Prvá časť

Najprv zacítil cigaretový dym. Obzrel sa okolo seba, ale neuvidel nikoho. Zneistel. Jeho kroky sa zrýchlili. Napriek pouličnému osvetleniu na ulici bolo príliš veľa tmavých kútov, v ktorých sa mohli skrývať rozličné nástrahy. A viete, v takýchto chvíľkach, začnú človeka napadať rozličné katastrofické scenáre, ktoré v ňom akurá vyvolajú ešte vačší strach. Za chvíľu sa už ide posrať od strachu. Začal mať pocit, že ho niekto sleduje. V jeho mysli sa vynárali predstavy o tom, ako za ním niekto kráča s bejzbolkou v ruke alebo ako mu niekto vreckovým nožíkom otvára brucho. Začal kráčať ešte rýchlejšie a po chvíli už bežal po chodníku zakopávajúc o všetky nerovnosti na starom, dažďami vymletom betóne.

Nepomohlo mu to. Dostihla ho bez najmenších problémov. Silno ho strčila medzi kríky a tam mu vášnivoroztrhla horných pár gombíkov na košeli a odhalila mu tak celý krk. Nezakusla sa však do neho, iba ostrou špičkou zubu mu presekla krčnu tepnu a prtisla svoje ústa na ranu. Chcels a brániť, ale nemohol. Obe ruky mu pevne držala za chrbtom a aj keď sa ju všemožne snažil kopnúť, jeho nohy na nič nenarážali. Len postupne cítil, ako ho opúšťajú všetky sily a akos a jeho vedomie prepadá do prázdnoty odkial sa už nikdy nemá vrátiť.

Vychtnávala si každý dúšok jeho krvi. Každá ďalšia kvapka v nej vyvolávala to jedinečné vzrušenie. Plne sa tomu odvzdávala, nechala jeho krv, nech prenikne do každého kúta jej úst, aby si tú nasladlú železitú chuť udržala v nich čo najdlhšie. Zabudla na celý svet. Zrazu však ucítila stašnú bolesť. Jej koža na chrbte začala neuveriťeľne páliť. Pustila svoju obeť, a rýchlo sa otočila. Za jej chrbtom spozorovala, že nočná obloha začala postupne červenieť prvými lúčami svitania. Cítila sa tak slabá. Z posledných síl zaliezla do kanála. Skoro nevládala ani zdvihnúť kovový poklop. Zaliezla do stoky a schúlila sa tam medzi smradom a nejakými vodovodnými trubkami. Silným kopnutím nohy odohnala skupinku potkanov, ktorý po nej začali liezť. Mala chuť kričať o pomoc, ale z jej hrdla sa nevydral ani ten najtichší zvuk.

Potom stratila vedomie.

Pokračovanie nájdete v najbližšom čase v Sheeninom blogu

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
sheena205  2. 7. 2008 15:34
No do pekla

Co si nám to spravil.....ale super...aspon sa mam zase s čím hrať
 fotka
tomas  2. 7. 2008 15:56
JEJDA SUPER
 fotka
aislinnas  2. 7. 2008 20:39
wau dobre som zvedava ako si s tym poradi sheena ..... ale skladam poklonu
 fotka
kemuro  3. 7. 2008 17:19
uf,narazil osm na to náhodne,ale opäť som v obraze,kolegyňa bude mať čo robiť



koniec koncov perfektne zohratá dvojka
 fotka
zmyja365  19. 7. 2008 11:02
pjekné
 fotka
zayl  14. 8. 2008 20:27
Znova pekne, uz som zvedavy, ako sa to vyvinie
 fotka
melody23  15. 9. 2008 10:48
wow

vyvíja sa to neskutočne zaujímavo....už chcem vediet ako to skončí
 fotka
antifunebracka  17. 1. 2016 21:25
A ja som sa tešil, že ho znásilní.
Napíš svoj komentár