Všetci sme vedeli, že to skôr či neskôr príde, len sme netušili, že až takto skoro a už vôbec sme nečakali taký neslávny koniec. Po desiatich rokoch využívania malej miestnôstky v jednom paneláku uprostred Petržalky nám dnes bolo oznámené, že do konca mesiaca sa máme vysťahovať. Slovami našej unavenej vedúcej: „Budú z nás bezdomovci! Všetci tu umrieme!“
Čo ma však dorazilo najviac bol prístup. Očakávala by som v takýchto záležitostiach niečo ľudskejšie než že pani, ktorá to mala na starosti pošle ničnehovoriaci úradný list a pri následných pokusoch o skontaktovanie je náhle slepá a hluchá a jedine vďaka známosti sa nakoniec dozvieme dôvod nášho náhleho vyhostenia, aj to v rozhovore po ktorom máme všetci pocit, že pani je zatrpknutá bosorka, ktorá s takými podradnými tvormi ako sme my predsa nemôže normálne komunikovať. (Nehovoriac o tom, že nevie čo sme zač a teda určite chodíme písať vulgarizmy po stenách ich výťahu – Nie vchod do klubovne vôbec nie je priamo z ulice a do pivničných priestorov vôbec nemá prístup len fotograf, ktorý tam má všetko svoje haraburdie a tmavú komoru – alebo to on vždy keď ide okolo, vytiahne centrofixku a pridá aspoň jeden nápis?)
Proste a jednoducho – do konca mesiaca sa máme vysťahovať. Nevieme kedy, ako a už vôbec nie kam. (Nakoniec skončíme u nás na dedine na dvore, prípadne nás nájdete v lete v niektorom parku v Bratislave a v zime na Mlynských Nivách na lavičkách  )
Týmto vzdávam našej klubovni poctu (slúžila dlho a dobre) a vyjadrujem nádej, že táto udalosť nebude pre Dážďovky koncom, ale novým začiatkom...

Bonusové informácie:
*Pred dvoma dňami mi bezdomovec pochválil vlasy (Bude to preto že tie jeho boli podobné? )
*Ak chcete nejaké informácie o tom, aké slabé nitky asi použili v tých „kvalitných“ nohaviciach, ktoré ich nositeľke neustále padajú, odporúčam prejsť sa po Poluse. Možno natrafíte na tú tetu z „upratovacej čaty“, ktorá by ani na pustom ostrove nikdy nebola sama ale pritom kedykoľvek by ste ju tam navštívili, nadobudli by ste dojem, že to rozpráva práve vám... (Priznávam, tiež sa zvyknem rozprávať sama so sebou, ale toto malo takú neuveriteľnú iskru )

P.S.: Ak to náhodou bude čítať niekto, kto osobne pozná pani ktorú som označila za zatrpknutú bosorku, nech to neberie ako pokus o urážku, len som teraz vyjadrila môj subjektívny dojem z jej prístupu...

písané: štvrtok, 3. 4. 2008

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
ygor  9. 4. 2008 15:40
A to je ta slusnost o ktorej vravim ze nie je
 fotka
chiflada  9. 4. 2008 18:34
dost mila teta.. a kedze som paranoidna teraz budem cakat kym mamka neoznami ze sa musime odstahovat (ptrave som to na nu zakricala ale vraj tazko kedze byt je nas) ech, no aj tak.



inac dostaal ma ta pasaz s bezdomovcom
 fotka
chavez  20. 4. 2008 00:33
Tak teda pridavam koment ku staremu blogu, lebo bezdomovkyna galinka nevie odpisat na TSky... (ano overoval som to, neodpisala si ty )



Inak blog fajn, a tak to uz byva, ze na vas vsetci seru.... Pravdepodobne teta zistila, ze nema kam odlozit svoje haraburdie z roku 0 a tiez zistila, ze ma nejaku miestnost. Ale ked sa ozvete o mesiac o dva sa stavim, ze bude volno, lebo ten priestor nebude vyuzivany a tete budu chybat penaaaze (v takom pipade odporucam podpisat s nou zmluvu aspon na dalsich 10 rokov s nepeknymi sankciami voci tej tete, poistkou v style oznamenia vopred aspon 2-3mesiace... nezabudnite tu zmluvu spravit aspon par stranovu nech sa jej to nechce citat a rovno to podpise... tramtatada a dazdovky si mozno aj zarobia
 fotka
a.k.a.alias  21. 4. 2008 19:53
no co k tomu dodat...hanba...este aj stranku amte zrusenu...ako hovori mija kamoska...ta to zivot? ta to pomyje (ci ako sa to pise...)
 fotka
dudri  23. 4. 2008 11:24
Je to svinstvo. Podla toho co si napisala. ALE ta bosorka ma urcite nejaky dovod tiez. Predpokladam





Bonusova informacia:

Bonusove informacie ma dostali na kolena
Napíš svoj komentár