ja nwm vtipne zranenia asi niesu(pokial sa nezrani niekto iny lol)..na skateboarde ..skusala som ollie,zle som dopadla a ruplo mi v nohe---uz mesiac ma boli clenok,prvy tyzden som bola rada ze som chodila.... ..alebo na obycajnej sankovacke v zime...zletela som z lopara a tresla si bok....a mala som tak pekne velku a bolavu modrinu.. .................zaujimalo by ma @eyka preco si zalozila toto forum..napis aj ty nejake svoje nestaste a mozno aj vtipne zranenie
išla som dole kopcom po rozbitej lesnej ceste na bicykli, "bez rukoch" - čiže som sa nedržala, a pritom som niečo robila na mobile a ešte sa aj otáčala za kamarátkou.....chudák dievča má doživotnú traumu, jak ma videla preletieť cez riadidlá a potom ma preberala a ja mám zopár jaziev navyše
učila som sa lietať keď som bola decko..a skončilo to zlomenou rukou..a raz po tom čo som sa chcela pozrieť do zrkadla som si týždeň poležala v nemocnici....
Hm... raz som nevytočila ako malá bicykel na ceste a zodrela si kolená až na kosť /aspoň tak si to pamätám/. Ako staršia som šla bez držania sa na bicykli, oproti mne kamión, no nič iné mi nenapadlo len tresknúť po riadidle a stočiť to do "jarku". Potom som skúšala skateboard ale nezabrzdila som a vletela rovno do tuje čo stála pri chodníku... Pri preskakovaní plota pri úteku keď som bola mladšia som sa nielenže zrúbala, ale sa mi aj stiahli gate, lebo sa zaháčkli za ostne plota... Na školskej chodbe spod mňa vyleteli obe nohy pri behu a skončila som na chrbte... Na ľade som robila lastovičku a zadrela som sa o predné zúbky a vybila si dych... Ešte? ja som expert na to
Ked som mal asi 6 liezol som na také lešenie, lebo som chcel kuknúť lastovičkám do hniezda. Pravdaže opora pod nohami nevydržala a ja som zletel dole. Spadol som na nos a nalomil si ho.
@onedisunity šmykla som sa na ľade, chcela som sa chytiť rukou, tá sa mi tiež šmykla a ostala podo mnou... A nakoniec som mala dotrhané svaly(myslím, že tie) popri kľúčnej kosti...
Doma som stúpila na ihlu a bola som rada, že som si ju sama dokázala vybrať a rok na to mi na rovnakom mieste vyoperovali dve dostatočne veľké guličky z nohy. Paradox je, že mi vtedy netiekla krv ani ma to nebolelo a dokázala som odkráčať na wcko aby nik neprišiel na to, že sa mi stratila ihla a ja som ju našla až keď sa mi zapichla do nohy...
A na základke na telesnej som si natrhla svaly na lýtku a letela som cez telocvičňu...
Na strednej som si zas polámala kostičky na dlani pri volejbale... a mesiac som mala čierny prst a nefunkčnú ruku.
jaaj, a ešte na plavárni sme sa ako decká preskakovali, a jediné čo si z toho preskakovania pamätám je, že som chalana preskočila a na dne som si udrela hlavu a chrbát(asi dostatočne silno). neviem ako som sa vynorila ani ako som išla do šatne.. len na druhý deň keď mi bolo na zvracanie(a ešte som aj do školy došla) ma vzali na neurológiu kde mi zistili otras mozgu a posunuté tri stavce.. vtedy som bola asi najšťastnejšia, že som prežila... Dnes mi je skôr vtipné ako sme mohli byť tak blbí, že sme také niečo robili...
A najvtipnejšie, asi jediné, keď som sa predvádzala na bicykli, nohy do vzduchu, ruky tiež a predomnou kameň. Oškretý bok, stehno a aj koleno, rostrhnuté nohavice aj tričko a ja som mala prázdniny na pár týždňov v ....
Lopatovala som sa jednu zimu (*ano, to je ta cinnost, kde sedite na zadku na kusku plastu a klzete sa dolu kopcom) a podarilo sa mi triumfalne dostat otras mozgu. A to som si dovtedy myslela, ze to ide iba pri pade na hlavu, alebo co, ale zda sa, ze ked sa chce, ide naozaj VSETKO .
A este mam jeden dost vtipny (vtedy mi teda do smiechu nebolo, ale kamoska sa na mne smiala, jak potrhla) zimny zazitok, ale.. to uz tu nebudeme rozoberat .
Išla som zo školy domov schodami a niekto na mňa zakričal, ja som sa zľakla a otočila, vyleteli mi nohy a dopadla som tak nešťastne na bok, že som si vyvrtla členok a narazila rebro. Au, tie schody boleli Všetci sa smiali a teraz sa na tom smejem už aj ja
sekundové lepidlo v očiach (tlak bol dosť silný a ponaučenie, nikdy neotvárajte sek. lepidlo pri očiach ani pri tvári)....celé balenie som mala v očiach
vtipné? No skúsim. Mal som cca 12 rokov a na dvore sme kedysi mali správenú takú jamu kde boli vodovodné hodiny + sa tam dávali zemiaky a takéto blbosti. No a v ten deň sa odpisovala voda a jama sa nezakryla. Ja som práve prišiel domov, vybral som poštu a po ceste domov som ju čítal (veď cestu som poznal dokonale nie) a keďže som šiel priamo cez jamu tak som do nej aj perfektne spadol, našťastie som sa zachytil, inak by som skončil horšie proste čisto moja nepozornosť. Potom som tuším 2 týždne necvičil na telesnej v škole čo som mal narazene rebrá
na stanovačke sme sa šli bicyklovat ....kamratka bola predou mnou a ja som sa pozerala za seba ...hned ako som sa pozrela pred seba narazila som do jej zadneho kolesa a ja som tak neštastne spadla na zem že som mala odretu: skoro celu nohu , laket -strašne to štipalo...bradu a pod perami...do teraz mam ešte rany s toho ....alebo na oslave sme blaznili a som spadala z vyššieho muru na ktorom sme sa nahanali...modrina ako hovado a škrabance kvoli ktorym som nemohla asi tri tyždne chodit hovoria za všetko....potom zaseknuta noha v autobuse pri otvarani a zatvarani dveri...spadnutie zo schodov asi 50krat alebo ked sa mi nechcel unhut radiator....au...lopata cez obočie...a ked som bola na stole kde mi to šili tak som sa pitala či to bude boliet...neodpovedali ,hovorili si niečo o novinach o 19 ako dobre to tam moderuju....zažitok fakt!!!
aj toto je dobre išiel som dolu kopcom čo to dalo, jednoducho že pôjdem čo najrýchlejšie a kopec sa už končil, tak som potreboval spomaliť. Čo spraviť? No predsa treba zatiahnuť brzdu, bohužiaľ akurát prednú úplne ma to vyhodilo z bicykla, šúchal som sa po zemi dobré 4 metre a nakoniec som hlavou narazil na obrubník. Jediné čo mi bolo že som mal dotrhané oblečenie, bol som strašne doskriabaný a mal som natrhnute ucho bicykel skončil horšie
A mám takýchto nehôd kopu. Ako decko som stale dačo mal
Raz sa mi pri (viacmenej zámernej) bicyklovej zrážke zapichol kotúč reťaze do kolena
Prípadne som si sadla na opierku gauča (s nohami tam, kde sa sedí), a nezvládla gestikulovať a balancovať naraz. (Mimochodom som mala nepochopiteľné šťastie, že som pri tom rozbila len nejaký riad, v predpokladanej trajektórii môjho krku bol ďalší kus nábytku.)
Keď som bola malá sme hrali naháňačky, prebehla som cez krík v ktorom bol neviem z akej príčiny ostnatý drôt a ja som si ho nevšimla.. Prevesila som cez ňeho Celá dorezaná, najobľúbenejšie nohavice v pytli a nevedela som ako sa postaviť
Minulý rok cez leto, som išla večer po takej poľnej ceste na kamošovom bicykli a išla som strašne rýchlo. Kamoši iba na mňa kričali, aby som spomalila, ale ja som ešte pridala. A potom bol predo mnou taký dosť veľký kameň, tak som chcela zabrzdiť a stlačila som pravú brzdu (na mojom bicykli vtedy zabrzdí zadné koleso, na kamošovom predné) a zrazu iba predné koleso zabrzdilo a ja som preletela pekne cez bicykel dopredu, bicykel padol na mňa a vyrazil mi dych. V tej chvíli som plakala, smiala sa a nedýchala. Ale nestalo sa mi nič také, iba som mala rozškrabanú bradu, prsia a roztrhané legíny na pravom kolene.
Potom už iba, keď som bola malá, tak som na seba vyliala čajník s vrelou vodou (to asi vtipné nebolo), zapichla si palicu pod rebro (mame som to nepovedala, tá to zistila, až keď som sa prezliekala do pyžama a videla tú dieru v bruchu , rozbitá brada, pri tom ako sme sa naháňali s bratom, ja som sa šmykla a letela bradou rovno na roh skrinky, silno narazená ruka, lebo mi spadla bránka na ruku. A viac si zatiaľ nepamätám.
Nestalo sa to mne... ale mojej kamaratke... mala trochu viac vypite, umyvala riad, spadol jej pohar, nevsimla si, ze je rozbity, isla ho zobrat, ale totalne sa na nom dorezala, isli sme na pohotovost, 2 mesiace nemohla pisat v skole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a raz ma pokusal pes, to vtipne ani nebolo, ale musela som sa smiať na tych hysakoch, čo robil ocino, ked zbadal krv
Doma som stúpila na ihlu a bola som rada, že som si ju sama dokázala vybrať a rok na to mi na rovnakom mieste vyoperovali dve dostatočne veľké guličky z nohy. Paradox je, že mi vtedy netiekla krv ani ma to nebolelo a dokázala som odkráčať na wcko aby nik neprišiel na to, že sa mi stratila ihla a ja som ju našla až keď sa mi zapichla do nohy...
A na základke na telesnej som si natrhla svaly na lýtku a letela som cez telocvičňu...
Na strednej som si zas polámala kostičky na dlani pri volejbale... a mesiac som mala čierny prst a nefunkčnú ruku.
Ale vtedy sa mi nič nezdalo vtipné...
A najvtipnejšie, asi jediné, keď som sa predvádzala na bicykli, nohy do vzduchu, ruky tiež a predomnou kameň. Oškretý bok, stehno a aj koleno, rostrhnuté nohavice aj tričko a ja som mala prázdniny na pár týždňov v ....
A este mam jeden dost vtipny (vtedy mi teda do smiechu nebolo, ale kamoska sa na mne smiala, jak potrhla) zimny zazitok, ale.. to uz tu nebudeme rozoberat .
A mám takýchto nehôd kopu. Ako decko som stale dačo mal
Raz sa mi pri (viacmenej zámernej) bicyklovej zrážke zapichol kotúč reťaze do kolena
Prípadne som si sadla na opierku gauča (s nohami tam, kde sa sedí), a nezvládla gestikulovať a balancovať naraz. (Mimochodom som mala nepochopiteľné šťastie, že som pri tom rozbila len nejaký riad, v predpokladanej trajektórii môjho krku bol ďalší kus nábytku.)
Minulý rok cez leto, som išla večer po takej poľnej ceste na kamošovom bicykli a išla som strašne rýchlo. Kamoši iba na mňa kričali, aby som spomalila, ale ja som ešte pridala. A potom bol predo mnou taký dosť veľký kameň, tak som chcela zabrzdiť a stlačila som pravú brzdu (na mojom bicykli vtedy zabrzdí zadné koleso, na kamošovom predné) a zrazu iba predné koleso zabrzdilo a ja som preletela pekne cez bicykel dopredu, bicykel padol na mňa a vyrazil mi dych. V tej chvíli som plakala, smiala sa a nedýchala. Ale nestalo sa mi nič také, iba som mala rozškrabanú bradu, prsia a roztrhané legíny na pravom kolene.
Potom už iba, keď som bola malá, tak som na seba vyliala čajník s vrelou vodou (to asi vtipné nebolo), zapichla si palicu pod rebro (mame som to nepovedala, tá to zistila, až keď som sa prezliekala do pyžama a videla tú dieru v bruchu , rozbitá brada, pri tom ako sme sa naháňali s bratom, ja som sa šmykla a letela bradou rovno na roh skrinky, silno narazená ruka, lebo mi spadla bránka na ruku. A viac si zatiaľ nepamätám.
na kolobežke sa mi zaseklo predné koliesko a letela som asi 5 metrov... brada plná štrku, vyzerala som ako santa za mlada