Aj keď Stovková stužková sa bude konať až v Decembri, aj na Stovka prišiel ten úkrutný čas kúpiť si oblek.

Tak sa teda chudák Stovko, vybral smer Parndorf do Rakuska. V Rakusku sa nahodou da vcelku na obleceni usetrit, z jednoduchého dôvodu a to preto, že tam nikto nieje posraný z toho, že sa jedná o luxusný tovar.

Parndorf je maličká dedinka v okolí Viedne. No a za touto maličkou dedinkou sa nachádza zoskupenie príšerne gýčovitých domčekov, čo sa tvária ako dedinka z minulého storočia, až na to, že sú namaľované tými najotrasnejšími farebnými kombináciami (napríklad moja "obľúbená" cobaltová modrá s bledoružovou). No a v týchto príšernostiach, ktoré ten architekt musel spraviť v rámci nejakého prvoaprílového žartu, sú ukryté všelijaké obchodíky.

Bohužial, ako to už obvykle chodí, vyskytol sa problém. Keďže Stovko je raz darmo príšera neľudských rozmerov, tak vybrať pre neho oblek je úkol hodný prinajmenšom Chucka Norrisa. Stovko so svojimi skoro dvoma metrami a jeho osím driekom, sa totiž vymyká všetkým veľkostiam oblekov. Mám proste na výber, či mi budú krátke nohavice a rukávy, alebo či by som mohol v oblasti pupku mať nejakého podnájomníka.

Keďže chybu je vždy lepšie hľadat všade inde len nie v sebe, rozhodol som sa, že za všetko môžu Rakušania. Proste všetky obleky tam sú zjavne šité na odporných malých prežratých Rakušákov. Tí musia teda zarábať riadne prachy, pri tých cenách, čo tam mali za jedlo, by sa mne nepodarilo ani poriadne sa najesť, nie ešte mať pupok taký, aby mi boli dobré tie nohavice.

Teda nákupy v rakúsku naozaj šetria peniaze. Uvedomil som si, totiž, že ten oblek, čo mám doma vlastne vôbec nieje taký zlý, ako som si myslel doteraz. A nech sa hot-dogmi a praclíkmi za vyše sto korún prežierajú Rakušáci sami.

 Blog
Komentuj
 fotka
ciernaruzicka  27. 10. 2007 17:28
..este by si si ho mohol dat usit...
 fotka
beruska_zuzanka  27. 10. 2007 19:00
Chudáčik stovko požičiam ti brachov oblek? ale nie...

ale inak dobre,na tomto som sa zasmiala ,,Mám proste na výber, či mi budú krátke nohavice a rukávy, alebo či by som mohol v oblasti pupku mať nejakého podnájomníka."
 fotka
ronny  29. 10. 2007 17:25
jj ten podnajomnik nema chybu! super blog!
 fotka
abort  7. 11. 2007 19:16
Ja mám presne opačný problém Som vysoký a vyziabnutý a to tým najvtipnejším spôsobom. Teda som nútený využívať konfekciu, čo je drahé a zbytočné!



Odievanie je vrchol konzumu, čo by bolo na tom, keby sme chodili holí?
 fotka
tashira  1. 1. 2008 13:12
fotku cem videt..ty feshak!
Napíš svoj komentár