ja som denne na pc cez tyzden 10-11 hodin a cez vikend sa ani nepytaj a necitim sa byt zavisly...obmadz to co ine ti kto poradi...to je jedina rada co existuje
a ako ti mi pomozeme? tak jednoducho nehraj na kompe proste si najdi ine aktivity a bude, alebo nech ti fotrovci zahesluju PC a mozes akurat tak pozerat na windows
zmizni z netu...su aj lepsie veci...mozno...a ked ne ta chod spat...alebo sa ozer cipsami...a potom budes vracat...potom pravdepodobne nebudes chciet cipsy ani vidiet...tak si kup psa...ktori ti osti boty a ti ich budes drhnut a zabi proste cas inak
ale tak jednoducho na to treba vôľu. A keď ju nemáš povedz rodičom nech ti skryjú predlžovačku. Prvé dva týždne budeš chodiť po byte jak choré prasa ale po takom mesiaci bez kompu ti to príde úplne normálne... Ak na tom nie si ozaj zle.
daj si comp za odmenu ze vzdy ked cosik spravis, z coho bude nejaky osoh a tak .. alebo nieco co by si mal spravit.. napr do skoly referat tak sem pojdes len ak ho budes mat hotovy.. a proste celkovo travit zivot mimo blikajucich a podobnych ikoniek a napisov... chod von s kamaratmi, citaj knihu a tak... som sa rozpisala len neviem ci som ti nejako aj pomohla, asi ne ze ....inac prave nad tym uvazujem aj ja, ze ci som zavisla, tak ak na nieco prides tak sa ozvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
najdi si ine aktivity
citaj
uc sa
...
ale tak jednoducho na to treba vôľu. A keď ju nemáš povedz rodičom nech ti skryjú predlžovačku. Prvé dva týždne budeš chodiť po byte jak choré prasa ale po takom mesiaci bez kompu ti to príde úplne normálne... Ak na tom nie si ozaj zle.
ja sedím tiež tých 8-12 hodín