Ušli sme zo žúrky, na ktorej ľudia sedeli okolo stola, popíjali a dívali sa na MTV s vypnutým zvukom. Tomu hovorím kapor 2,5 . Na MTV bežal World Stage nejakej rockovej kapely, ktorú som bez zvuku nevedela zaradiť, ale my sme museli počúvať nejaké pofidérne "párty" hity na rádiu, ktoré zrnelo. Kopla som do seba zvyšok vína a poprosila jedinú osobu, ktorú som z tých všetkých ľudí mala rada, či si nejde zapáliť. My dve sme sa naozaj bavili iba na balkóne.

Tak sme odišli. A nechali sme tam celú kapriacu spoločnosť. U dievčaťa, ktoré nikdy nebola mojou kamarátkou a ani nikdy nebude. Vyšli sme z jej domu a uvideli hojdačky. Keď som triezva je mi na hojdačkách zle, keď som opitá neviem, ale chcela som to zistiť. Hojdali sme sa a zabíjali čas kým príde posledná električka. A cítila som sa skvele, úžasne a nenormálne dobre (hoci som nevidela na písmenká v SMS-ke od mojej lásky). Živo. Cestou na zastávku ma potkýňali striedavo opätky a chodník. Ale ten pocit. Pre ten pocit povznášajúcej slobody...aaach...

Ona je úžasná. Čas s ňou uteká ako v inej dimenzií. Rozhovory s ňou sú vždy zaujímavé a dokonalé. A smiech a naše hlášky a všetko, všetko, všetko spojené s ňou.

A ráno som dostávala kamaráta zo samovražedných stavov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár