Dostal som chuť napísať blog, čo sa nestáva u mňa veľmi často. Tento blog budem písať s kompletnou diakritikou a interpunkciou, korektne a bez chýb, nech niektorí ľudia, čo píšu týmto spôsobom, ale narobia milióny chýb s čiarkami, vidia, ako sa to píše .

Takže... Čo je to priateľstvo? Dnes je tento pojem u mnohých ľudí už takmer neznámy a často býva zamieňaný s pojmom láska. Krv mi vrie v žilách, keď všade počúvam, koľko mal kto priateľov/priateliek, prípadne čo sa kto chystá robiť so svojím priateľom/priateľkou a iné hlúposti. Och, Bože, ako veľmi nenávidím toto znevažovanie slova priateľ.

Priateľ je človek, ktorému verím, ktorého mám rád, s ktorým sa porozprávam o čomkoľvek, s ktorým sa bavím aj nudím. S priateľom môžem podniknúť čokoľvek.
Priateľa však nemilujem. Myslím, že je to možno niečo viac, než láska. Láska príde často odrazu, no priateľstvo sa buduje roky. A veľký rozdiel je aj ten, že priateľ nemusí byť opačného pohlavia (prípadné pripomienky ohľadne homosexuálov neberiem ako korektné a relevantné).

Láska. Cit. Vnútorná súhra duší. Absolútne porozumenie. Rovnováha dvoch existencií. Niečo také som pocítil dvakrát... vlastne možno dvaapolkrát v živote. Prvýkrát to bolo pred... uf... to si už ani nepamätám. Ukázalo sa však, že to bol veľký omyl a čoskoro som na to zabudol (to bola vlastne tá polovica). Neskôr sa ukázalo, že sme diametrálne odlišné osobnosti. "Prvýkrát" to bolo absolútne. Bohužiaľ však len z mojej strany, čiže teraz vlastne ani neviem, či môžem tvrdiť, že to bola láska, keďže na lásku treba vždy dvoch. U nej to bolo asi niečo také, že pokus, omyl. Trvalo mi pol roka, kým som sa z toho potom dostal. Každý večer som preplakal a chodil som ako telo bez duše (Práve vtedy mi párkrát bol oporou môj najlepší PRIATEĽ). Druhýkrát.... ach, no "druhýkrát" ma to postretlo nedávno a úplnou náhodou (ako vlastne vždy, keďže ja veľmi dievčatá nebalím, lebo som si vedomý, že na to nemám). Mám pocit, že teraz je to dokonalé a vydrží to večne. Perfektne si rozumieme, máme skoro (ak nie úplne) identický vkus, ... ... ... ... Mám pocit, že som našiel skutočného anjela, stelesnenie mojich snov a ideálov, absolútnu súhru dvoch duší - mojej a tej jej.

Toť asi vše... (Ak nájdete nejakú chybu v pravopise tohto blogu, budem vám vďačný, ak ma s ňou oboznámite, teda, ak sa vôbec odhodlá niekto čítať tento blog)

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  18. 12. 2010 16:06
nesnaz sa idealzovat ju, miluj ju, ale nerob z nej nieco, co nie je..neviem, ako dlho ste spolu?
 fotka
frez  18. 12. 2010 20:52
@acvd43xa7w ja ju nijak neidealizujem ja ju proste lubim
Napíš svoj komentár