tak potom asi nejaká poobedná kávička u jedných/druhých len mi to je zvláštne, naši sa do takýchto vecí nikdy nehrnuli, u mojich starších súrodencov takéto zoznamovačky prišli pár mesiacov pred svadbou.
čo ja viem, ja poznám partnerovych rodičov velmi dobre, on pozna len moju mamu lebo moj tato je haklivy na hocakeho chlapca v mojom okoli takze este taketo neriesime ze by sa mali poznat
ak mas naozaj 16 tak naco sa maju spoznavat? ved sa nejdete brat tak nevidim dovod...my sme spolu 4,5roka a nase mamy sa akurat spolu stretli na nejakych spolocnych nakupoch ale tot vsio...nejake rodinne stretnutie planujem organizovat ozaj asi az na zasnuby...
po 10 koment som bola vkuse vtom ze ako zoznamit priatela s mojimi rodicmi.. neviem preco.. jaj tkatoto nerob teda ze vasi s jeho rodicmi toje picovina.. kedsi taka mlada ta ňe?
Tejto chvíle som sa vždy bála Ale bolo to v pohode Myslím, že sa toodohrávalao na nejakej grilovačke u nás na záhrade a teraz bežne chodievajú k sebe na návštevu.
A viem, že bratrancova mama, teda krstná sa s rodičmi jeho snúbenice stretli asi mesiac pred svadbou
@katvra nie je zač .. má to výhodu, že sa rodičia nemusia stresovať zbytočne, čo pripraviť a také blbosti okolo toho, i keď oni si na tom až moc niekedy zakladajú
@katvra myslím si, že to by v tvojom veku a po ročnom vzťahu riešiť ani nemali, na to je to skoro a myslím si, že to je každého osobná vec.. ale ak sa bojíš, tak proste nedovoľ, aby bola o tom reč,i keď to by prvom zoznamovaní ani nemalo byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"Toto je ...Florián, toto sú moji rodičia" a pritom budeš ukazovať pre istotu kto je kto, HOTOVO!
A viem, že bratrancova mama, teda krstná sa s rodičmi jeho snúbenice stretli asi mesiac pred svadbou
n Nanestastie prve zoznamenie bolo take, ze nas nasla bozkavat sa na mojej posteli, to bol riadny fofr Tak ale zoznamili sa no
Jeho tatko mal zo mna vacsie stresy jak ja z neho, niekolkoraz mi povedal pani a slecna, to bolo vcelku vtipne
Ale jeho mama mi dala poriadne najavo, ze som len nejaka mestiacka snobata a ze ona si svojho synacka len tak neda
inak nepýtam sa na vase názory... ale na nápady kam ich pozvať alebo ako to urobiť... takže prijeban* komenty si nechajte sami pre seba...
len my ich chceme zoznámiť navzájom
"Mami, toto je čiči...čiči, mama"