Mám to podobne ako Luc.ka, muž je moja lepšia polovička a 3 zlé vlastnosti by som dokopy fakt nedala a detaily, ktoré mi občas vadia ani nie sú vlastnosti, ako skôr skutočnosť, že sa na svet pozeráme trochu inak (napríklad ja som citlivejšia na vizuálne vnemy a ide ma urvať, keď napríklad ráno prídem do kuchyne a je tam bordel, neutreté plochy a tak podobne a jemu je to jedno a zvládol by s tým v pohode žiť ďalšie tri dni )
vzhľadom na to že som perfekcionista ma išiel šľak trafiť ak frajer nedal po sebe posteľ do poriadku, hajzel papier na wcku bol opačne otočený, alebo mal rozhádzane topánky...a množstvo iných vecí...našťastie už robí bordel u iného chuliša...
Veľa spí, pozeráme film a zaspí, ma to vytáča . A je dosť hlučný , čiže ak je hádka, je to na mňa až príliš intenzívne. A ešte jedna vec, ale to je skôr moja zlá vlastnosť, že ma trasie, ak musím niečo vybavovať a on ma k tomu núti, že šak čo je na tom, ale hovor také človeku, ktorý sa bojí ľudí. Takže to tretie si nie som istá. Ale tak aspoň tie veci vybavím, no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja by som asi nenasla az 3. Podla mna ja ich mam isto aj viac 🥲