Mali ste/ máte žiarlivého partnera? Čo všetko mu vadilo? Ako to medzi vami dopadlo? Aké kompromisy ste si dali aby to fungovalo? Podarilo sa vám nájsť spoločnú cestu? Dokázal na sebe kvôli vám pracovať?
Nemala som žiarlivého partnera, ale toto je jedna z vecí, pri ktorej nerozumiem prečo to ľudia vôbec tolerujú, resp. nechajú si to. Napríklad, ja mám veľa kamarátov, no ak by mi môj partner skúsil čo i len raz zakázať sa s niekým z nich stretávať, tak by to bola absolútna stopka nášho vzťahu. Nedokázala by som po tomto hľadať žiadnu spoločnú cestu, ani ho nútiť, aby na sebe popracoval. Partnerstvo má byť rovnocenné a nikto nikoho nevlastní, ak to jedna alebo druhá strana nevie pochopiť, tak to nemôže fungovať.
mám isté štandardy a hranice a cielene si vyberám za partnera muža, ktorý je vyzretý a vyrovnaný sám so sebou.. takže som so žiarlivosťou nikdy problém nemala. vo vzťahu je pre mňa nesmierne dôližitá dôvera. a posledné, čo potrebujem, sú žiarlivostné scény od nejakej trúbky s pocitom menejcennosti.
Nemám žiarlivého partnera.
Žiarlivého partnera som mala, keď som mala14-15 rokov.
Normálne existujeme, minule som išla na dovolenku bez neho len s kamoškou. On zasa často chodí na koncerty a festivaly bezomňa. Niektorí tupci sa nám do toho idú starať a pýtať sa priblblé otázky typu "a to jej dovolíš?" "a to mu dovolíš?"
Však ako čo si máme zakazovať chodiť kam chceme? Alebo máme na silu chodiť niekam, kam nechceme ísť len aby nešli bez nás?
Dospelý človek (emocionálne aj mentálne) nežiarli ak mu na to nebol daný dôvod.
Mám kamarátku s ktorou sme vyrastali od 3r. Našla si priateľa a od vtedy s ňou neviem už ísť na kávu bez toho, aby šiel on s nami. Radšej bude s nami trpieť naše babské kecanie pri káve, ktoré ho určite nebaví počúvať, len aby ju nepustil bez seba na verejnosť. Myslela som si, že im to dlho nevydrží ale už majú aj dieťa. Teraz sa už vôbec nebudem s ňou vidieť lebo ju bude vydierať cez dieťa že odíde s kamoškou na kávu a on musí tú hodinku strážiť.
mala som celkom dosť žiarlivú partnerku. keďže to bol môj prvý vážny vzťah, tak som si ani neuvedomila spočiatku, že to nie je v poriadku. moja povaha je ale taká, že ja si urobím po svojom čiže som sa tým nenechala až tak obmedzovať, ale boli tam potom zbytočné konflikty. a bol to jeden z hlavných dôvodov nášho rozchodu potom
nie je ani o kopromisoch, preco ti ma niekto kecat do toho, ze ides s niekym von, kde ides vobec atd., normalne zdravy zaujem a nie nejake sceny alebo zbytocne otazky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mám isté štandardy a hranice a cielene si vyberám za partnera muža, ktorý je vyzretý a vyrovnaný sám so sebou.. takže som so žiarlivosťou nikdy problém nemala. vo vzťahu je pre mňa nesmierne dôližitá dôvera. a posledné, čo potrebujem, sú žiarlivostné scény od nejakej trúbky s pocitom menejcennosti.
Žiarlivého partnera som mala, keď som mala14-15 rokov.
Normálne existujeme, minule som išla na dovolenku bez neho len s kamoškou. On zasa často chodí na koncerty a festivaly bezomňa. Niektorí tupci sa nám do toho idú starať a pýtať sa priblblé otázky typu "a to jej dovolíš?" "a to mu dovolíš?"
Však ako čo si máme zakazovať chodiť kam chceme? Alebo máme na silu chodiť niekam, kam nechceme ísť len aby nešli bez nás?
Dospelý človek (emocionálne aj mentálne) nežiarli ak mu na to nebol daný dôvod.
Mám kamarátku s ktorou sme vyrastali od 3r. Našla si priateľa a od vtedy s ňou neviem už ísť na kávu bez toho, aby šiel on s nami. Radšej bude s nami trpieť naše babské kecanie pri káve, ktoré ho určite nebaví počúvať, len aby ju nepustil bez seba na verejnosť. Myslela som si, že im to dlho nevydrží ale už majú aj dieťa. Teraz sa už vôbec nebudem s ňou vidieť lebo ju bude vydierať cez dieťa že odíde s kamoškou na kávu a on musí tú hodinku strážiť.