Som di chalana volá sa šimon je siedmak ale miluje inú babu. Tá doňho vsak níeje a preto by som chcela aby chodil so mnou. ale on stale chce iba ju a neustále na ňu myslí. Je to ismacka on je siedmak. Už spolu chodili ale pre žiarlivosť sa rozišli. Pret
bože, to je aké zlaté
tak no neviem.. podľa mňa je dosť ťažko niekoho prinútiť, aby ťa mal rád a ľúbil čiže o to by som sa ani veľmi nepokúšala, buď radšej sama sebou a snaž sa byť čo najlepší človek, aby si bola so sebou spokojná
ale aj tak.. máte 13, či koľko rokov.. reálna šanca, že budete mať normálny vzťah je veľmi veľmi nízka
Rozmýšľam, či som pred tými troma štyrma rokmi bola taká istá. Eh..
1. Nemôžeš ho len tak prinútiť, aby si sa mu začala páčiť
2. Si ešte malá na vzťahy
3. Počkaj kým vyrastieš a vedz, že si budeš ďakovať, že si si počkala..
4. Napísala som blog v podstate o takomto niečom, kukni
(a toto nie je zlaté! To je.. prehnané a priskoré)
bože načo ti je chalan ktorý ťa nechce? tak asi sa mu nepáčiš nie? čo tu chceš sa uplne zmeniť pre nejakého debila, ktorý je nevšímavý? šak si nájdi niekoho, kto ťa ocení
čo na takom krpcovi môže byť sexy? (neurážem, ja len že v takom veku chalani nie sú mužný) a neviem či sa ti podarí prebiť jeho zaslepenosť daným dievčaťom
musíš zobrať jazyk z ropuchy, ucho z ježibabinho kocúra, imelo odtrhnuté o polnoci v deň jarnej rovnodennosti, hadie oko. To celé treba uvariť v moči lesnej víly a tento lektvar mu musíš dať vypiť, ale pozor! Aby to fungovalo, do polnoci od vypitia lektvaru ta musi pobozkat, inak kuzlo nebude fungovat a na teba padne kliatba...
V Tvojom veku som sa snažila mamu prinútiť, aby mi dovolila kúpiť si morča a nie nútiť chalanov k tomu, aby so mnou chodili. A kam ste, mimochodom, chodili vy? Na zmrzlinu, kofolu a tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tak no neviem.. podľa mňa je dosť ťažko niekoho prinútiť, aby ťa mal rád a ľúbil čiže o to by som sa ani veľmi nepokúšala, buď radšej sama sebou a snaž sa byť čo najlepší človek, aby si bola so sebou spokojná
ale aj tak.. máte 13, či koľko rokov.. reálna šanca, že budete mať normálny vzťah je veľmi veľmi nízka
1. Nemôžeš ho len tak prinútiť, aby si sa mu začala páčiť
2. Si ešte malá na vzťahy
3. Počkaj kým vyrastieš a vedz, že si budeš ďakovať, že si si počkala..
4. Napísala som blog v podstate o takomto niečom, kukni
(a toto nie je zlaté! To je.. prehnané a priskoré)
a zaujímalo by ma, ako vieš že na ňu stále myslí?
tak to má možno problém s pamäťou
a žiaľ, nepomôžem ti, dodnes mám problém zblížiť sa s chlapom, ktorý sa mi páči takže celý vývoj nechávam na chlapoch..
ale čo by mohlo veci posunúť vpred, skús sa s ním naprv skamarátiť