Po dalsej trojke z matiky a vysmechu dakych hiphoperskych maturantov na nasej chodbe som sa so spoluzaickou pobral zo skoly domov. Kym sme dosli na zastavku, nadavali sme na nasho triedneho, ktory nas v ten den vynimocne nepocastoval priblblimi prednaskami ale pre zmenu sa rozhodol skusat ucivo ktore sme nepreberali. Na zastavke sa objavila ona- ano ona, hnusna odporna, nemozem ju ani vystat! Kto?? Moja byvala, tusim sa tomu nadava ze detska laska?? Alebo tak nejak. Z mileho dievcatka sa stala nechutna barbina, ktora sa vysmieva mladsim spoluziackam, drzi diety ako blazniva, a za chrbtom ohovori este aj svoju najlepsiu kamaratku. Obcas ju takto stretnem lebo chodi do skoly ktora je nedaleko, ale dnes som na nu fakt nemal naladu. Ona totiz nevie ze napriek nasej vasnivej minulosti ked sme mali 8 a nadovsetko sme sa milovali oddanou a skutocnou laskou, ju v pritomnosti neznasam. Radsej som jej to nepovedal, lebo sa nerad hadam. A radsej nech si pekne prevetra hubu, nez aby na mna civela a prebodavala ma pohladom- to vazne nemusim. Tak to bolo aj dnes- prehodila si tie svoje, kedysi krasne hnede a teraz nechutne peroxidove vlasy, usmiala sa akoby mala krce a zvolala: ,,Ahoj Stevi! Zase sa po dlhom case vidime! Rada ta vidim! Ako sa mas? Vidis, ked uz ta tu takto mam, nieco by som od teba potrebovala."
Moje chabe pokusy o predstavenie mojej spoluziacky Kristiny zlihali, kedze Diana si ju ani len nepokusila vsimnut a takisto ignorovala aj moje vyrazne pohyby rukou ktore jasne naznacovali ze by som ich chcel predstavit. Popri jej kvakani sa to naozaj nedalo, tak som sa na Kiku iba velavyznamne pozrel a ona to hned pochopila. Diu som vobec nepocuval, ale zbystril som az ked som zacul slova ako: ,,vecierok," ,,vodka," a ,,dala som mu kopacky." Nie ze by ma zaujimali komu dala kopacky (na to ze ma 16 ich uz bolo dost), ale ked sa spoji Diana s alkoholom a je bez frajera, moze to byt naozaj nebezpecne. Tak som sa s miernymi obavami v hlase spytal: ,,A co odo mna potrebujes?" Bol som si takmer isty ze ma bude teraz aspon hodinu presviedcat aby som s nou siel vecer do nejakeho klubu, tvaril sa ze s nou chodim aby sa mohla tvarit previnilo ked na nu budu ostatni chalani pokukovat. Toto ju bavi a spravila to uz viac krat ale ja som bol taky hlupy a myslel som si ze ona sa chce vazne len porozpravat o tom aky bol ten jej byvaly kreten. A ako ho zboznovala, a bla blaaa...a este k tomu ked si vypila a moje presviedcania aby to neprehanala neucinkovali, potom som ju tam nemohol len tak nechat, musel som sa naozaj tvarit ze s nou chodim aby nahodou s nejakym neodisla-to by dopadlo a potom som ju nejako mimo fizlov vzdy doviedol domov. Ci uz si otvorila alebo spala v prednej zahradke neviem. Nie som idiot? Neviem jednoducho povedat babe ze jej spolocnost mi je neprijemna. A ked ma vola von, neviem povedat nie. Neviem, mozno je to aj to ze som v podstate clovek ktoreho pozna od detstva, aj ked ma len vyuziva. Raz mi povedala ze som jej kamarat. V duchu som sa uprimne zasmial. Ale potom som pochopil ze pre nu je kamarat ten ktory jej spravi po voli. A pokial viem, jej ini "kamarati," su mierne svalnato nebezpecne vyzerajuci a radsej sa obetujem a pojdem s nou do toho hlupeho klubu nez aby tam sla s nejakymi individuami ktore ani poriadne nepozna. Je to zvlastne, ale aj ked ju neznasam, akoby som sa citil za nu zodpovedny. Vlastne ju poznam od svojich siestich rokov. Tak som len cakal nech to vysype ze co chce, a bol som uprimne prekvapeny. Trava. Trava...Trava?!?! COOOO?!?!?!
Cumel som s otvorenymi ustami. Co chces moja? CO TO PO MNE CHCES??
,,Stevo, naozaj to potrebujem, rodicia ma podozrievaju, musis to zobrat, potom si po to pridem niekedy, si moj jediny kamarat, nemozes ma nechat v stychu!"
Tak toto som necakal.
Vedel som ze fajci, vedel som ze pije, napadlo ma aj ze mala uz travu- ale davat ju mne lebo ju rodicia podozrievaju? Koniec dobry, vsetko dobre.

Konecne, po 10 rokoch co sa pozname som jej povedal co si o nej skutocne myslim. Ta zodpovednost sa zo mna stratila, nechut sa hadat taktiez. Ona tam len stala a pozerala na mna, ten hlupy balicek mala v ruke, vsetci sa na nas pozerali. Nevadi mi ze sa na to dala, je mi to jedno. Ale ze chcela po mne aby som jej to skryl...mozno je to prilis konzervativne alebo co, ale som rad ze sa to stalo. Po jej vyraze tvare viem ze mi da uz pokoj, ale viem ze na mna nebude zazerat. JA budem ten co bude zazerat. Som rad ze som konecne dostal rozum a nenechal sa nou dalej vyuzivat. Vzal som Kiku za ruku a pobrali sme sa peso na iny spoj, ktory bol sice dalej, ale na tu osobu ktoru teraz uz nemusim zdravit som sa uz nemienil dalej pozerat. Kika bola taka dobra ze to so mnou vydrzala a teda sla so mnou aj ked to tak mala dalej. To je kamaratka!



Toto je vsetko vymyslene, len ja som tam akoze realny, neviem co ma to napadlo to pisat. Uprimne, zazit by som to nechcel

 Blog
Komentuj
 fotka
zdenusiiik  5. 10. 2007 22:58
waw.. no hmm dost dlhu chvilu -teda az na tie posledne dve vety som si myslela ze je to pravda tak realne napisane
 fotka
pandorqa  5. 10. 2007 23:04
takyto koniec som necakala
 fotka
sandy114  5. 10. 2007 23:06
Ona to neje prawda? rehoooot, zabil si ma
 fotka
schizofrenik  5. 10. 2007 23:22
kurnik a ja že budem dávať rady do života je to dobré len dávaj viac odstavcov, keĎ je to tak zhustené krížia sa mi oči, ale ináč pecka
 fotka
momka  5. 10. 2007 23:22
no LOL ..fajny sok na konci
 fotka
voda-a-sneh  6. 10. 2007 09:26
Koniec za 10 bodov
 fotka
olgojchorchoj  6. 10. 2007 10:46
Najrealnejsia fikcia aku som kedy cital
 fotka
slecna6890  6. 10. 2007 17:42
super!!
 fotka
enemys-eyes  15. 10. 2007 16:37
viem co si tym myslel
Napíš svoj komentár