Ja si myslím že áno, no ľudia mi vravia vraj nie.
Často keď sa s niekym stretnem tak mi hovoria že "naživo si iný, čakal/a som že sa nebudeme mať o čom baviť alebo že budeš tichý" takže asi cez internet pôsobím ako introvert.
Ono to tak aj môže byť, lebo väčšinou nemám s ľuďmi nejaké podnety na konverzáciu.
Ale keď ste spolu vonku alebo niekde, tak hneď sa tam objavujú tie veci a dá sa kecať fakt o hocičom. Hlavne so mnou
Asi taky isty zapas medzi vsemilujucim slnieckarom a bezohladnou arogantnou picou sa vo mne odohrava aj nazivo aj na nete.
Ale hlavne som nazivo velmi velmi awkward, neviem viest konverzaciu a rozpravam milo a tisko. Ale zas to len pri neznamych ludoch, s dobre znamymi som IRL asi taka ako tu na B.
Mám pocit, že keď sa vyjadrujem písomne a viac-menej anonymne, tak som to viac ja. Taká aká som povedzme s najbližšou rodinou. Zatiaľ čo bežne pred ľuďmi to nie som akoby až tak ja, resp. tak to aspoň cítim, som nesvoja, mám zábrany. Napríklad tu som viac taká, ako sa cítim vo svojom vnútri. Takže paradoxne moje virtuálne vyjadrenie sa mi zdá pravdivejšie.
Čo ja viem už ani nie. Tu to už vediem chvíľami do absurdít, keďže mi už na tom akosi nezáleźí, ale v realite som vlastne rovnaký kokot na ľudí a nedarujem nič ani svojím najlepším kamarátom, ale pičovania držím vo vecnej rovine a akurát na niektoré autority som menej vulgárny ale o to ironickejší.
Ako neviem, názory mám rovnaké, ale zasa je pravda, že na internete si dávam akoby viac pozor čo napíšem, pretože to tu nejaký čas ostane, zatiaľčo keď som v realite hlavne medzi známymi, je mi jedno čo poviem
moja identita je rovnaká, nedokážem mať dve tváre, len preto, aby som sa niekomu zapáčil...
pre svoje názory som odkopnutý na okraj sveta, mne to nevadí, tých "pár minút" čo žijeme v tomto hrozne zlom svete, ten cynizmus voči mne pre Boha vydržím...
mám pevnú vôľu a vieru a tu mi nikto nezoberie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
V " reálnom svete " ignorujem všetkých a všetko
Často keď sa s niekym stretnem tak mi hovoria že "naživo si iný, čakal/a som že sa nebudeme mať o čom baviť alebo že budeš tichý" takže asi cez internet pôsobím ako introvert.
Ono to tak aj môže byť, lebo väčšinou nemám s ľuďmi nejaké podnety na konverzáciu.
Ale keď ste spolu vonku alebo niekde, tak hneď sa tam objavujú tie veci a dá sa kecať fakt o hocičom. Hlavne so mnou
Na Birdzi sa prezentujem ako uplný chuj
Pritom v skutočnosti som úplne zlatý
Asi taky isty zapas medzi vsemilujucim slnieckarom a bezohladnou arogantnou picou sa vo mne odohrava aj nazivo aj na nete.
Ale hlavne som nazivo velmi velmi awkward, neviem viest konverzaciu a rozpravam milo a tisko. Ale zas to len pri neznamych ludoch, s dobre znamymi som IRL asi taka ako tu na B.
To by som chcel vidiet
tu skor nie som ako som.
na nete rada robím zle!
pre svoje názory som odkopnutý na okraj sveta, mne to nevadí, tých "pár minút" čo žijeme v tomto hrozne zlom svete, ten cynizmus voči mne pre Boha vydržím...
mám pevnú vôľu a vieru a tu mi nikto nezoberie.