UPOZORNENIE:Čítanie je návykové.Čítanie poškodzuje psychické zdravie. Čítanie je nebezpečné. Nečítajte to, pre vaše i moje dobro. A ak chcete pokračovať, varovala som vás.


My bad life
"Mama!Nie!Ja tam nechcem ist!"Kricala Katrin."Ja tu chcem zostat...." "Katrin kedy uz pochopis ze mu musime odist?" Povedala mama Bella."Nemusime!Ja tu zostanem a vy si chodte....""Katrin!Nic o tom nevies!""Nie?Tak mi o tom povedz..." To sa dozvies ked budes starsia.""Pohnite sa!" krical z auta Katrinin brat Joe "Dobre!Idem pre kufre" Nie moc nadsene povedala Katrin...Bella zatial nastupila do auta a Katrin naposledy vosla do ich maleho domu a zo stola zobrala nejake knihy a z rohu izbi kufre a ponahla sa von aby jej neuslo auto...Katrin celu cestu premyslala ake to bude v novom meste ci jej tam bude lepsie ako doteraz ci si tam najde novych priatelov...

"Tak a sme tu,na novom mieste..."Vyhlasila mama.Joe sa celu cestu tesil kedy tam uz budu.Rozbehol sa k dveram a pozrel na dom...nic uzasne.Katrin pomali kracala po zelenom tavniku,sadla si a pozrela sa na oblohu.A zase premyslala.Prisiel k nej Joe."Nejdes si so mnou zahrat nahanacku?" "Neotravuj." Kate nikdy nebola mila..."Vecera!!!!" Bella kricala skoro na celu ulicu. Po veceri Katrin isla do svojej izbi kreslit.Mal to byt darcek pre jej krstnu ktora mala narodeniny.Nakreslila velkeho delfina v ktorom plavali ryby.skakal do mora pi zapade slnka.

Rano sa zobudila velmi neskoro a tak sa musela ist pripravit na oslavu hned.Ked si prave umyvala zubi zazvonil telefon.

Pokracovanie nabuduce
teda ak to niekto ohviezdickuje,okomentuje a bude sa mu to pacit

A viem,je to strasne...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár