Som egoistická, bezcitná a namyslená sviňa. Nerada ubližujem a predsa to robím. Ja viem a som si toho vedomá, každý večer zaspávam s pocitom, že táto moja nespokojnosť má svoje odôvodnenie. A napokon, všetko má svoju príčinu tak prečo by som mala mať normálny vzťah JA, človek,ktorý vlastne úprimnú lásku tak často neponúka. Verte či neverte nerobím to naschvál, nevyberám si ľudí ktorým budem ubližovať, iba to tak jednoducho príde. A ja vám neviem dať nič... Lebo nie som si istá. A ak si človek ako ja nie si istý,je to ako dobrovoľne si zastať do ohňa. Samovražda. Nie, nechcem ju spáchať, vážim si svoj život aj to že mám možnosť byť tu, ale moje správanie a konanie a všetko to čo sa deje nie je celkom kóšer.
Ja len nedokážem robiť niečo z presvedčenia môjho alebo nebodaj iných ľudí, nedokážem robiť veci preto, LEBO niekto povedal.... NIE NIE a NIE !!! ja nedokážem skákať tak ako niekto píska, nedokážem skákať ani tak ako pískam ja, som úplne beznádejný prípad ktorý plače nad svojou prázdnotou a beznádejou. Tak mi treba. Asi som zlý človek. Mne je len ľúto, ak niekto kvôli mne musel/musí nejak trpieť. Nechcela som, sorry.
Ale ono to svitá, svitá na lepšie časy ! Neviem či naozaj, ale moja hope je stále vyššia a vyššia tak nech rastie. Nech aspoň niečo rastie, keď všetko ostatné mi upadá, vädne, zaniká.
Ani by ste neverili akú veľkú pravdu v sebe obnáša veta "Ked sa jebe, tak sa jebe poriadne" Lebo ja sa fakt cítim mizerne, zle, horšie ako zle a paradoxne, stále verím že bude dobre. Zabite ma, zakopte ma, nedovoľte mi už kaziť životy iným a hlavne udupte už niekto to prázdno čo nadomnou visí, lebo ma jebne. Toď vsio...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár