Chlapi nad 20 sa mi vidia v poslednej dobe hrozne starí! radšej sa kukám po mladších zajačikoch, začínam sa cítiť jak pedofil doteraz som mala starších chalanov, ale v poslednej dobe nejako viac okukujem mladších o rok, dva či tri ...aké máte skúsenos
no co sa mna tyka mala som chalana ktory bol odo mna mladsi asi o tri roky.Bolo to super, znovu som sa citila akoby som mala tolko rokov co on.Skoda len ze to trvalo iba mesiac.
ja mám 19 a doteraz som nechodila s chlapcom starším odo mňa prvý priateľ bol mladší o rok, druhý o dva a pol roka a teraz mám priateľa ktorý je o 2 roky mladší... musím však povedať že v predchádzajúcich dvoch vzťahoch to neklapalo, uvidím ako bude teraz.. zatiaľ sme spolu tri mesiace.. myslím si však že ak chceš vážnejší a dlhodobý vzťah, mala by si si nájsť niekoho staršieho, kto je na niečo také pripravený, pokiaľ ide o týchto mladších -násť ročných chlapcov, oni si chcú poväčšine ešte užívať môj názor
éj .. nie si prvá ani posledná, čo nevie čo chce. za dva roky budeš krútiť hlavou nad sebou rovnako, ako krútia teraz tvoji rovesníci, po ktorých nepokukuješ.
Najlepší je skúsený zajačik. Ale samozrejme, že sa oplatí ísť aj do mladších ročníkov, hlavne, ak sú vyspelí a už trochu vedia, čo od života chcú. Ja som s chlapom, čo je o tri a pol roka mladší a môžem ti povedať, že za zajačika ho určite neberiem A ako tu už bolo povedané, tak cítim sa skoro tak, ako by som mala toľko rokov, čo on, mladnem pri ňom... príjemný pocit
@jaro1991 len sa mi to vidi kus divne, to že maju chlapi o polovicu mladšie cicušky cela spoločnosť toleruje, ale ked si žena v dobrych rokoch nabali mladšieho už aj ju ohovori cela dedina
mám mladšieho chalana ale nikto by to na neho nepovedal... povahou a názormi sa zhodneme super... a aj najlepšia kamarátka ktorá ho spoznala mi povedala že by podla toho ako vystupuje nikdy nepovedala že je mladší... takže treba len natrafiť na toho správneho ...
@atusska no to je to že mladši ni su na nič važne, česť vynimkam, kamoškin chalan je 2 roky mladši a už su 5 rokov (on mal 13, ona 15, ked sa dali dokopy) a pobral tušim viac rozumu než niektori v 40tke
A ja by som skor krutil hlavou nad takym zajacikom, ktory sa taha z nejakou takou damou v rokoch
Od takej zeny je to aj prirodzene, ved preco by nemohla mat chut na mlade maso...ale od mladeho chlapa, ze by mal chut na stare maso ? ...Lolitky to je ina kategoria, tie idu vacsinou po penezoch a taky chlap v 40 nekedy vyzera aj lesie ako 20 rocny... Ale tych mladych chlapov zo starymi zenskymi nepohopim
@paganstorm no ved práve a zase nie je zajačik ako zajačik... s niektorými neni reči ... fakt treba natrafiť no... hádam si vyhliadneš takého presne pre teba
@paganstorm ...Urcite to bude vo vacsine pripadoch koli majetku a peniazom, to uz sa takym ludom hovori, ze slapka ...Ale mam kamaratku, co vyslovene vyhladava starsich muzov, tak okolo 60 su idealny. Ju pritahuje ta stara, skareda, ovysnuta, vraskava a flakata koza, ako mi to ona popisovala
...Btw... co vy tu vlastne riesite zenske ?
Taky ty 17 rocny justinkovia bieberkovia vas beru ???
@nobile zas neprehaňaj, mať doma takeho Justinka Bieberka, tak by som bola frigidna, chuť na zajačika by ma rychlo prešla ja chcem sexy hlas, dlhe vlasy a briadku farby lesneho medu
@paganstorm no hej, je to tolerovane inac, ale predsa - ked si 30 rocny najde 20 rocnu to je tiez dost divne... ale ked si 40 rocny najde 30 rocnu to je relativne v pohode, a pokial si 40cka najde 30ka, tak to tiez nie je az take strasne... ale suhlasim, ze muz starsi a zena mladsia sa toleruje viac, ale to preto, lebo to je tak zvykom, a asi to je aj viac "normalne" kedze väcsinou zeny hladaju neaku tu istotu, oporu vo vztahu, a muzi chcu peknu, mladu zenu, pri ktorej sa citia trochu ako autorita
@jaro1991 toto je voči nam ženam dosť diskriminácia inač ale aku oporu? v živote by som sa nedokazala spolahnuť na niekoho, kto po 20 rokoch manželstva opusti ženu a deti a obhaňa mlade pipku, tak to by bol užasnou oporou taky chlap
@nobile aj vlasy farby lesneho medu! proste hnede, a tot je tušim najkrajši odtieň hnedej, lebo pripomina detstvo a starkin domaci chlieb s medom a zaroveň opijaške večeri s kamaratmy a fôaškou medovinky
@paganstorm ...Sef uz takych 18 rokov nesplna tvoja kryteria
Privelmi tie zvieratka precenujes ...Ako neviem no, ja som mal aj mladsie slecny aj starsie slecny aj rovesnicky... Nevedel by som sa upriamit, len na urcitu vekovu kategoriu... Je to obmedzujuce
@paganstorm ...Volaj ich ako sa ti ziada A "stence" bude asi ten spravny vyraz pre vekovu kategoriu "17"
A stale nechapem, co ti moze take chlapcisko dat ? V sexe to nemoze byt bohvieco... Inteligentne to byt sice moze, ale stale to nema skusenosti zo zivotom... Uz ked to ma aspon 19-20 dostane sa na vysoku skolu, musi sa zacat starat o seba sam. V tom veku uz to zacina byt plnohodnotny clovek... ale dovtedy ?
Priznam, ze som mal 17 aj 18 rocnu slecnu, ale nebral som ich vazne. Proste podvedome premna nepredstavovali plnohodnotne osoby...
Sex bol fajn a hlavne to mladucke telo je neusale nenasytne a len tak sa neunavy. To je super, ale tam aj tie kladne stranky koncia
Minuly rok som sa tahal s 25 rocnou zenou. Ten "vztah", bol na ovela vyssej urovni, po myslienkovej a citovej stranke.
Dokonca aj sex bol nad ocakavania (vedela dobre co ma robit, pred pocas a aj po nom). Tuto skusenost urcite hodnotim viac kladne, ako vztahy s lolitkami
@nobile niekedy su tie šteniatka inteligentnejšie ako stare psiska, ja sa s 25ročnym chalanom nema o čom baviť proste a take šteniatko si možeš ešte vychovať podla gusta, ale stareho psa novym trikom nenučiš
to je len ta vaša chlapska predstava, že v sexe su dorbi starši muži a ti, čo maju riadny lofasz prečo by som si to nemohla rovnako užiť aj mladšim chalanom? však on sa to všetko nauči, len treba tening, ja ja rada trenujem
Ale nie, ved s inteligenciou sa clovek rodi, casom si ju len mierne cibri. Ja len proste nepochopim tvoj mamickovsky pristup k partnerom ...Cele mi to pride divne, a na hlavu postavene... Ale ak ta bavi robit vychovavatelku. Tak prosim
...Mimochodom ludia sa ucia stale, cely zivot sa ucime
Aj tym sa odlisujeme od zvierat
Mna naopak uz prestalo bavit, skolit nemotorne stvorenia, ktore sotva poznaju anatomiu ludskeho tela... Ktore sotva vedia, ako spravne pritlacit na vlastny klitoris, nie to este ako spravne cmulat penis
Uz davno som nestretol natolko vinimocnu osobu, aby som mohol stracat cas s kadejakou vyucbou ...Slecna musi byt proste dost skusena a hlavne zrela na to, aby mi mohla byt partnerkou, po vsetkych strankach...
Uff som sa rozbehol ...Ospravedlnujem sa.
Ty tuzis po domacom zvieratku, ci plysovej hracke...
Je to tvoja osobna volba a ak ta taky plysak vie urobit stastnou, tak ti to len a len schvalujem
na mladých som nikdy nebola ..len na starších ...5 ročný rozdiel ...asi tak ..a mladí ma nikdy nepriťahovali ..ako dobre ,poviem si je pekný atd ,ale v hlave to má iste vykradnuté ....lebo je mladší ..a ešte chalani sú pozadu ,čo je vedecky dokázané ...takže nič pre Mńa ..ešte možno sa mi páčia v mojom veku ,tých 18 rokov ..ale nižšie nejdem
jednoznačne starší ! Ako už bolo napísané, potrebujem vo vzťahu oporu. Mám 4 a pol ročný vzťah so starším mužom a úžasne to funguje... deti ma nepriťahujú...
@paganstorm Ja keď som mal 19 rokov chcel som oveľa staršie lebo som bol mladý zajac a panec a chcel som aby ma zaučila do tajov sexu skúsená jebačka, ale pokiaľ som bol doma nedarilo sa mi to...mal som samé mladé poctivky, ale až som Tam to bolo úplne iné. Tam som vystriedal kvantum žien a moja prvá v posteli bola o 5 rokov staršia, bola rozvedená mala 2 deti. Druhá bola 46 ročná a mala staršieho syna ako som bol ja trtkal som ju v pivnici na jej kožuchu, na wc, pred barom kde prišlo zaučila ma dobre. Dokonca aj riaditeľovu ženu kde som pracoval som pretiahol pred ich panelákom. No bol to zážitok na celý život. Niekto si pomyslí kurevník...ale na jedno to bolo určite dobré. Naučil som sa rôzne triky nabral skúsenosti a trúfam si povedať že niejaký neskúsený zajac mi nemôže ani z ďaleka konkurovať. A poviem Vám ešte jednú vec dnes keď mám 42 rokov trtkal by som ešte viac a čím mladšia tým lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
podla mna to je v pohode, keby si isla este o ovela mladsich by to bolo divne...
A ja by som skor krutil hlavou nad takym zajacikom, ktory sa taha z nejakou takou damou v rokoch
Od takej zeny je to aj prirodzene, ved preco by nemohla mat chut na mlade maso...ale od mladeho chlapa, ze by mal chut na stare maso ? ...Lolitky to je ina kategoria, tie idu vacsinou po penezoch a taky chlap v 40 nekedy vyzera aj lesie ako 20 rocny... Ale tych mladych chlapov zo starymi zenskymi nepohopim
...Btw... co vy tu vlastne riesite zenske ?
Taky ty 17 rocny justinkovia bieberkovia vas beru ???
S hlasom jako devcatko, tvarou ako babatko ?
Ma porazi
(Mna len rozrehotal ten popis: "briadka farby lesneho medu")
... Ale toto uz je mimo tema
Privelmi tie zvieratka precenujes ...Ako neviem no, ja som mal aj mladsie slecny aj starsie slecny aj rovesnicky... Nevedel by som sa upriamit, len na urcitu vekovu kategoriu... Je to obmedzujuce
ked sa namotam je mi to jedno jak je stary, teda pokial to ni je 30ročny chren ale ten vyšši vek ma i tak volako desi
A stale nechapem, co ti moze take chlapcisko dat ? V sexe to nemoze byt bohvieco... Inteligentne to byt sice moze, ale stale to nema skusenosti zo zivotom... Uz ked to ma aspon 19-20 dostane sa na vysoku skolu, musi sa zacat starat o seba sam. V tom veku uz to zacina byt plnohodnotny clovek... ale dovtedy ?
Priznam, ze som mal 17 aj 18 rocnu slecnu, ale nebral som ich vazne. Proste podvedome premna nepredstavovali plnohodnotne osoby...
Sex bol fajn a hlavne to mladucke telo je neusale nenasytne a len tak sa neunavy. To je super, ale tam aj tie kladne stranky koncia
Minuly rok som sa tahal s 25 rocnou zenou. Ten "vztah", bol na ovela vyssej urovni, po myslienkovej a citovej stranke.
Dokonca aj sex bol nad ocakavania (vedela dobre co ma robit, pred pocas a aj po nom). Tuto skusenost urcite hodnotim viac kladne, ako vztahy s lolitkami
to je len ta vaša chlapska predstava, že v sexe su dorbi starši muži a ti, čo maju riadny lofasz prečo by som si to nemohla rovnako užiť aj mladšim chalanom? však on sa to všetko nauči, len treba tening, ja ja rada trenujem
Ale nie, ved s inteligenciou sa clovek rodi, casom si ju len mierne cibri. Ja len proste nepochopim tvoj mamickovsky pristup k partnerom ...Cele mi to pride divne, a na hlavu postavene... Ale ak ta bavi robit vychovavatelku. Tak prosim
...Mimochodom ludia sa ucia stale, cely zivot sa ucime
Aj tym sa odlisujeme od zvierat
Mna naopak uz prestalo bavit, skolit nemotorne stvorenia, ktore sotva poznaju anatomiu ludskeho tela... Ktore sotva vedia, ako spravne pritlacit na vlastny klitoris, nie to este ako spravne cmulat penis
Uz davno som nestretol natolko vinimocnu osobu, aby som mohol stracat cas s kadejakou vyucbou ...Slecna musi byt proste dost skusena a hlavne zrela na to, aby mi mohla byt partnerkou, po vsetkych strankach...
Uff som sa rozbehol ...Ospravedlnujem sa.
Ty tuzis po domacom zvieratku, ci plysovej hracke...
Je to tvoja osobna volba a ak ta taky plysak vie urobit stastnou, tak ti to len a len schvalujem
A uz nepoviem zleho slova