Zvyčajne sa snažím písať len keď ma napadne niečo inteligentné a keď viem že to dokážem spracovať aj do nejakej pre mňa prijateľnej podoby.
Toto však bude niečo čo ma napadlo v tejto chvíli a potrebujem to napísať, hoci o tom bolo napísaných už nespočítateľne veľa blogov.

Ehm.. nie nejdem písať ani o EMO ani o láske a už vôbec nie o svojom tragickom osude

Dnes som ako takmer každý deň, zapla počítač, otvorila Birdz, poodpisovala som na na niekoľko správ (čo zvyčajne robím s radosťou, lebo potom netrpím svojím nízkym sebavedomím že nikoho nezaujímam a inak to nebolo ani dnes), potom som na nejaký čas odbehla od počítača (nemôžem tu predsa sedieť celý deň, alebo..??) a keď som sa vrátila objavila som niekoľko nových blogov.
Po ich prečítaní ma napadlo - 15 rokov nie je až tak nízky vek a nemám od neho veľmi ďaleko. A predsa mám z niektorých tých mladších dievčat pocit že som oproti nim oveľa inteligentnejšia (a to je čo povedať keď si ja myslím niečo také...niektorí mne blízki ľudia by vám vedeli porozprávať o mojich občasných záchvatoch, kedy ich presviedčam že som blbá a podobne...)
A po tejto myšlienke ma zachvátila panika. Bola som aj ja takáto pred tými niekoľkými rokmi? Správala som sa ako malá a tvrdila som že milujem niekoho, koho v skutočnosti ani nepoznám? (áno, uznávam, ako malá sa ešte občas správam, ale prejavuje sa to skôr návštevami Dráčika, chuťou kúpiť si bublifuk a túžbou po hojdačke...)

No tak, ľudkovia vo veku tínedžerskom, skúste nebyť tvrdohlaví, počúvať svoje okolie a nesnažte sa tváriť dospelo, keď ste ešte deťmi (A hlavne si užívajte detstvo kým môžete a nezaťažujte sa blbosťami a oveľa staršími ľuďmi odniekiaľ ktorých "milujete")

P.S.: Dúfam že z tohto nebude mať niekto iný pocit než som chcela dosiahnuť a dúfam že ma teraz nikto nebude chcieť za toto zavraždiť...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
martinesko  15. 6. 2007 14:08
v 15tich sa uz tazko uziva detstvo, to uz mas OP a citis sa dospelo..ale v podstate chapem a suhlasim tiez ma niekedy napadne ked citam blogy ze "dpc sak takyto vytrety som nebol ani ked som mal 12..."
 fotka
ikonka  15. 6. 2007 14:08
zavraždiť? čo si?

práveže nie, dobre si to napísala..

a ja som si dneska kúpila takú krásnu kvetinku plyšovú,jak po mne kuká...aaa...

ja som dieťa uveznené v tomto hybridnom tele..aa,ja cem byť menšia
 fotka
raddus  15. 6. 2007 14:14
Hmmm ja sa nad tym tiez obcas pozastavujem.....
 fotka
ygor  15. 6. 2007 14:21
Ja uz nie clovek sa prisposobi a potom sa mi aspon lahsie rozprava- ked nie som jediny sprosty
 fotka
anzu  15. 6. 2007 16:34
heh aj ja mam podobne zachvaty



uprimne sa radsej nad tym nezamyslam, aka som bola, lebo by to mozno zle skoncil no, som si aspon ista, ze niektore veci, co vidim okolo seba (aj tu) by som nikdy neurobila a to ma upokojuje aspon trosku
 fotka
tatianka  15. 6. 2007 21:59
ja mavam take zachvaty velmi casto...a mozno su aj opravnene
 fotka
niwyiben  29. 6. 2007 21:17
Ja som sa vždy hrozila v škole keď okolo nás bežali prímania ako banda urevaných indiánov, preboha to aj my sme sa takto pred rokmi správali?

A keď sa pozriem na také niektoré štrnásť pätnásťročné babenky podaktoré tak tiež nechápem...

A ono to podľa mňa nezáleží tak celkom iba od veku...ale aj od psychiky človeka...
 fotka
chavez  11. 7. 2007 16:40
Niwyiben: to s tymi primanmi to bolo trefne A pridam, ze su strasne drzi ti krpati (teda ehm boli ), ja ked som vtedy videl oktavana, ako sa predbehuje na obed, som drzal radsej hubu, lebo on bol oktava a ja prima. Ale teraz? Zostava mi rozum stat co tie deti robia....



Galinka: ja mam tiez ten pocit Ale zas na ruhej strane poznam aj 15 a nikdy by som to nebol povedal, ze maju 15 (i ked to je skor vynimka )
 fotka
nyris  30. 8. 2007 17:05
suhlasim. mam 15 ale daktore moje spoluziacky mali prveho frajera uz asi v 11.tich. ja ich nechapem... ja som nemala ziadneho za cely moj zivot (( ani v skolke) a ani sa nejak nechystam to zmenit. a strasne ma stve ze uz mam 15! ja by som este chcela aby mi kupovali plysakov a aby ma ludia neocumovali len preto, ze som na hojdacke a aby ma mamuska nenutila nosit opätky ((niezeby som ich nosila vzdy) waa este chcem zazit aspon jedno take super leto u mojej babky ako ked sme boli mali. ale to sa mi asi nesplni, lebo uz su vsetci velki ((hlavne moj bratranec, ktory vymyslal take super hry!) a nechcuuu len to som chcela
10 
 fotka
blaze164  5. 12. 2007 18:55
heh mam 21 a minule som siel okolo dracika a mal som neskutocnu chut kupit si jojo ..tak som si ho aj kupil ..no a co a treba zostat mlady kym sa daaa
11 
 fotka
saddath  7. 6. 2008 22:53
to som mala síce nedávno, ale ja som rovnako blbá ako vždy, tak je to celkom jedno...
Napíš svoj komentár