A keď som sa zobudila uprostred noci na tvojom rozkladacom gauči, pod starou dekou, cítila som sa dobre. Vonku hrmelo a v pravidelných intervaloch sa v tme objavovali blesk. Obliekla som si župan, ktorý si zo mňa za posledný večer strhol asi 16 krát, obula som si tvoje papuče a išla som si zapáliť.
To, či ste šťastná alebo nie spoznáte práve vtedy, keď vám je počasie ukradnuté. Keď vám nevadí, že uplynulých päť dní žijete v akejsi diere, v najhoršej štvrti a jediné, čo má váš muž v chladničke je už zrejme dávno pokazený jogurt.

Neviem či to bolo tým bohovo dobrým sexom, alebo tým počtom jointov, ktoré som v poslednom čase vyfajčila, ale...bola som šťastná. Žila som svoj život s tebou, mimo realitu. Všetko sa točilo iba okolo tvojej vyladenej gitary, veľmi obstojného penisu a okolo toho, že si vedel, kedy máš mlčať. Vedel si, že mávam viac myšlienok ako ktorákoľvek iná žena a tiež to, že väčšinu si chcem nechať pre seba, ale márne. V podstate sme viac mlčali ako sa rozprávali, ale aj tak sme si rozumeli. Dokonca viac, ako bolo prístupné. Dostával si sa mi pod kožu. Každým pohľadom, dotykom, melódiou...Všímala som si tvoju mimiku, gestá, chôdzu a vlastne všetko čo si urobil, povedal.
Bol si mojou achillovou pätou. Mojim dokonalým stvorením, ktoré vo mne dokázalo vyvolať viac emócií ako som vedela pochopiť. Tým, že si mi vstúpil do života si spôsobil prevrat. V mojej hlave, srdci, spálni...Nútil si ma robiť šialené veci, ktoré by som nikdy pre nikoho nespravila a miestami som bola ochotná vzdať sa všetkého, čo mi bolo prirodzené. Pohodlia, hrdosti, tajomstiev...

Odhalila som sa pred tebou celá. Odrazu si mal možnosť vidieť moje slabosti, o ktorých nikto nevedel, moje slzy, myšlienky a radosť, ktorú som si nechávala pre fakt zvláštnu príležitosť. A ver mi, že som sa nerozhodla, že tá správna príležitosť bola práve tá, kedy sme žili svoj vlastný svet, mimo realitu...Ono to tak jednoducho chodí, že sa vám odrazu zatočí hlava a vy sa preberiete na mieste, na ktorom si nemusíte dávať pozor. Pre mňa to bolo miesto po tvojom boku. Tá nahota o ktorej hovorím, bola nahotou duše...

Ale ako to už chodí, nie všetko trvá večne a už vôbec nie chvíľa, ktorá je dokonalá. Nie momenty, pri ktorých plačete od šťastia a nie oddanosť, ktorá vám koniec koncov viac ublíži ako pomôže.

Jediné, čo ti chcem ešte povedať, je ĎAKUJEM. Za to, že si mi ukázal, akú širokú paletu emócií mám, za to, že som pochopila, že byť nahá je krásne.

 Blog
Komentuj
 fotka
hellium  25. 3. 2015 13:03
Dobre sa to čítalo až na tú ôsmu vetu, pri ktorej som dostala záchvat smiechu, lebo som si predstavila, ako sa všetko točí... á
 fotka
antifunebracka  25. 3. 2015 16:09
o par mesiacov ani nebudes vediet, ako sa vola:?:
 fotka
hoplalala  25. 3. 2015 19:46
@1 ďakujem a som rada, že som ťa pobavila
@2 nebudem, pretože to nie je reálne
 fotka
ssnehulienka  30. 3. 2015 21:00
eeeh ako mlada generacia evitoviek
Napíš svoj komentár