Ked som uvidel tu sumu som skoro padal zo stolicky. Tritisic kontaktov na obmailovanie, obvolanie a zapisanie si co som od nich zistil. Plat? Nieco nad 9000. Ziaden casovy stres, ziadna manualna praca a vacsinu casu by som to mohol robit z tej istej stolicke, na ktorej prave sedim .To znamena u mna doma.

Dnes sa to zacalo. Rano som plny optimizmu prisiel do istej nemenovanej firmy. Zistil som ze spracovanie tej databazy neni ani nahodou na 20 dni ako mi tvrdili. Proste v nej chybaju hocijake kontaktne udaje. Cize clovek si musi ist na roky neaktualizovane stranky obci na slovensku, len kvoli jednej mailovej adrese alebo par telefonnym ciselkam. Za dnesok som stihol si zistit kontakt na prvych asi 100 obci. A to som robil bez prehanania neustale. Moja obedova prestavka vyzerala asi tak, ze som behom natahovania tych stranok (urcite umiestnenych na severoch, ktore su snad pripojene este dial-up-kou a to este vypnutou) si odkusoval z chleba, co som si prezieravo zbalil do tasky.

Jaaaaaaaaj! A skoro by som zabudol napisat, ze som chory. Z mojim uzasnym stastim sa mi podarilo den pred vysveckom prechladnut. naviac vsetci sa tam v tej firme na mna pozerali ako na workoholika, ked som zahlasil, ze si nejdem spravit caj, lebo mam pracu.

Cize zistil som, ze tie peniaze mi za to nestoja. Kebyze to rozpocitam na hodiny, tak mi vyjde velmi chaba suma. uvidim ako sa to bude dalej vyvijat ...

 Blog
Komentuj
 fotka
the.wall  2. 7. 2007 20:03
poctvivou pracou k trvalej invalidite...

ja konktretne som zobral gitarku a isiel hrat pod michalsku kde som si zarobil za pol dnna viac nez dobre...
 fotka
ikonka  2. 7. 2007 20:05
jejho, the wall, to by mi nenapadlo

aa ale sak nefrfli, co, aspon sa nenudis
 fotka
ciernaruzicka  2. 7. 2007 20:14
no prachy sa zidu...ale h entaka makacka

aj ja d neska som sa dozvedela ze zase musim do roboty-na nocnu no ma skoro piclo ked mi to mamina povedala
 fotka
ludmila  2. 7. 2007 20:25
tak...ako .. je len malo prac ktore dobre vyzeraju a sa aj dobre robia
 fotka
caro  2. 7. 2007 20:52
ja som dnes presedela dve hodiny na skoleni :/ to neni moc vyhra...som skoro umrela tam...bleee a este k tomu ked som to uz raz cele pocula a odtrpela
 fotka
tashira  1. 1. 2008 01:36
ja ti hned na uvod oznamujem ze sa idem pustit do vsetkych tvojich blogov...

takze budem komentovat mozno k veci a mozno od..ale to je jedno..hlavne ze si nieco poprecitujem

inak k tej brigade...ako to dopadlo? ci to sa docitam dalej?
Napíš svoj komentár