Neviem čo chceš vedieť. Je samozrejme rozdial z akej vrstvy je no väčšinou platí že sú to tak troška hulváti a všetko musí byť tak ako chcú oni a nejaké Slovensko je pre nich len kolónia
nepoznám, len som videla časti Sex v meste, kde Carrie randila s jedným a bol strašne pozorný a romantický, ale vieš to realita nie je ale tak podľa mňa sa najmä ťažko posudzuje na základe národnosti, každý človek má osobitné čaro, či je čech či maďar
@vcielka13 Rusi su rozni, ako aj Slovaci. Netreba miesat Ukrajincov, ktori prisli sem zarabat na stavbe, a Rusov a Ukrajincov, ktori maju tu svoj biznis alebo su studenti. Prvi zarabaju pre svoju rodinu v cudzej krajine a mozu naozaj vela pit lebo maju to celkom tazko (mozno ich Slovaci maju na mysli, ked hovoria, ze Rusi vela piju). Druhi je uplne ina skupina: podnikatelia a studenti, ktorym vobec neide o drink (len ako vsetci, v baroch ked oddychuju), lebo maju ine ucely. Poviem viac: vela Rusov vobec nepiju; to, ze vsetci Rusi piju, je uplna rozpravka.
@martin872 Rusko je velmi moderna krajina vo velkych mestach (ktorych je dost). Rovnako aj myslenie je u vacsiny velmi moderne. Okrem toho, Rusi, ked nie su bezdomovci, su velmi cistotni. Preto ziadny Rus zene nezakaze holit sa v intimnych miestach. Naopak, tuto skvelu tendenciu my tiez velmi mame radi. O vodke - v predchadzajucom poste.
@mojdedo , momentalne byvam v byte, kde predo mnou byval par (zena a muz Slovaci). Ked porovnate, v akom stave bol byt po nich, s tym, aky stav udrzujem ja, to bude ako zem a nebo. Vsetko zalezi len na okolnostiach a na tom, aky konkretne je clovek. Rusi su velmi cistotni. U vas mohli byvat Ukrajinci, ktori robili na stavbe. To ano, tam by to mohlo byt.
@desgaire , ja som Rus a mozem ti presne povedat, ze Rusi su naozaj velmi romanticki, najma mladi. Bohuzial, toho romantizma, ktory je niecim obycajnym u nas, ja tu, na Slovensku, nevidim skoro vobec. U nas chalani stale behaju na stretka s zenami s kvetami v rukach, casto im daruju male mile darceky, obcas urobja prekvapenia, ked vecer zorganizuju pomocou kamaratov stol s vecerou so svieckami v neocakavanom mieste a pod. Kde ste tu videli tolko kvetov u mladych muzou? Maksimalne idu spolu do pubu a pri stretke nic zene nedaruju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(ak nejakého teda poznáš)