(Upozorňujem na citový výlev s "pár" vulgarizmami na túto chorú dobu.)
Nudný nočný večer.Len tak si prehliadam stránky a čím dalej tým viac sa objavujú články o týraní zvierat.
Tamten ťahal psíka za motorkou , ďalší upálil mačku za živa,tamten psa obesil,henten ho dobil na smrť...
A ešte si aj debilko natočí ako šteniatko hodí z mostu a náramne sa na tom smeje. TO KDE SME?!
Ani prirovnanie k takýmto ľudom nemám , to sa nedá nazvať ani HOVADOM, BEŠTIOU , SKURVENCOM.. To je "človek" bez chrbtovej kosti ! Čistí debilkovia ktorým chýba vitamín I a Q.
K tomu pridáme aj kurvičky , ktoré nechajú vyzabíjať milióny zvierat len pre to aby mali do čoho napasovať svoje vyjebané telo zbohatlícke a chodiť si jak panička najväčšia.
A o tých šikmookých prídrbkoch , ktorý nechajú prevážať tisíce psov v klietkach malých rozmerov , nechajú ich topiť sa vo vlastných výkaloch , bez vody , jedla...A potom ich chladnokrvne stiahnu z kože a jebnú do hrnca....
Je toto normálne ?
Je normálne , aby 12 ročné deti hádzali ŽIVEHO TVORA o stenu ? .. Rodičia keby vedeli , radšej mali do záclony takého zmrda utrieť.

A najhnusnejší hnus je aj tak to , že sa s tým NIČ nerobí ! Absolútne nič. Jedno veľké skurvené nič.
Keby mám o tom rozhodovať ja , tak ich postavím do radu a nie že postrielam - urobím im to isté čo urobili oni a ešte x-krát horšie !!!
Ešte by som sa im aj smiala do xichtu.
Majú takýto ľudia vôbec právo žiť keď si nevážia dačo živé , nevinné , ktoré im v živote nič neurobilo a sadisticky si honiť ego na tom že dačomu tak nechutne ublížili? Podľa mňa nie.
Takým by sme mali právo na život zobrať.. Tak ako ho zobrali oni inému.

(Mnohí sa inak určite pozastavujete , že si vážim viacej zviera ako ľudský život.NIE.HENTO človek proste nieje.To je len bytosť ktorú treba kopnúť do hlavy a spraviť jej to isté.Nič viac-nič menej.Človek čo toto urobí už pre mňa nieje nič viac len obyčajné hovno hodné odjebania.)

Raz tak zažiť , ten blažený pohľad ako takéto neľudské kurvy trpia.

No dosť , lebo sa tu rozplyniem a admin ma aj zablokuje

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár