No asi to bude otravne, ale mam chut sa vyjadrit k tomu.

Zalezi vobec na tom kto pocuva aku hudbu, aky ma styl, ako vyzera? Ja si myslim ze nie.

Po ulici ide skupinka ludi co vyzeraju ako emo, druha skupinka vyzeraju ako black-metalisti. Zazeraju po sebe, suskaju si: Aha, idu buzeranti. Ti druhi zas ze: Aha, idu trapni satanisti. Pritom ti ludia vobec nemusia byt ani emo, ani satanisti alebo co. Ked si clovek obuje cinany, uz je punkac? Napriklad tiez nosim ciny, aj vybijany opasok. A v kazdom novom kolektive, trebars v tabore alebo niekde ked sa zoznamim s novymi ludmi, vzdy padne otazka- A co ty vlastne si? Emo? Punkac?

Odpoviem im ze som clovek. Ci uz na mna civia s otvorenou hubou, je mi jedno. Ani sam neviem, preco nosim veci podla ktorych ma oznacuju ako punkaca alebo neviem koho. Jednoducho preto ze sa mi pacia, mam rad roznu hudbu ku ktorej to patri, citim sa v tom ako doma. Je to asi postihnuty nazor, ale necitim sa vo svojej kozi ked nemam svoje pekne cervene ciny alebo opasok. Nie som ani punkac, ani emo, ani nic podobne. Pocuvam si co chcem, obliekam si co chcem, a ak s tym ma niekto problem, jeho vec. Ved v tejto dobe je to dovolene, a mozno sa priznam ze to moze byt aj to ze mam chut akoby niekam patrit. Lenze niekto si teraz uz mysli ze niekam patrit znamena ze musi byt punkac, cize nesmie pocuvat gren day, musi byt metalista, cize opovazi si dat ofinu medzi oci...a nie je to jedno? Nech clovek vyzera ako chce, nech trebars pocuva kaju Gotta a pritom je cely v ciernom , je to uplne jedno. Nech clovek sa zaraduje kam chce, zalezi na tom, aky je.

Hudba by mala ludi zblizovat, ale skor ich oddeluje. Lebo aj ked sa stretne niekde na koncerte partia punkacov- uz na seba iba zazeraju- hej sa kukni na tamtoho ako vyzera, ten o punku nic nevie...akoby na tom zalezalo. Hudba je na to aby sa pocuvala, a nie na to aby sme si o kazdej kapele a style zistovali tu najpodrobnejsiu historiu aby sme mali PRAVO ju pocuvat. Na to mame pravo aj bez toho. A takisto na nosenie emo ofin, cinanov a inych kravin. Neviem preco si niektori ludia myslia ze mladi su skazeni popom alebo cim. No a? To uz je tato doba. A my za to nemozme ze sme sa v nej narodili. A ked nas ocarili blink 182, alebo Metalicca, alebo oboje...nemusime nosit ziadny habit ze?

Uz som si zvykol na tie pohlady ked mam na nohach steelky a tricko green day. (PREBOHAAAAA PUNKOVE BOTY A HENTA POPOVA KAPELAAA AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!) Citim sa v tom dobre. Mam to rad. A chcem byt slobodny.

Viem, cudny blog, ale niektori ludia mi uz s tymi skatulkami lezu na nervy.

 Blog
Komentuj
 fotka
slecna6890  6. 10. 2007 17:33
je to super co si sem napisal!!! presne ten isty nazor mam aj ja. jejedno ako clovek vizera ako sa sprava a co pocuva. nebola by som rada keby sa aj dalej robili rozdiely len koli hudbe!!!!
 fotka
zmyja365  6. 10. 2007 17:46
súhlas ja som minule počula že som satanistické EMO : : bububu! tak ma moc ľudia nejedujte lebo temný satan ma ovládne a podrežem si žily! inak super článok s veľkou pravdou...v dnešnej dobe sa chcú všetci škatuľkovať....napríklad som si minule kúpila vybýjaný opasok,prezula do číňan,a nechty som mala nalakované na čierno....a odrazu sa skoro každý hip-hoper obzeral...nechápem prečo každý chce niekoho niekam zaradiť.....
 fotka
flamerage  6. 10. 2007 18:56
Zaujimave zmyja ze teraz suhlasis, a pritom si clenom antiEMO hnutia. A podla mna je fajn ako si to napisal.....ale je len malo ludi co ma na to taky nazor.
 fotka
schizofrenik  6. 10. 2007 19:17
heh mňa sa raz v jednom nemenovanom pdniku pýtali že či som black metalista len som gúľa očami aneviem čo si o mne myslí ostatok lebo mi ofina padá furt do oka hrozný systém



ale ináč to je otrepaná téma
 fotka
olgojchorchoj  6. 10. 2007 19:46
Naprosto suhlasim. Myslim, ze ti co si zakladaju na tom aby splnali akesi podmienky obliekania ci spravania sa, to robia len preto lebo sa do hudby vobec nerozumeju, nevedia ju pochopit, nuz snazia sa tak aspon tvarit... tiez nosim vybijany opasok a podobne veci, ale aj tak som jednoducho sam sebou, bez stitka na cele.
 fotka
enemys-eyes  15. 10. 2007 16:26
kupme si dupacky!!!
 fotka
misa222  16. 10. 2007 14:45
pekne povedane
 fotka
simi97  16. 10. 2007 14:56
pravda aj ja si myslim a myslim ze vecsina tiez
10 
 fotka
malynka  16. 10. 2007 17:33
fajnowo..

presne si to wayjadril chlapec ..

ja sa preesne takto citim tez.. bo dam si opasok daqe ciny, trochu wacsiu ciernu linku na oci a kazdy na mna pozera a pyta sa ty si emo?.. nie.. ale zase nie som ani punkacka.. som proste ja.. to co nosim nenosim kwoli tomu aby som sa niekam zaradila aby ma ludia mohli niekam zaskatulkowat a aby wedeli co si maju o mne myslet, ale kwoli tomu zhe w tom sa donbre citim a ked sa na seba pozrem w zrkadle tak si pripadam ako ja.. a nie ze by som sa na nieco mala pripodobnowat alebo w niecom obmedzowat len kwoli tomu aby som newyzerala napr akoze emo a bo metalistka..
11 
 fotka
hovno  17. 10. 2007 15:17
Baska- kupim Ti na meniny, aku chces velkost?
12 
 fotka
whatsername  20. 12. 2007 21:06
13 
 fotka
saddath  7. 5. 2008 14:46
presne tak
Napíš svoj komentár