"Keby ťa tak neľúbim, tak už si meter pod zemou."- povedal si, kým sme sa vliekli po meste za skupinkou našich priateľov, ktorí totálne nezorganizovane nakupovali potreby na školskú súťaž.
Akurát som ťa pohrýzla, ty si sa odtiahol a povedal tú vetu. Zasmiala som sa. Krásna veta, krásna. Držala som ťa za ruku a uvedomoval si, že niekto iný by ma za to všetko už dávno zabil.
"Vymlátim to z teba."- vyhrážal si sa mi s úsmevom na perách, keď som našla miesto, kde si šteklivý.
"Zavri oči," - požiadal si, poslúchla som. "a teraz, keď sa zobudíš, tak si to nebudeš pamätať."- šepol si a luskol prstami. Otvorila som ich, no nezabudla som a dala som ti to patrične najavo.
S tebou si pripadám sentimentálne a je to absolútne skvelé.
Zbožňujem ten spôsob akým skonštatuješ: "No dobre moja," keď opäť trepnem nejakú hlúposť...
...
Sedeli sme v krčme, s mojimi kamarátmi a pozerali hokej, ty si pozeral, ja som sa dívala na teba. Hádzali sme do seba vodky a ja som si uvedomila, že množstvo alkoholu, ktoré zvládnem vypiť, je absolútne trápne. Po troch vodkách som sa povedľa teba motala domov a otáčala hlavu, aby som našla Orionov pás a ukázala ti ho. Ale ten parchant sa skryl.
A ako naschvál sa ešte aj vykoľajila električka. Zase som ťa musela niekde nechať bez toho, aby som vedela, či sa dostaneš domov, pretože náš taxík prišiel skôr ako ten váš, hoci sme ho volali o desať minút neskôr...
Ľúbim ťa...

 Blog
Komentuj
 fotka
tooniickaaa  7. 5. 2011 12:16
tá posledná veta sa do tohto blogu perfektne hodí
 fotka
eveve  7. 5. 2011 13:26
jeej krásne
Napíš svoj komentár