30. 6. 2016 23:15
tak šup šup.. smelo do toho.. teraz je ten najsprávnejší čas
zbabelá nie si.. a keby moc.. povedz mamine..
 fotka
tequila  17. 9. 2023 16:11
isto si aj vo vani citala
a @2
Napíš svoj komentár