Hej hej zase sa Vám hlási Ištar, ten zúfalý kokot, ktorému láska odišla na rok do USA a on sa ani nie po mesiaci vyspal s druhou.Ale to už viete. Nejdem tu písať o tom ako stále na moju amreičanku myslím, ani ako ma trápi svedomie....ale o tom, že som sa na moje problémy pozrel trochu chladnokrvnejšie a s čistou hlavou.
Jedného pekného dňa som začal tie dve porovnávať.Vo svojej hlave, pretože niesom natoľko netaktný ,že by som ich ohováral pred dákym kamošom v krčme.
JANKA-moja 2ročna láska-momentálne v USA na dlhú dobu.Postava nie najdokonalejšia, pekná tvárička a sarkasticky no veľmi dobrý zmysel pre humor.Človek sa s nou nenudí čo sa týka komunikácie, človek sa s nou nudi čo sa tyka zažitkov, pretože Janka je poriadny domased a povaľač ,ktorý okrem svojej Favoritky nepozná nič ine.Ešte nikdy nenavrhla aby sme šli niekam na výlet.Asi aby jej neubudlo z jej penaženky, pretože Janka je dosť škrob.
Nieje veľmi rodinne a citovo založená.Pekných slov sa od nej často nedočkáte. Ma problem vyjadrovať svoje city.Ešte nikdy mi do ucha nepošepkala : Lubim ťa.Je síce spoločenská, no jej kamarátky som vždy bral ako lúzerky. Neviem, nechcem byť odporny, ale ked som mal s nimi sedieť v bare, hambil som sa....som uprimny.To bola krátučká analýza Janky, ktoru ked sa zamyslim, ani neviem prečo ľubim...nj láska je slepá.

PEŤKA-dlhoročná kamarátka s ktorou som sa vyspal.Vždy sa mi páčila, bol som aj do nej zalubeny.Teraz sa mi akoby splnil sen ,ktorý som kedysi sníval.Peťka ma bombovú postavu, aj ked do tváričky som videl už aj krajšie kočky.Je úprimná, citlivá ,milá ,starostlivá.Ked som snou ,mám pocit akoby na mna stále dohliadala maminka, a to je pre takeho chalana ako ja super pocit.Peťka sa o mna stale stara, či niesom hladny ,smadny a tak podobne..Čo sa týka prejavovania citov, Peťka s tym nemá problem. Vždy povie čo cíti, nehambí sa prejaviť žiarlivost alebo lásku ked to tak cíti.Bude z nej aj super mamina, ona miluje deti.Spoločenské postavenie má dost dpbré. Má kontakty na dost vplyvnych ludi a jej kamaráti su z tej Gangsta spolocnosti...na tom mi ale zalezi najmenej. Je ukecaná,aj jej humor mi niekedy sadne....Peťka mala v živote veľmi veľa mužov.Bolo to cítit aj v tej posteli.Nemyslim vsak, ze je z tych kuriev co podvadzaju chalanov....

Tak ,toto bola moja chladnokrvna spoved pri ktorej som zistil ,že Peťka má o moc viac plusov ako Janka.....A tu je dokaz ako je láska slepá.

Áno som kokot ,že takto chladnokrvne porovnávam dve duše ,s ktorými sa zahrávam.Ale ja som len dal na papier to čo cítim....Veď kto z nás niekedy neporovnával.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
faker  14. 7. 2008 14:31
husto si opísal tie dve normalne som si ich začala predstavovat.....nj, ako vravim tvoj blogy citam a chapem ťa chlapče mozno via cako ktokolvek iny...aj ked toto porovnavanie neni slusne, co uz no....ved bohvie ake myslienky maju v hlavach tie dve
 fotka
holyknight  14. 7. 2008 14:39
no uz som ci chcel napisat ze by si mohol zacat rozmyslat skor o tej kamoske ale ked mala v posteli uz vraj dost muzov hm...proste takym zenam ja nedokazem doverovat vo vztahu...mi napadlo co keby to s tvojou "americankou" ukoncis a s kamoskou ste len milenci...aspon pre mna by to bola najlepsia alternativa aj ked poriadne egoisticka...
Napíš svoj komentár