Nenávisť je všade okolo nás. To sa nedá popreť. Pôsobí na nás zo všetkých strán, hudbou počnúc, končiac reklamami. Každý kto závidí niekomu úspešnému začína mať chuť ho podraziť, len preto, aby zmenšil ten priepastný rozdiel.

Za ešte horších považujem ľudí, ktorí nenávidia alebo sa tak len tvária, len preto aby boli zaujímavejší. Čo prinesie spevákovi čo do mikrofónu zahuláka ako len vie "Boh je k*k*t". Veď predsa kvôli tomu, ktoreho prave takto urazil (no vlastne aj tomu, lebo po ňom tam hrá postatne lepšia kapela), teraz stoji pred asi päť krát väčším publikom ako si zaslúži a vačšine ľudí sa dokonca jeho "hudba" páči. Mali by snad podobne choro zmyslajuci ludia niečo menej z koncertu bez toho? Aj keď určite niesom kresťan, nebudem ešte kvoli tomu hrubo urážať niečo v čo niektorí ľudi veria. Nebudem ešte nazývať vulgarizmami niečo, vďaka čomu množstvo tažko trpiacich ľudí berie silu čakať na to, čo prinesie ďalší deň.

Nechcem tu teraz rozoberať môj vlastný postoj k viere. Ale o ľuďoch, čo si svoju vieru založia len na uražaní inej viery, si myslím, že nemôžu to byť zdraví jedinci.

Mimochodom jednalo sa o skupinu Attack of Rage, ktorí robili predkapelu skupine Galadriel na ich koncerte v RANDALy pred par mesiacmi.

 Blog
Komentuj
 fotka
zemina  13. 8. 2007 19:52
Na ten ultratemny koncert som chcela ist..ale velmi rychlo som si to rozmyslela..

No a k veci..suhlasim..
 fotka
caro  13. 8. 2007 19:55
hmm su problemy ktore obycajni ludia ako ty (alebo hocikto na birdz) nevyriesia...bohuzial no
 fotka
the.wall  13. 8. 2007 19:56
hej pametam si na ten kvazi koncert, ten chudak co zareval vyssie zmieneu vetu bol vazne velky chudak, v teda sa mi aj celkom chcelo nieco po nom hodit, alebo radsej odyst, pretoze som veriaci krestan.

ale vnimam to tak ze je to iba prednsek zakomplexovaneho cloveka ktory nevie co zo sebou.

iked tie dalsie kapely boly dost dobre, ajked galadriel som nevydel musel som odyst...
 fotka
ronny  13. 8. 2007 20:06
Super blog, absolútne súhlasím. Mňa osobne také a podobné navážanie sa uráža. A je to tiež prejav s výpovednou hodnotou..
 fotka
in_memories  13. 8. 2007 20:11
ano, mas uplnu pravdu.. a podobne ako zemina som si rozmyslela ucast na tom koncerte.. a suhlasim aj s prispevkami tuto nad tym mojim..



ale musim povedat.. ze ja osobne nenavidim.. v niektorych momentoch zivota urcite.. nenavidim cloveka ktory mi spravil zo zivota divadlo.. tym chcem povedat - jednoducho nie je nenavist ako nenavist.. nenavidim.. ale nenavidim vnutri.. primalo ludi o tom vie..
 fotka
tommy0234  13. 8. 2007 20:35
Aj ja s tebou suhlasim...je to uz proste raz tak a neda sa to zmenit...ludia su sprosty...a vacsina z nich nenavidi len preto ze ostatny miluju...
 fotka
tatianka  13. 8. 2007 21:30
rozmyslam ci nieco alebo niekoho nenavidim a nic ma nenapada...skor nieco neznasam, ale to nie je nenavist
 fotka
magaman  15. 8. 2007 21:07
Na tom koncerte som bol (ved ty vies), ale toto som si fakt nevsimol ze povedal. Pockaj to boli ti co im bolo rozumiet len blablabla? Tak som mu asi nerozumel.. nastastie...
 fotka
lithany  20. 8. 2007 18:38
myslim ze vase nazory su totalne obmedzene...nech si kazdy vravi co chce..a btw attack je jednou z naj kapiel co tu na sr mame....a suhlasim...boh je kkt
10 
 fotka
tashira  1. 1. 2008 02:07
ja ze myslis mansona....no ja tu hudbu nepocuvam, takze k tomu sa nebudem vyjadovat..

ale to s tym urazanim je pravda....a nemalo by sa hovorit len o viere ale aj o inych veciach, ktore sa ludom pacia a v ktore veria
Napíš svoj komentár