Jeseň je už v plnom prúde a zima sa neodvratne blíži. Spolu s ňou prichádza aj obdobie, kedy najlepším priateľom človeka sa stávajú vreckovky. (Dobre, vreckovky nemajú jemnú srsť a nebudú na vás oddane pozerať ako váš pes, ale zároveň - nebudete si predsa nos utierať do vášho psa!)
Vreckovky nájdeme v každej lepšej drogérii v mnohých rôznych podobách. Menšie balenie, väčšie balenie, cestovné balenie, krabicové balenie, bežné, jemné, extra jemné, dvojvrstvové, trojvrstvové, s obrázkami, či aromatizované.
Práve v aromatizovaných nastala tento rok zmena trendu. Zohnať klasické mentolové už môže byť celkom problém (ale tiež, kto by ich už len zháňal, chceme predsa držať krok s dobou), drogérie sa predháňajú v ponúkaní dnešného hitu - kamilkovej arómy. Na pultoch ich rozoznáte ľahko - na obale sú označené drobnými žltobielymi kvietkami. Ako objektívny bulvárny plátok, kritiku či chválu necháme na vaše subjektívne posúdenie. Prajeme príjemný zážitok pri testovaní.
S pozdravom Vaša

Módna polícia

 Blog
Komentuj
 fotka
anzu  25. 11. 2011 11:15
A ako ich nosiť, aby podtrhli môj outfit?
 fotka
galinka  25. 11. 2011 18:29
@anzu Stačí sa nimi tesne pred použitím chvíľu oháňať, aby okolie malo šancu spoznať ( = zavoňať), že sú to vreckovky podľa najnovšej módy
 fotka
flussica  26. 11. 2011 14:45
Dovolím si oponovať - aj mentolové vidím všade, hoci aj kamilkové, ale úplne obyčajné, nevoňavé, to je veru problém.
Napíš svoj komentár