ja sa správam ako decko a celkovo mi to aj ľudia vyčítajú, ke´d niečo robím už som čudný lebo veď prečo sa zo všetkým musím bavčať, búchať po lavici do rytmu, spievať diridonku, kvíliť a nev iem čo ešte
celkovo sa správam veľa krát detinsky - ale iba ak mám dobrú náladu a nechápem čo je na tom zlé
Odkedy si pamatam, moje "detstvo" boli len hadky rodicov, uteky k babke, rozvod, mamin novy manzel a peklo co s nim bolo spojene, prestahovanie sa do neznama....nie, ja som nikdy nemala take to prave detstvo. A dieta vo mne nezije uz neskutocne dlho.
poke ale ty máš 15 to je normálne..ja som si takto vyklopkaval od prvého stupňa na zs a všetkým to liezlo na nervy..a vyklopkavam si aj teraz, hmkam si a robím divne zvuky ...
no hej, ja budem vždy taký bafkar budem mať hádam dieťa, tak sa s ním budem hrať, hádam budem mať ženu, tak sa budem "hrať" s ňou a "hrám" sa aj teraz ..
áno ešte aj teraz niekedy ... a ja som rada čo je na tom zlé možno aj preto sa tak chovám, pretože naivne dúfam v to, že sa prinavráti ta jednoduchosť, pomalý beh času, fantázia.... do života....nikdy som nechápala niektoré spolužiačky čo sa SNAŽILI byť vyspelé - - zdôrazňujem snažili - confused:..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja sa správam ako decko a celkovo mi to aj ľudia vyčítajú, ke´d niečo robím už som čudný lebo veď prečo sa zo všetkým musím bavčať, búchať po lavici do rytmu, spievať diridonku, kvíliť a nev iem čo ešte
celkovo sa správam veľa krát detinsky - ale iba ak mám dobrú náladu a nechápem čo je na tom zlé
no hej, ja budem vždy taký bafkar budem mať hádam dieťa, tak sa s ním budem hrať, hádam budem mať ženu, tak sa budem "hrať" s ňou a "hrám" sa aj teraz ..
@flussica
som decko
nie je pravda, že sa nemám rada
je to divné
2./ byt dospelym je nanic
deti sú mládeži neprístupne? DDD WTF?
Vždy taký budem, keď chytím náladu, kým budem vládať.