V dnešnom vydaní nášho nového magazínu Osud alebo náhoda? Život! sa okrem iného dozviete príbeh lásky istého Romana zo Senca a tiež vám poradíme, ako byť IN za každých okolností a ako zaručene pritiahnuť pohľady opačného pohlavia. (Homosexuálom sa týmto ospravedlňujem, ale v ich vkuse sa nevyznám.)

Začnime teda príbehom lásky.
Roman je na prvý pohľad obyčajný chalan. Má 25 rokov, pochádza zo Senca, je nezamestnaný, rád si vychutná kvalitné vínko a jazdí na Octavii. Ak by ste ho stretli na ulici, pravepodobne by ste mu veľa pozornosti nevenovali. Prečo teda budeme rozprávať práve o ňom?
Romana som stretla pred pár dňami, keď som si k nemu prisadla v autobuse v Senci. Za tú polhodinku, kým na Zlatých Pieskoch vystúpil, mi stihol vyrozprávať svoj príbeh (priznávam, že som bola najskôr presvedčená o tom, že to rozpráva nejakým kamarátom sediacim dva rady za ním).
Roman začal svoje rozprávanie riadnym odpitím si zo svojej fľaše Veltlínskeho vína. Potom sa zasnene zahľadel von oknom, akoby sa mysľou vracal v čase. Mal vtedy 19 a ona bola jeho prvá priateľka. Obaja boli poctiví a nervózni, ale nakoniec to dobre dopadlo. Vlastne nie celkom. Roman sa v duchu opäť presunul v čase. „Ja už si babu ani nehľadám, veď načo to je dobré? Človek sa zamiluje a ona ho podvedie a zlomí mu srdce. Zatiaľ som nenašiel žiadnu, ktorej by som mohol veriť. A chcel by som takú, čo by som s ňou išiel von, alebo aj sama by išla a keby ju začal baliť nejaký chalan, tak by som sa o ňu nemusel obávať. Veď o čom to dnes je? Chalan má babu a ona ho podvedie s iným a zraní ho. Alebo aj naopak, on podvedie ju. No načo to je dobré?!“
Roman si opäť odpil z vína a skonštatoval, že babu si nájde až v truhle. Nasledujúcich niekoľko minút bolo pre mňa dosť nezrozumiteľných, pravdepodobne to mala byť nejaká meditácia na zahnanie nepríjemných spomienok. Najskôr oznámil, že má niečo na svedomí a vzápätí to poprel a obvinil z toho Bin Ládina (opäť sa priznávam, že mi chvíľu trvalo, kým som to rozanalyzovala).
Pre zjednodušenie vám, mojim verným čitateľom, uvádzam jeho slová v podobe, v akej ich myslel, nie v akej som ich počula ja.
Roman-ečko Haiti-čko? Roman-ečko Ne-Haiti-čko! Bin Ladin-ečko Haiti-čko! HAHAHAHAHA
(ak to celé prečítate naozaj rýchlo a naraz, mali by ste mať aspoň približnú predstavu o tom, ako mi to znelo)
Toto opakoval najčastejšie, medzitým spomínal aj islandskú sopku, dvojičky, Handlovú a Hitlera.
Ale aby som nenaťahovala – chvíľu hľadal kľúče od svojej Octavie, pani sediacej pre ním omylom polial nohy vínom – padla mu na zem fľaša a prezradil, že má namierené na pracovný pohovor. Posťažoval sa, že zoznamky a internet neuznáva, aj keď má doma internet a má aj konto na Pokeci.

Žiaľ, viac mi toho povedať nestihol, pretože autobus dorazil na jeho zastávku, ale som si istá, že keby sme mali viac času, mal by ešte o čom rozprávať.
Na rozlúčku ma ešte poprosil, aby som ho pustila (sedel pri okne) , lebo nehody sa stávajú a on ma pri vystupovaní nechce obliať vínom.

Ak Roman niekoho z vás zaujal, asi vás sklamem, ale kontakt na neho som si nevypýtala. Ale môžete dole v komentároch zanechať na seba kontakt a ak ho ešte niekedy stretnem, určite mu ten kontakt doručím.



Keď sa vrátim k nadpisu, sľubovala som vám rady, ako zaujať opačné pohlavie. Skúsim vám to teda nejako prehľadne zhrnúť.

- Buďte sami sebou! – pretvarovanie sa vo vzťahu nie je nič moc a v konečnom dôsledku sa to určite pokazí

- Buďte sebavedomí! – nikto nemá rád utiahnuté osôbky, ktoré sa začnú triasť ako osiky, keď na ne niekto zvýši hlas, ktoré sa boja všetkého, ešte aj povedať vlastný názor a s ktorými vlastne takmer vôbec nie je zábava (aj keď zmysel pre humor možno majú)

- Majte zmysel pre humor! – smiech odbúrava stres a pre druhú stranu tiež pôsobí príťažlivo, ak vás jeho/jej vtip rozosmeje. Ale zase – nesmejte sa ako postrelená koza – akurát vy vyjdete na smiech.

- Vhodne sa oblečte! – niektorí ľudia vyzerajú výborne aj vo vreci od zemiakov. Pokiaľ ale čítate tieto riadky, určite medzi takéto prípady nepatríte. Vyberte si preto oblečenie, v ktorom sa cítite dobre, ale zároveň na vás dobre vyzerá. Najlepšie bude, ak si pri výbere vezmete na pomoc skúsenejšiu kamarátku.

- Majte dobrú náladu a usmievajte sa! – koho by ste už len pritiahli, ak sa budete tváriť, akoby ste práve prišli z pohrebu svojej rybičky, ktorú ste omylom spláchli do záchoda?

Toto bolo len 5 základných rád, ktorých sa oplatí držať, ale určite by sa dalo k tejto téme povedať viac. Žiaľ, časové i priestorové možnosti tohto magazínu sú obmedzené. K téme „Ako zaujať opačné pohlavie?“ sa ale ešte celkom iste vrátime.

Prajem príjemný zvyšok dňa a veľa šťastia pri okúzľovaní svojich vyvolených.




((poznámka autorky: Nič z vyššie napísaného nie je myslené vážne, akurát stretnutie s Romanom bol môj autentický zážitok. Len som si nie istá či bol naozaj zo Senca. )

 Blog
Komentuj
 fotka
zayl  30. 8. 2010 22:33
Bavilo ma to, pacilo sa mi to. Znie to, ze Roman je dobry chlapik.
 fotka
bluepanter  30. 8. 2010 22:36
"Pokiaľ ale čítate tieto riadky, určite medzi takéto prípady nepatríte."
 fotka
anzu  30. 8. 2010 22:40
"Vhodne sa oblečte" Už viem, kde som celý život robila chybu!

A náhodou, ja už som raz na opačné pohlavie urobila desne dobrý dojem vo chvíľach najväčšej depresie. Aj keď asi to bude tým, že on si to na mne vtedy nevšimol.



A teraz k menej exkluzívnej časti článku (však je jasné, prečo sme to všetci otvorili a Roman zo Senca to nebol): strašne sa smejem na "poctiví a nervózni", bude to asi moja nová catchphrase na tento mesiac



A úplne mimo témy: Okrem toho, že poznám človeka, ktorý pozná človeka, ktorý naprogramoval facebookovú aplikáciu, teraz poznám aj človeka, čo bude vo videoklipe s Katy Perry, takže som ešte väčšia celebrita a aj tvoja celebritnosť práve stúpla.
 fotka
rebell  30. 8. 2010 22:42
Pekne napísané. Len som nejak nepochopil ,čo má Roman spoločné s radami ,ktoré tu sú prezentované.

Ale zasmial som sa dobre.
 fotka
kosmiklove  30. 8. 2010 23:33
dalsi beznadejny pripad
 fotka
paaloo  31. 8. 2010 00:53
roman co ma Octaviu a jazdi busom na pracovny pohovor k tomu kus priotraveny alkoholom z vinka.. eh.. to ako ja , ked mi pred dverami parkuje Ferrari, ale po svete chodim (mestskou) hromadnou dopravou

bol/a poctivy/a? preto tam je to "bol/a" bo uz nikto z nich nie je a ani nikdy nebude..

ne ta toto ne, to sami nepozdava tu.. nemam rad "jablkovy dzus" v ktorom su kusky pomarancu...



peace!
 fotka
tunidlo  31. 8. 2010 01:49


To je úplne super



Môj kontakt máš, ten mu môžeš dať!

Ďakujem za prípadné doručenie
 fotka
montanalegal  19. 8. 2013 08:53
dobreee ako...
Napíš svoj komentár