Toto je az tretia cast Stovkovych dobrodruzstiev behom brigady na pohode. Prvu si mozete precitat tu.

Piatok pre mna vlastne ani nezacal. Nebolo ziadne vstavanie, ziadny budicek, ani nic take. Proste zrazu bol. Pozrel som sa na hodinky, ktore mi oznamili, ze uz nejaky cas je zajtra. Tak som este nejaky cas bezducho bludil po areali, ktory bol v tom case este prazdny, lebo taky velky ujovia a ciernych trickach SEK-U-RITI (no dobre, bolo to z C-ckom a spolu ) nepustali nikoho bez takeho peknuckeho ruzovuckeho naramku na ruke dnu. Ked prechadzka nepomohla, spravil som si par drepov/klikov/hocicoho na rozprudenie krvi a isiel som smerom na moje stanovisko.

Ked som na toto prekliate miesto dorazil. nasiel som kamaratku, ktoru som mal striedat, ta mi este ukazala, jak sa co ma robit. Vediet spravny sposob lezania na lavicke totiz nieje nikdy na zahodenie. proste mi ukazala, ako do takeho paieru zapisovat, kto v sluzbe je a kto nie. Trochu sokujuce bolo zistenie, ze najmladsi z mojich "podriadenych" je odo mna o tri roky starsi a ten najstarsi az o sedem. Ale co, ved sranda musi byt.

V kazdom pripade tito ludia boli uplne uzasny a pomahali navstevnikom kde sa dalo. Po tom, ako utesili babu, ktora sa nervovu zrutila po tom, co jej SBS-kar povedal, ze ju prevedie cez areal k jej kamosom v druhom mestecku len ak s nim pojde do stanu, zacali chodit po areali a pomahat ludom stavat stany. Mna by ziadne legalne drogy (a pochybujem ze vobec nelegalne) neprinutili nieco taketo robit o pol tretej rano.

Asi okolo stvrtej mi zazvonil mobil ze na nasej strane hori ohen. Ked sme toto zuriace inferno nasli, zistili sme ze s jednalo len o typicku petrolejovu (ci co to uz je vo vnutri) faklu. Bohuzial aj tie boli, kedze sa jedna o otvoreny ohen, v celom areali zakazane. Po tom, co sme si vypoculi, ze faklu potrebuju lebo, nemaju dost svetla na stavanie stanu nasledovala namiesto usmrtenia navstevnikov alebo aspon nasilnemu zahaseniu ich fakle nieco necakane. Ti "moji" ludia im tam zacali svietit NASOU baterkou a este im pomahali pribijat koliky. Ja som proste nemal slov.

Ked sme sa vratili na stanovisko tak po chvili utichla ta party v mestecku. kym sa tam stalo vypoculi sme si napriklad DJ-ove skandovanie "Chodte prdiet do spacaka !" do nejakeho tanecneho beatu. ked bolo konecne nejaky cas ticho, tak som zaspal. Tato informacia je pochopitelne prisne tajna a vsetci, co si ju prave precitali hned jak zatvoria tento blog tak ju zabudnu. Nie, Stovko vazne nespal v sluzbe!!!

To ze som pochopitelne v sluzbe nespal nezabranilo tomu, aby som sa chvilu pred siestou zobudil (aj na tutu informaciu prosim co najrychlejsie zabudnut). Nasledovalo totiz striedanie strazi. Musel som teda zapisat, ze ludia co boli podo mnou tam fakt boli a ze v poriadku vratili vesty a baterky. Namiesto nich prisli nejake mladsie baby. S tymi (bohuzial) k ziadnym zaujimavym zazitkom nedoslo a vacsinu ich smeny sme prekecali o totalnych somarinach.

O desiatej mi po dlhych osmich hodinach koncila smena a tak som si presunul karimatku z jej terajsieho miesta do tiena a tentokrat aj oficialne zaspal. Po hidinke som sa vsak zobudil, lebo uz sa zacal areal hemzit navstevnikmi a tak zacala vyhravat hudba a ani za tym nasim krasnym plotom, co nas oddeloval od zbytku sveta sa spat nedalo.

Najprv som musel ist vystriedat jedneho kamosa na sluzbe, lebo jedna kamaratka povedal, ze sa jej nexe a ja som mal chut zachovat sa ako gavalier. teda som si odrobil neovinne dve hodinky naviac. Za dotycneho totiz nemal kto nastupit a on tiez uz sluzil o vyse hodinu naviac. Potom som isiel pomoct kamaratke na stanovsko do mestacka, ktore uz sa casom extremne naplnilo a teda som musel stat pri brane a vsetkym, co niesli nejaku vacsiu batoxinu hovorit, ze mestecko je uz plne a ze maju ist ak nie do prdele, tak aspon do jedneho z dalsich mesteciek.

Nahly telefonat mi oznamil plany vedenia na ovladnutie sveta, cize to, ze sa ide stavt tretie mestecko. Isiel som teda za miestnymi SBSkarmi a spoliehajuc sa na to, ze nam spravne pohlavie na chodenie s nimi do stanu somich poprosil, ci by tuto informaciu nemohli hovorit uz oni, cim by sa zbavili tej trapnej chvilne mlcania behom obchytkavania navstevnikov za ucelom osobnej prehliadky. ked som dosprintoval na miesto buduceho tretieho mestecka mi bolo oznamene, ze tretie mestecko vlastne ani neni treba a ak aj hej, tak proste nebude napaskovane. Po zdeleni tejto informacie uz bolo slnko pomerne nizko a teda novo vzniknute chladky mi dali moznost na dalsieho slofika.

Zas som sa asi po hodinke prebral a isiel som sa pozret na spicku svetoveho hip-hopu, cize Wu Tang Clan. Ten ako mnohy viete sa z hotela, ktory im pochopitelne nebol dost dobry, cize sa zacali vyhrazat okamzitym odchodom, ak im nezozenu lepsi, vyrazil asi hodinu na to, co uz mali by v areali. Do vysielacky sa ozyvali hlasky typu "Hladame Wu Tang, nevideli ste tu niekto pobehovat dvadsat bezprizornych cernochov?". V nasich rozhovoroch boli prekrsteny na Ping-Pong Clan alebo jednoducho Tangace. Ked dorazili, co je dost zvlastne, lebo len aby uz boli na podiu im vybavili, ze ked ich stretnu na hociktorej brane (ostatny museli ist cez specialnu branu pre artistov) maju ich pustit dnu. Nakoniec prisli cez branu, kde mal zrovna sluzbu tiez jeden kamos a SBS-kar poslal Tangackskeho manazera za jednym mojim spoluziakom, ktoreho anglictina fakt vobec nieje dobra. vsetko nakoniec dobre dopadlo a ja som sa presvedcil ze spicka svetoveho hip-hopu na zivo neznie o nic lepsi ako hip-hop sam o sebe (to sa u mna rovna tvrdeniu, ze je nepocuvatelny).

Presne opacny pripad boli nasledujuci The Hives. Tolko energie som snad este nazazil v ziadnom vystupeni. Ich spevak tam predvadzal hotove akrobaticke kusky z mikrofonom a publikoum salelo. Boli proste uzasny a ich vystupenie sa neda slovami ani popisat. jedine co bolo bolo to, ze boli trochu zle nazvuceny, ale to je uz fakt len detail.

Po pozreti ich vystupenia som zaliezol spat. Ani Junkie XL z hlavneho stage-u nemal potrebne schopnosti na to, aby ma udrzal hore.

Zaprajme teda Stovkovi dobru noc, lebo dalsi den mu o deviatej rano zacina dalsia sluzba.

END OF PART THREE ...

V dalsich dieloch sa dozviete vsetky pikantnosti o Stovkovej aferke zo zachodmi a uz v dalsiom diely bude vystupovat dlho ocakavana chodiaca spermia.

Dalsiu cast si mozete precitat tu

 Blog
Komentuj
 fotka
ikonka  24. 7. 2007 19:01
kde ste boli, ked sme 2 hodiny nevedeli postavat stan my??

a Hives vaaazne, daco nenormalne, sak som v sobotu po nich na nohach nevedela stat
 fotka
magaman  24. 7. 2007 19:34
Ja ta zavrazdiiim furt to s tou spermiou natahujes
 fotka
lusila  24. 7. 2007 20:44
A nas stan ani nedrzal pokope bali sme sa ze nam kazdu chvilu spadne koliky sme nemali ziadne tak drzal na blizsie nespecifikovanych tyciach ale vydrzal to chudak... inac WU TANG podla mna boli dost dobry
 fotka
tashira  1. 1. 2008 01:54
tu sa len spalo jak vidim
 fotka
needweed  25. 6. 2008 16:55
heh, aspon viem co ma caka
Napíš svoj komentár