Posledné dni si stále viac a viac všímam ten pesimizmus a deprimované stavy ľudí okolo mňa...
Akoby ľudia prestávali vidieť tú svetlú stránku života, krásy sveta okolo...

Áno a teraz si mnohí pomyslia: "Tej sa to hovorí... Má urobené skoro všetky skúšky, má skvelého priateľa a nič ju netrápi..."

Z veľkej časti je to síce pravda, ale nie úplne. Aj ja mám, tak ako každý, svoje trápenia.. Či už sú to občasné nezhody s rodičmi, trápenia mojich blízkych, alebo moje nervózne stavy keď sa mi niečo nedarí tak, ako by som si to želala.

Ale stále si nemyslím že by som mala preto začať myslieť pesimisticky ako niektorí... Najmä keď si spomeniem, že niekedy sú to úplné malichernosti čo dokážu ľuďom úplne pokaziť náladu... A u niektorých mám pocit, že už majú zlú náladu len zo zvyku...

Včera som robila taký menší "prieskum". Rozprávala som sa s piatimi ľuďmi... Z týchto piatich ľudí, dvaja boli v úplnej depresií (tomu jednému to ešte ako tak uznám, ale tiež mám pocit že svojim konaním akurát viac trápi sám seba ), jeden mal tiež viditeľne mizernú náladu, jeden mi na moju otázku ohľadom nálady odpovedal že je to tak 50:50 a len jeden jediný človek mi pripadal naozaj spokojný (Aj to som si nie istá, nakoľko na to vplýval obsah alkoholu v krvi )

A priznávam, že po nejakej hodine rozhovoru s človekom deprimovaným kvôli úplnej somarine som aj ja bola v stave, že som ho v jednej chvíli takmer poslala do horúcich pekiel... (Mal šťastie že práve v tej chvíli zmenil tému rozhovoru a moju správu ktorá k tomu peklu išla viesť odignoroval )

Asi toľko k môjmu prieskumu... rozhovor s človekom v naozaj dobrej nálade, chvíľočka hrania mín po vypnutí internetu a následný slušný spánok ma opäť dostali do pôvodnej dobrej nálady, takže nad tým, že kvôli posunutému vysielaniu mi chýba posledných 20 minút filmu ktorý som v noci nahrávala s radosťou že si ho ráno pozriem, sa nejdem vzrušovať

P.S.: Dodatočne ma napadá, že som zabudla spomenúť tú vražednú náladu ktorá momentálne vládne na fóre vďaka niekoľkým osobám, ktoré nedokážu vyjadriť svoj názor inak než urážaním druhých... O tom možno inokedy

P.P.S.: A idem si ešte zahrať tie míny aj keď mi z nich už totálne hrabe

 Úvaha
Komentuj
 fotka
zabeus  26. 1. 2008 15:39
Naa bože pár pivečiek

Ja som pesimista jak hovädo ale keď sa niečo poserie tak sa na tom dobre zabavím , nevešám hlavu na klinec či jak sa to hovorí..
 fotka
ayreen  26. 1. 2008 16:50
"Dodatočne ma napadá, že som zabudla spomenúť tú vražednú náladu ktorá momentálne vládne na fóre vďaka niekoľkým osobám, ktoré nedokážu vyjadriť svoj názor inak než urážaním druhých... O tom možno inokedy "



no ja som teraz na fóre objavila niekoho, čo túto charakteristiku spĺňa. a nepohoršujem sa nad tým, zabávam sa na tom, lebo to, čo písala dotyčná - tak to ma dostalo a to akože má mať 21 rokov. no ja som skoro umrela
 fotka
sakura  26. 1. 2008 17:51
pesimizmus suxx

sak to uz fakt nieje normalne jak maju vsetci taketo stavy...mohli by sa spamatat

optimizmus nadovsetko^_^
 fotka
ygor  26. 1. 2008 18:18
No boooze par drinkov.... :/ fakt iba par... jeden fnuk
Napíš svoj komentár