Potichu si odišiel z našej spoločnej spálne a aj z môjho života. Stále mi hrá v hlave naša spoločná pesnička a je mi smiešne. Smiešne z tvojich trápnych topánok, ktoré sa ti vôbec nehodili k ešte trápnejším oblekom a smiešne z toho nenormálneho smradu od cigár, ktoré nedokážem vyvetrať dodnes. V podstate by som aj mohla a mala plakať, ale nechce sa mi. Nechce sa mi byť klasickou ženou, ktorú sklamala láska. Prd láska, bastard v obleku. Nechce sa mi piť litre červeného vína, strihať spoločné fotky a potom ich znovu zliepať, lebo čo ak sa náhodou mužíček vráti...
Ja som si jednoducho vzala papier a pero, pohodlne sa usadila a začala písať akési resumé nášho vzťahu. V podstate som písala o tom, že už sa mi aj tak nechcelo každé ráno vstávať a robiť ti hrianky a tri volské oká, že už som prestala veriť tomu, že ty mne raz spravíš raňajky do postele a taktiež o tom, že si bol strašne zlý milenec. Asi odtiaľ pochádza tá oblekotopánková kompenzácia.
Tomu celému som dala názov: PREČO TI ĎAKUJEM ZA TO, ŽE SI ODIŠIEL. Bod číslo štyri hovorí o tom, že nemám rada tvoju mamu, pretože je vraj moja bublanina s lesným ovocím príliš šťavnatá. Fakt?! A aká má kurva bublanina byť?! Nevadí. Už mi nevadí nič.
Už mi nevadí ani to, že spávaš v ponožkách, lebo nespávaš vedľa mňa. Už mi je ľahostajné aj to, že som v tvojom mobile nachádzala nahé fotky tej istej brunetky, od ktorej ti chodili smsky a ktorá ťa volala kocúrik. Úbohá žena. Nechaj si muža, ktorý spáva v ponožkách a aj pár centimetrov jeho neschopného penisu. Muža, ktorý tvrdí, že knihy sú iba pre baby a jeho slovná zásoba je logicky dosť obmedzená. ALE! On je manažér, tak pozor!
Tak nesmierne smiešne mi to celé je.

Drahý manažérik, posaď sa, zapáľ si svoju tradičnú cigaru a vedz, že som ti strašne vďačná! Vďačná za to, že si odišiel, že konečne budem môcť vyvetrať dom, v ktorom som ťa trpela a taktiež za to, že si mi dokázal to, že som silnejšia ako ty. Dúfam, že sa ti bude dariť, aj keď o tom, že ti dorastie péro pochybujem.
Maj sa pekne, kocúrik.

 Záchod
Komentuj
 fotka
willbebetter  5. 2. 2015 22:22
S tebou chcem byt kamoska! :happy:
 fotka
hoplalala  5. 2. 2015 22:36
@1 okej, zajtra piatok, poďme páárty!
 fotka
artusios  5. 2. 2015 22:39
Mňau.
 fotka
hoplalala  5. 2. 2015 22:51
@3 a ja, že si už odišiel...
 fotka
michalko88  6. 2. 2015 08:13
Niekedy sú dôležité chvíle keď sa všetko zmení a človek pochopí, že láska nie je len o tom čo dávaš, ale aj o tom čo dostávaš. Rovnováha je dôležitá
 fotka
antifunebracka  16. 8. 2019 16:15
Takže si single a mohli by sme ísť na rande!
Napíš svoj komentár