Párty ako každá iná. Kráčame do klubu pekne jedna za druhou. V nechutných podpätkoch na zabitie si razíme cestu medzi spotenými ľuďmi na parkete rovno k baru. Dve fľaše vodky nám nestačili. "Eny, ja nemôžem ísť na parket keď nie som najebaná." ... "Tri krát vodku s džúsom." ..."Vyber si ten ľad, lepšie to zapne." ... D. hádže kocky ľadu z pohára na stôl, ten kĺže po povrchu až k prisediacim....

Od baru sledujem dianie na parkete. "Ten tučný doktor tancuje s celkom peknou babou, koľko asi tak môže mať promile?" D. už nevládze ďalšie vodky, Eny zmizla v dave. Odkladám prázdny pohár na bar, D. ma ťahá za ruku na parket. Takže jej zaplo. Dávame sa do tanca. Nekonečného tanca.....

Zo sna o tom, že tancujem s D. divoký tanec na pôdiu, všade je ružovobiely dym, dusno a počujem hudbu, na ktorú sa vlastne ani nedá tancovať, ma vytrhne Michal. Ďalšia vodka. Pozerám do pohára a premiešavam obsah slamkou. Slamka padá na zem, vodka ide na ex.

Ďalší tanec s Michalom. Privoniavam si k jeho krku, keď v tom mi zrak padne na dôverne známy pohľad. Počujem len dunenie hudby, nevnímam tóny. Uhnem zrakom od Kristiána, púšťam sa Michala. Krivým, náhlivým krokom vrážam do ľudí a miznem v dave. Zastavujem sa pod reproduktorom, na ktorom tancuje D., sama, len sa kníše do strán s rozpaženými rukami a napodobňuje orla. Nechápem chvíľu, ako sa tam vydriapala, ale ťahám ju dolu tancovať. "Je tu Kristián, kurva. Veď tu nemal byť!" "Čo ??" ... "Tancoval s nejakou blondckou, hajzel, a čumel pri tom na mňa!"

Znova divoký tanec. Zavrela som na pol sekundy oči a keď som ich znova otvorila, D. odháňala od seba nadržaného černocha. Na sebe som zacítila niečie ruky. A potom celé telo. Vôňu. Uvidela jeho hnedé oči a uhrančivý pohľad. Vedela som, kto to je. Študuje tu medicínu, za tie tri roky ho tu už každá pozná. "Whoreer." V mysli mi prebieha len jediné. "Prečo, prečo som tak moc, že sa neviem ovládať, a prečo, prečo on je taký neodolateľný ?!!" Zo seriózneho zamýšľania sa nad mojou situáciou ma vytrhol jeho jazyk v mojich ústach. "Have u got a boyfriend ?" Už žiadny krok späť.

Jeho byt. Jeho kamarát, poliak Marcin. Joint. Vyzerali sme ako dokonale ladiaci pár. Dávala som mu poťahovať z jointu medzi tým, ako mi bozkával krk. Shot s Marcinom, tie jeho pohľady... nakoniec sa postavil a odišiel z bytu. Ostali sme sami, všetko, čo nasledovalo, bolo ako z nejakého zvrhlého sna.

Rola Nasty bitch mi perfektne sadla. On nesklamal. Toto chcem zažívať každú noc.

Napriek tomu som si plánovala zdrhačku hneď ráno. Bude ešte tma a ja si pozbieram zo zeme nohavičky, silónky, napravím si dokrčené čierne čipkované šaty a zavolám si taxík. Keď sa zobudí, už tu nebudem.

Moje plány dopadli nahovno. Keď som otvorila oči, zistila som, že do spálne preniká denné svetlo a on ma po celý čas sleduje, ako spím. Postavila som sa ako zmyslov zbavená, pobehovala som po spálni, skoro som mu pristupila mačku a povedala mu, či mi nezavolá taxík, pretože nemôžem nájsť svoj mobil.
Vyšlo z neho, že nech sa vrátim do postele, že potom ma zavezie. Sadla som si na posteľ.... a odvtedy sme sa rozprávali. Do jednej poobede. Úplne o všetkom. Takto sa kurevníci predsa so ženskou nemôžu zblížiť, sakra. Something went wrong. Najviac po tom, čo mi povedal, že má pocit, akoby sme sa poznali už dávno predtým. V hlave mi hučalo a nedokázala som chvíľu pochopiť, o čom točí, len som vnímala tie otrasné pocity, že to isté cítim aj ja a že toto by som nečakala ani v gýčovom románe od Rosamundy Pilcherovej.

Keď som už šla vystúpiť z jeho Lexusu, vypýtal si číslo. Jasné, pro forma. Prečo by som mu ho nedala ? Aj tak nenapíše.

Napísal...................

(Mimochodom, Emalkay- When I look at you je neskutočne vhodný do postele)

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
peculiar  23. 2. 2014 00:17
ved preco nie

niekedy je fajn vznasat sa chvilu na ruzovom oblaciku
Napíš svoj komentár