Noo prosim poradili by ste mi? Zalubila som sa do jedneho chalana u nas v kosiciach no a problem je v tom, ze byva oproti mne v dome, stretavam ho na futbale stale sa na mna usmieva pozera... Aj dnes sme boli ale odisiel skor a na facebooku nepisal a
A vec, čo ti môžem poradiť- nepíše si s ním na fb, ale rozprávaj sa s ním. Načo je dobré, že si píšete, keď naživo sa len prihlúplo usmievate a neviete sa ani pozdraviť, nieto ešte prihovoriť? To je príklad, nemusí to tak byť Ale obmedzila by som fb, až kým ho skutočne nespoznáš.
@bangbangboom co by nemala riesit chlapcov v 14?? kazdy clovek je iny, skutocne su fyzicky a psychicky natolko vyspeli jedinci co uz ako 14-15 rocni dokazu, chcu a vedia mat uz v tom veku seriozny vztah..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Záleží od toho, koľko má rokov.
A vec, čo ti môžem poradiť- nepíše si s ním na fb, ale rozprávaj sa s ním. Načo je dobré, že si píšete, keď naživo sa len prihlúplo usmievate a neviete sa ani pozdraviť, nieto ešte prihovoriť? To je príklad, nemusí to tak byť Ale obmedzila by som fb, až kým ho skutočne nespoznáš.
Ale ak chceš radu, normalne sa daj s ním do reči, veď j sused.
A uvidis ako to dopadne, vela stastia
to je taka dvojsecna zbran v 14tich sa da zazit pekna prva "laska" ale potom aj dlhe rumadzganie do vankusa