Rada sa sem vraciam nabitá emóciami. Spracovávať ich a uložiť medzi 0 a 1 na neznámom mieste, je pre mňa ako položiť poklad. Nezakopávať, nechať všetkým na očiach, nech kráčajú okolo. 

Iba ja viem vysvetliť, prečo je tak vzácne, že sú tieto vety tu a koľko majú za sebou. Nebudem sa tváriť, že ma chce niekto okradnúť, ale ak sa niekto zastaví, rada vysvetlím v čom je ich hodnota, na dno truhly vidím totiž len ja. 

To čo sa tam môže skrývať ma niekedy desí a inokedy svieti ako mesiac na cestu tmou. 

Dnes sa tam uložilo poznanie o sebe, spracovanie veľa vecí ohľadom lži a spomienky. Tie malé, ktoré sa nevymazali ani resetom mozgu. 

Mám šťastie že si (bol) so mnou... 

Čas. 



 Denník
Komentuj
 fotka
nuumik  30. 9. 2020 23:50
Super ! Konečne niečo zaujímavejšie po tých klasických Birdz blogoch srágorách určite pokračuj ďalej v písaní
 fotka
johnysheek  1. 10. 2020 11:00
asi nezadržím zvedavosť...
 fotka
tequila  1. 10. 2020 16:40
Čo sa stalo?
 fotka
jankasimka  3. 10. 2020 16:20
Vysvetlenie by bolo zdĺhavé a poklad by pre vás možno stratil na cene. Pre mňa má čoraz väčšiu hodnotu. Ďakujem za váš záujem ❤️ čo sa stalo? Stal sa život. Krásny, plný ,,zvratov'' a pritom tak obyčajný. Stala sa cesta vnútrom. Tá bola a je kľukatá... Mojimi blogmi tu si kreslím medzníky, ale nesnažím sa určiť smer, viem len, že sa budem hýbať. Nebudem stáť, vidím cestu, ktorú mám za sebou a čo mi dala. Dennodenná realita je samozrejme nuda
 fotka
jankasimka  3. 10. 2020 16:30
@johnysheek veľa vecí som nevedela kedysi vyjadriť, dnes to už viem lepšie, ale návod ako to dosiahnuť, by som podľa svojho príbehu neodporúčala nasledovať
Napíš svoj komentár