Toto je druha cast mojich zazitkov z brigady na pohode, tu prvu si mozete precitat tu .

V minulom diely sme nechali Stovka spolu z bandov jeho kamosov v klude spat po dni stravenom na slniecku a po rozhodnuti, ze dalsi den spravia vsetko, aby nemuseli aj dalsi den robit cez to najvacsie slnko. Aki len boli naivny ...

Takze rano tristvte na sest mi zazvonil na mobile budik, cim spravil zo 7 days to the wolves od Nightwishu docasne mojim najmenej oblubeny song pod slnkom. (Mam len sampel z ich sajty) Nastastie ma to uz preslo.

Nase dalsie kroky smerovali do buducich stanovych a zatial v jednom pripade odflaknutych a v druhom nespravenych stanovych mesteciek. Nic nepadne cloveku lepsie ako ranne nosenie pneumatik, vrele odporucam. Rozprudi si krvny obeh a zbavy sa rannej depresie z prilis cistych ruk. nastastie jeden moj kamos prisiel na uzasny sposob ako davat tie pnuematiky presnejsie pomocov uviazania kuskov pasky na spagat v presnych vzdialenostiach.

Pri praci nam velmi pomohol DJ TuSom, lebo so svojou dodavkou nam zobral celu bednu mliekopasok (co je mliekopaska najdete v minulom diely). To sme boli neuveritelne radi, lebo spominana bedna aj ked nebola velmi tazke prekvapivo rezala do ruk a nedala sa nijak poriadne chytit. Za tento cin si vysluzil cestne miesto v mojej kolonke "najoblubenejsi DJ" aj ked som ho este nikdy nepocul.

Po doobediu stravenom vymeriavanim a nosenim cize ako povedala jedna kamaratka "najlahsou robotou" sme oviazali kvoli nedostatku ochotnych DJov z dodavkami spominanu sadisticku bednu mliekopaskami a tahali sme ju po zemi.

Uz sme mali pocit ze vsetko je uzasne nasektorovane a vsetky chodniky budu vyzerat pekne z leteckych fotiek a zaroven su dost siroke na to, aby nimi v pripade nudze presla sanitka . V momente, ked sme dorazili na miesto nasho ked uz nie posledneho, tak aspon obednajsieho odpocinku, bolo nam nakazane ist a tu pasku este popripevnovat drotami o zem. Viete si asi predstavit tu erupciu radosti v kazdom z nas. Cize cez to najvascie slnko sme zase chodili po luke a tentokrat zatlkali kusky drotu do zeme. fakt uprimne lutujem jednu kamaratku, ktora drela jak kon, aj ked to povodne vobec nebola jej pracea nakoniec jej z toho este aj prislo zle. Tymto posielam jedno velke diki pre Evku B.

Takze ked bolo vsetko hotove (zase) postupne zacali do mesteciek pribudat stany. O siestej sa nam zacali smeny. Mali sme totiz robit "spiclov" to znamena, mali sme davat pozor na radovych brigadnikov v mesteckach. Oznacenie spiclovia nam dali prave oni a nikto by to asi nevedel nazvat presnejsie. Cize som okolo desiatej si isiel na chvilu pospat, lebo mi o druhej v noci zacinala sluzba. Tento moj diabolsky plan na nacerpanie energie bol vsak prekazeny party v jednom zo stanovy mesteciek. Zvuky z nej sa donasali k mojim usiam vzdialenym asi 300 m odtial ako sutaz, kto bude udierat na bicie horsie a nahodnejsie zaroven.

Este pred dryhou ma zobudila kamaratka, co mala smenu, ze mam poschovavat vsetky veci z okolia nasich stanov dnu, lebo sa strasne bliska a bude brutalna burka. veci som pochopitelne poschovaval, ale ta burka akoby nachval neprisla.

END OF PART TWO ...

V dalsich dieloch si budete moct precitat ako sme stretli chodiacu spermiu a bude vysvetlena zahada z titulky blogu. A naviac uz v dalsom diely si budete moct precitat ako dopadla Stovkova prva smena.

Tretie pokracovanie si mzoete precitat tu

 Blog
Komentuj
 fotka
beruska_zuzanka  23. 7. 2007 22:49
 fotka
magaman  24. 7. 2007 19:13
Jak to s tou spermiou furt natahujes idem readovat dalej
 fotka
tashira  1. 1. 2008 01:49
to ste ako chodili žalovať?
Napíš svoj komentár