Bolo mi trochu nespravodlivo, keď som ráno treskla dverami a odišla električkou do roboty, hoci ďalšie dve súčasti našej rodiny šli do tej istej roboty autom. Do očí mi vyhŕkli slzy, aj keď som si sľúbila, že on ma už nikdy nerozplače. Rozplakal, zase.
Cítila som sa ukrivdená, cítim sa ukrivdená, lebo môj otec je úžasný človek, bohužiaľ len polovicu času. A občas je to fakt hardcore. Ako napríklad dneska ráno. Ale to je jedno...
A láska mi odchádza zajtra, zase. Už si začínam zvykať, aj tak stále sedím v robote.
A včera som bola na Harrym, asi si budem musieť znova prečítať knihu, pretože mi nesedelo strašne veľa vecí...sa mi nechce veriť, že som toho toľko pozabúdala. Boli sme dosť neskoro a spojenia MHD v noci z mesta na druhý koniec Bratislavy sú fakt žalostné, naozaj žalostné a vie to pekne vytočiť, keď stojíte na zastávke už 20 minút a zatiaľ išli 3 električky do vozovne a jedna služobná jazda. A vy na spojenie na koniec sveta stále čakáte, aj keď podľa prepravného poriadku už mali prísť dve, no tá prvá prišla skôr, tak ste ju nestihli a tá druhá mešká, lebo tam už stojíte. Chcem ten teleport už.
A som nahnevaná na tú najlepšiu ženu, pretože mala ísť aj s frajerom s nami do kina a keď už sedím na dohodnutom mieste a volám jej kde je, tak mi povie, že ona nepríde. Zdá sa vám to malicherné, mne to je jasné, ale toto nie je prvýkrát, čo to spravila. Je to minimálne piaty krát, čo som na ňu niekde čakala a keď som jej potom volala povedala, že nepríde. To sa, kurva, v dnešnej dobe mobilov a internetu nevie ozvať dopredu? Už len čakám, kedy ju niekde budem čakať sama, zavolám jej a ona mi povie, že nepríde, drbne ma z nej. A potom ako som zložila mi napíše SMS-ku, že ona sa mi fakt nemala ako ozvať, lebo nemá kredit. Tak môže mi tu niekto vysvetliť ako doprdele mi napísala tú SMS-ku?
Teraz čakám, čo sa poserie dnes. Nehovoriac o tom, že mám do konca mesiaca 1€, som v dlhu 50€ u mami a nemám ani električenku, lebo som sprostá krava, tak musím fajčiť tie najhnusnejšie cigarety, aké sa mi za 2,30 na kartu dostali do ruky. Už tri dni zvažujem, či nie je najvyšší čas s tým skončiť.
Sedím v robote, chce sa mi brutálne spať, nechcem ísť domov, pretože otec je opäť bez nálady a tým nám vlastne padol plán, že zakempíme s frajerom u nás. Už nech sú tri...nedá sa nejak úplne iracionálne matrixácky posunúť čas?

 Blog
Komentuj
 fotka
lui74  28. 7. 2011 12:01
ak prestaneš, ušetríš peniaze i zdravie a páčil sa ti film napriek nezrovnalostiam?
 fotka
flagrantine  28. 7. 2011 12:49
pretože keď som došla domov, tak som ukradla mame mobil a napísala ti z neho :/
 fotka
joi  28. 7. 2011 12:56
fasa..
 fotka
joi  28. 7. 2011 13:02
@lui74

páčil sa mi, teda väčšinu času sa mi páčil...ale odporúčam



Závislosť, čo ti poviem
 fotka
lui74  28. 7. 2011 22:26
@joi nič nehovor a ži zdravo a neboj, určite pozriem
 fotka
antifunebracka  1. 8. 2011 21:10
to kde robis, ze tam mozes pisat blogy? inak to, ze na niekoho cakam a on nepride a ani sa mi neozve, poznam velmi velmi dobre. aj lepsie, nez ty. vlastne asi nepoznam cloveka, ktory by bol taky zodpovedny ako ja, co vsetky, aj tie najbanalnejsie terminy, dodrziavam. a sere ma to, ze ludia vedia mat v pici a ja nie
 fotka
joi  2. 8. 2011 08:10
@antifunebracka



celkom dobrá robota

tak ja tiež všade chodím...hoci často meškám, ale dám vedieť a nikdy to nie je viac ako pol hodina

hej hej, to naserie...ale tak čo už
Napíš svoj komentár