Pondelok večer. Zaspávam s pocitom, že som si ešte nepobalila kopu vecí.
Utorok ráno. Vstávam s pocitom, že ešte nemám pobalenú kopu vecí a tak hor sa do toho ! Otec mi pomohol s taškou do školy, profáci hrali formu, že idú kontrolovať tašky či sme si náhodou nevzali chľast. Príjemné ráno. Obliekla som si také tie pohodlné nohavice, tenisky a takú tú veľkú mikinu v ktorej som sa celá stratila. Učesala som si vlasy a bola som rada, že som rada. Takmer celú noc som sťahovala film do mobilu aby sme tam mali čo pozerať a ráno som zistila, že v zlom formáte. Ešte pred odchodom som šla za spolužiakom, (nazvime ho PEŤO) ktorý je počítačový maniak a spýtala som sa, či si náhodou nevzal notas a nejaké to príslušenstvo a že či by mi to nevedel nejak preformátovať and so on. A on že jasné,okej... Pre lepšiu predstavivosť, Peťo je také veľké nadržané hovado, ktoré z celej duše neznášam, lebo je debil a ešte preto, lebo mi v prváku na lyžiarskom ponúkol sex. Odmietla som.
Prišli sme niekde. 10 km od cieľa nás autobus vysadil a ďalej sme pokračovali pešo. Cez hory cez lesy, kamene, kopce. HROZNÉ, NEUVERITEĽNÉ, NAJDESIVEJŠIE. Spotená , zadychčaná ako prasa som sa tam s kolegami vyšplhala po 3 hodinách šlapania. Horský hotel. Shit. "Nenávidím kopce a už nikdy ich nechcem vidieť" bola moja prvá spontánna veta po príchode.
Na obed niečo mastné, potom akože športové hry ha ha ha. Večera divná, večierka skorá, ale nakoľko som bola unavená ako pes, zaspala som tuším ešte pred ňou. Inak, na izbe sme mali telku, riadne som nechápala. A ďalej aj telefón, ktorý občas bol viac zbytočný ako na osožný. A solubývajúca mala 18 v ten deň, tak som jej doma spravila tortu a namaľovala obraz A kúpila som detské šampanské aby sme boli za slušné. Tak sa ten náš pobyt vyvíjal dosť dobre. A teraz to príde. Chcela som, aby mi ten chalan "spojazdnil" ten film tak som použila ten náš slávny izbový telefón a vytočila izbu 313. stále niečo nebolo OK, raz nemal kábel, potom program a mňa už to prestalo baviť tak som prišla, zaklopala a on mi stiahol film a dal jeho notas. Vyriešené. Pomyslela som si. O 30 minút na to prišiel do našej izby jeho spolubývajúci a zavolal si von moju kamošku. Tušila som, že niečo nie je ok a tak som normálne ľudsky začala načúvať s ďalšou spolubývajúcou. A zrazu sme počuli " Hral som s Peťom žolíka a zrazu mi povedal, že si myslí že po ňom ide Aďa" ... Kamoška od smiechu padla na zem a mne sa rozbúšilo srdce . Nevedela som, či sa mám smiať, alebo.... VED JA SOM LEN CHCELA TEN VYDRBANY FILM !!!!!
Dalej som sa dozvedela, že by ma teda na jednu noc dal. Aká to pocta. A od tejto chvíle sa mi už na tom našom tripe nepáčilo. Nejak o tom vedeli takmer všetci účastníci zájazdu a pripravili si veľa vyrývačných rečí. Na jednej strane som sa smiala, na druhej strane som nechápala, kde ten človek berie toľko sebavedomia a myslí si, že po ňom idem !!
A v jeden krásny večer, ked som sa šla osprchovať, zabalená v uteráku vychádzam z kúpelne a na moje veľké prekvapenie celé chlapčenské osadenstvo nastúpené v našej izbe ! WTF ?!
Otočila som sa a pýtala sa sama seba, či mi fakt drbe.
Ale oni sú fajn. Fajn spolužiaci, ktorí rozosmejú každú ubolenú dušu. Tak som im uvarila čaj (praskol pohár) a potom ktosi zaklopal na dvere. Peťo. OMFG . Išiel si zapáliť na náš balkón a my sme zatiaľ ušli Sranda, smiech, ukradli sme toaleťák....
Milujem svojich kámošov,ale nie TEBA Peťo, sorry ! A okrem toho sme prešli strašne veľa km pešo, do kopca, v daždi, ale stálo to za to. Stálo to za to, byť medzi svojimi.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár