tak som začínam sa zoznámiť s tohto webu. fóra, blogy, obrázky, webkas a tak ďalej. zdá sa, že toto miesto je naozaj malé, a väčšina ľudí sa navzájom. myslím si, že je väčšinou dobrá. pár vecí len dobré stránky, ale je to krajšie byť príliš malé, než príliš veľká.

tohle miesto mi pripomína trochu švédskeho finn spoločenstva. každý vie, vzájomne nejakým spôsobom. všetci sú príbuzní. čo neviete o sebe, niekto iný vie. to je volané "kačica rybník" z nejakého dôvodu, myslím, že je to preto, že je tak uzavretý.

zatiaľ môj dojem je, že sa zdá, že aj pekné a neslušné ľudí tu, ale já nejsem prekvapený, nie je to magické miesto iba s nádhernou ľudia v nej po tom všetkom .. zdá sa, že niektorí majú problém hovoriť anglicky, a ja nechápem prečo. ale ja si uvedomiť, že taky. vo fínsku všetci sa musia naučiť fínskej (čo? naozaj?) v škole. a pretože vo švédčine finn oblastiach takmer všetci hovoria švédsky, nie fínske, tam sú niektorí ľudia, ktorí nemajú radi učenie fínska vôbec. nehovoriac o rozprávanie fínskej .. myslím, že je zaujímavé vidieť, že niekto môže študovať jazyk zo stupňa 3 na stupeň 12 a stále nebudú môcť hovoriť správne ..

ale späť k veci, myslím, že birdz má potenciál byť docela veľký. premýšľam, možno by pomohlo, ak by sa pre väčšie plochy, a to nielen slovensko. a možno jazyka v anglicky taky, ale angličtina nie je dôležité, myslím, že ostatné jazyky sú lepšie v tejto dobe, rovnako ako zo susedných krajín.

 Blog
Komentuj
 fotka
imosk  8. 7. 2010 16:43
translated with google.translate ?
 fotka
hiisi  8. 7. 2010 17:18
how did you know?!
 fotka
elenari  8. 7. 2010 19:15
you made me laugh again great
 fotka
snehovavlocka  8. 7. 2010 19:29
ja tak rada čítam takéto veci držím palce, študuj

a dobrá hudba tu hrá odkiaľ to ide?
 fotka
bloodsuckingvampire  9. 7. 2010 11:58
U are using Google Translate??
 fotka
hiisi  9. 7. 2010 12:08
@snehovavlocka je muumi pieseň



@bloodsuckingvampire áno, som si myslel, že bola chápaná už. len idiot by písal takhle normálne
 fotka
snehovavlocka  9. 7. 2010 18:54
super, ďakujem, už vidím youtube
Napíš svoj komentár