Bolo ako bolo, bude ako nebolo. Len na to som myslela, keď sme sa s tou najúžasnejšou ženou smiali nad táckou s čísburgermi v mekáči. Hystericky. A asi hlavne na tom, že opitému človeku sa veľmi ťažko hovorí čisburger. Vážne, skúste to.
Najúžasnejšia žena bola nešťastná, ale tvárila sa, že nie je. Ja som bola nešťastná, ale nemala som byť prečo. Odrazu mi všetko chýbalo, naše dni preležané na kuchajde, hodiny strávené snahou prefajčiť sa do delíria, či snahou vypiť všetko, čo nevypije nás.
Bolo to preč. Rovnako ako všetky tie žúrky u mňa doma, ako všetky tie opekačky, chatovice...čokoľvek.
Chýbajú mi všetky tie dni, keď som do svojej zdanlivo bezodnej kabelky, napchala celý svoj svet, odišla z domu a vrátila sa v čase tak rovno do postele.
Už sa nevrátia.
Dnes, keď moji rodičia už pomaly balia moje kufre, aby sa ma konečne po x rokoch mohli zbaviť a úplne potláčajú moje právo slobodne sa rozhodnúť o svojej budúcnosti sa mi zdá všetko nenávratne preč. A môžte všetci povedať, že ja nikdy neodídem. Môžte to povedať 500krát. No pravda je taká, že ono to vlastne ani inak nepôjde, keď to je pre mojich živiteľov hotová vec.
Ach. Mala som toľko plánov. Toľko plánov, keď som na svete bola sama samučičká, všetci ma opustili a jediné čo som chcela, bolo začať niekde odznova, niekde ďaleko. Dnes sama nie som a už sama byť nikdy nechcem, nechcem začínať od nuly a nechcem, aby to bolo ďaleko.
Ako sa to všetko mohlo tak zmeniť za jeden rok?

 Blog
Komentuj
 fotka
flagrantine  23. 2. 2012 10:44
nie si jediná, komu to bude chýbať
 fotka
lui74  23. 2. 2012 11:10
kam daleko odchádzaš?
 fotka
joi  23. 2. 2012 13:29
@lui74...ono ja viem, že Praha nie je až tak ďaleko od Bratislavy...ale rozhodne to je dosť ďaleko na to, aby som sa sem nedostala každý víkend a možno ani nie každý mesiac...



@flagrantine ... ale určite viaaac
 fotka
lui74  23. 2. 2012 22:29
@joi máš pravdu ale budeš študovať na kvalitnej škole a spoznáš aj mnoho nových super ludí
 fotka
antifunebracka  15. 3. 2012 22:27
od 0 zaciname, len ked sa narodime
Napíš svoj komentár