ahojte mam 13 rokov a meriam 187 cm mohli by ste mi prosim povedat ako by som nejak zastavil rast?? Chodim do 7. Triedy a som pomaly največší zo školy strašne mi to vadí!prosim poradte dakujem
mas len 13, zvysok osadenstva ta casom dobehne a ak aj nie, tak nevadi, pokial si heterosexualne zalozeny tak sa aspon nemusis bat ze budes nizsi nez frajerka
začni posilovať - môjmu mladšiemu bratovi (16) to zakázala doktorka aby neprestal rásť (lebo tiež rýchlo rastie), takže to by mohlo spomaliť rast ... alebo nejedz kuracie
Buď rád,ženám sa páčia vysoký chlapi.Ja som dosť vysoký ale kľudne by som zniesol aj 10cm navyše.Počkaj až dospeješ a budú ti všetci nižší závidieť,to mi ver .Aj keď ti verím ,že v tvojom veku ,viac-menej detskom, ti to môže prekážať.
@sic321 žiadna frajerka kôli mojej výške?? pe nas vysoke dievcata su taki chalani idealni .. ( samozrejme tak 17 a viac rokov) ja mám 180cm .. priatel 197 nic si z toho nerob, ja som bola stale najvyzsia z triedy a to som dievca, teraz na strednej uz to je chvalabohu v normálne , ber to ako pozitívum , si vynimocny ..
ved mas super vysku...mozno si ten typ, co sa skoro 'vytiahne' a potom uz nerastie vobec, poznam aj takych, co skoncili rast v 14-tich a vtedy boli na svoj vek velmi vysoki, ale uz viac potom nenarastli, tak nietori dorastli a tak sa to vyrovnalo
potom su aj taki ludia ako ja, ze boli nizki, potom narastli do priemeru, neskor do vysky vyssej pre babu a ja osobne som este po 18-tke dorastla okolo 3cm
proste kazdy to ma individualne a fakt ti, co narastu vela aj skoro prestanu rast
Fuuu ja som dievca a som 3 najvyssa z naseho rocnika... No neviem ale neboj sa moj bratranec ma 2 m aj 10 cm nech ti to nevadi na chalanovi je to fajn podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
napíš @aguri500 on ti to vysvetli, sú to važne veci:/.........filip
mas len 13, zvysok osadenstva ta casom dobehne a ak aj nie, tak nevadi, pokial si heterosexualne zalozeny tak sa aspon nemusis bat ze budes nizsi nez frajerka
čím je chlap vyšší tým lepšie
Ale dnes prišiel na tréning jeden chalan čo mal minimálne 200cm a teraz ľutujem že som ešte trocha nevyrástol
potom su aj taki ludia ako ja, ze boli nizki, potom narastli do priemeru, neskor do vysky vyssej pre babu a ja osobne som este po 18-tke dorastla okolo 3cm
proste kazdy to ma individualne a fakt ti, co narastu vela aj skoro prestanu rast
ak nie ste v rodine všetci obri, choď za lekárom, môže za tým byť choroba!