Mam chlapca, s ktorym som s prestavkou cca 2 roky.. Ta prestavka spocivala v tom, ze som sa s nim rozisla, ale zotrvala som v tom len par dni a na jeho naliehanie sme sa dali znova dokopy.. Vtedy som bola stastna, myslela som si, ze som nic lepsie nemohla
nechapem ako mozes chciet aby ti cudzi ludia napisali ci ho lubis, alebo nie, alebo co vlastne od tohto fora cakas. casom ziaden vztah nebude taky ze ti budu motyliky lietat v bruchu, to je normalna vec. ale stale tam musi prevazit ta laska, ktora ti vravi "zostan". ak neprevazuje, tak je koniec a je cas ist dalej.
nah. a nebude to len nejaka kriza? mozno si pripadas pre toho svojho malo jedinecna alebo ti to uz nedava tak najavo ako niekedy a zovsednila si sa mu. skus mu povedat, ako sa citis, normalne si to ako dospeli ludia vydiskutujte atd a uvidis co a ako. ja vzdy vsetko riesim rozhovorom a zatial sa vyriesilo vsetko
Neviem, či ti to pomôže, ale zažil som dva týždne dozadu niečo podobné, akurát zo strany asi tvojho chalana. Bol som s jedným dievčaťom a naozaj sme si sedeli, neboli sme spolu tak dlho ako ty s tvojim, ale prežili sme si svoje a rozprávali sme sa úplne o všetkom. Niekedy sme dokonca naraz povedali to isté. Jednoducho to bolo celé, ako z filmu. Lenže potom prišla jedného dňa pochmúrna nálada, ktorá sa za 2 dni preniesla v rozkošnú sms o tom, že bude najlepšie, keď sa teraz rozídeme. Dôvod?...... “Nie je pravda, ze ťa neľúbim, no neviem ťa spraviť šťastným, pretože neviem spraviť šťastnú ani samu seba. Nikdy by som ti nechcela ublížiť. Si tak skvely na to, aby s tebou niekto zaobchádzal tak ako ja.. vážim si ťa nadovšetko, to áno, ale ubližovala by som ti“ - Po tejto reakcií som bol samozrejme úplne hotový, pretože som bol veľmi zaľúbený, asi ako tvoj chalan, ale ani ja s tým neviem nič urobiť. Ak máš v hlave otáznik, tak je treba ho vyriešiť, moja bývalá ho vyriešila a je to pre mňa veľmi ťažké, pretože už si nemôžem povedať, že to je moje dievča. Dal som do toho úplne všetko, ale taký je život. Musím sa s tým popasovať a prijať to tak, ako to je. Neviem, ako si na tom ty, ale z tvojho popisu vidím isté súvislosti a hlavne to, že nie si šťastná... je treba myslieť na svoje šťastie. Nie je to sebeckosť, všetci máme na to právo. Možno potrebuješ ísť ďalej, možno si potrebuješ oddýchnuť od všetkého a možno sa len potrebuješ poriadne vyrozprávať. So mnou to dopadlo, tak ako dopadlo a preto ti nebudem hovoriť, čo máš robiť, pretože sám som neuspel. Neviem, či som ti pomohol no držím ti palce. Možno ti pomôže veta, ktorú si vždy hovorím: This moment will just be another story someday
Vo vzťahu nikdy nebudeš mať 100%... Budeš mať tak 80%... Vždy ti tam bude niečo chýbať, a potom stretneš niekoho, kto bude mať presne to, čo ti chýba.. Bude mať práve tých 20%.. A ty si s ním začneš, lebo má to, čo ti pri tej tvojej polovičke chýba..A uvedomíš, že si práve vymenil 80% za " 20%"
Už to neplatí len o štastí a o peniazoch, ale aj o láske a partnerstve... Niekto ma troch partnerov naraz a moze si vyberat...no a niekto nema nic celu vecnostt :/
@Syrionna fuuuha...ako dost sa cudujem vztahom, ktore stratia svoje ( grady ) po 2-3 rokoch a viac...proste...tazko ti poradit...skus si dat otazku ci ta este pritahuje, ako clovek, ci ta sexualne pritahuje...nemysli velmi na to, ze ci mu ublizis alebo nie...zijes predsa svoj zivot a nie jeho..ide o tvoje stastie...o tvoje pocity a svedomie...nie o jeho...pretoze TY si davas tu otazku, nie ON...takze...podla mna..sa spytaj sama seba...ci v nom vidis toho cloveka, aky bol na zaciatku, alebo nie...drzim palce
@jamestrentin
Mne si pomohol. Vážne. Ale rozíjsť sa je tak strašne ťažké, hlavne keď vieš, že ostaneš sám, na všetko budeš sám a už nikto nebude pri tebe stáť denno-denne a pýtať sa, aký som mala deň a neutešovať ma, že všetko bude dobré. Som asi egoista, ale aj keď už v tom vzťahu šťastná určite nie som, rozíjsť sa neviem, lebo viem, že mi bude ešte horšie...
@airotciv Zostať s niekym len preto, že sa bojíš, že budeš na všetko sama? Ešte k tomu, keď nie si šťastná? V tomto svete musíš byť aj sebestačná a popasovať sa s tým, inak ťa to zničí. Chalan (ja osobne) určite stojím viac o dievča, ktoré sa nebojí vzoprieť sa životu a myslím, že tak to funguje aj naopak. Nemysli si, že ja som v pohode z toho. Vidím ju na nete každý deň a nenapíše ona a nenapíšem ani ja. Chcem a každý deň na ňu myslím, ale hrdosť mi to jednoducho nedovolí a preto radšej idem robiť niečo iné. Nie si egoista, nikto nechce byť sám aj keď to tvrdí, ale nemôžeš si myslieť, že on bude jediný v tvojom živote. Ak máte byť spolu budete, ak nie, tak nie. (ja to neznášam počúvať) ale príde niečo lepšie, čo si zaslúžiš
@jamestrentin
Ďakujem . Ja sa cítim samostatná, prešla som si v živote svoje a všetko je ľahšie v dvojici ako sám. Neviem ako bude ale verím, že bude dobre.
Držím aj tebe palce, nech sa z rozchodu čo najrýchlejšie dostaneš, vyzeráš byť veľmi milý chalan, tak nech tá ďalšia bude tá správna . Pekný večer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vo vzťahu nikdy nebudeš mať 100%... Budeš mať tak 80%... Vždy ti tam bude niečo chýbať, a potom stretneš niekoho, kto bude mať presne to, čo ti chýba.. Bude mať práve tých 20%.. A ty si s ním začneš, lebo má to, čo ti pri tej tvojej polovičke chýba..A uvedomíš, že si práve vymenil 80% za " 20%"
Mne si pomohol. Vážne. Ale rozíjsť sa je tak strašne ťažké, hlavne keď vieš, že ostaneš sám, na všetko budeš sám a už nikto nebude pri tebe stáť denno-denne a pýtať sa, aký som mala deň a neutešovať ma, že všetko bude dobré. Som asi egoista, ale aj keď už v tom vzťahu šťastná určite nie som, rozíjsť sa neviem, lebo viem, že mi bude ešte horšie...
Ďakujem . Ja sa cítim samostatná, prešla som si v živote svoje a všetko je ľahšie v dvojici ako sám. Neviem ako bude ale verím, že bude dobre.
Držím aj tebe palce, nech sa z rozchodu čo najrýchlejšie dostaneš, vyzeráš byť veľmi milý chalan, tak nech tá ďalšia bude tá správna . Pekný večer.