Ahojte,ja uz neviem co mam robit preto sem pisem,ze co by ste urobili na mojom mieste..predsa len ked toho bude viac ,si vyberiem,lebo ja uz neviem co mam robit..
Zacalo sa to vsetko nevinne,zoznamili sme sa len tak cez net,podotykam nieje to
nepochopím, načo si ľudia vedome komplikujú úplne banálne situácie. strašne vám to robí dobre, keď riešite "akožestrašnevážne" životné situácie? na to budeš mať ešte toľko času, keď budeš starší a budeš NAOZAJ riešiť NAOZAJSTNÉ problémy.
takže:
1. stretni sa s ňou
2. stretni sa s ňou ešte raz
3. stretni sa s ňou ešte x krát a zisti, či si vôbec rozumiete.
jejo aj ja som na tom bola tak nejak v tvojom veku resp. este skor, v nejakych 13-14-15 tiez som sa namotavala na chalanov z netu, ale potom som sa uvedomila a teraz ked si na to spomeniem tak sa zmozem len na facepalm ..ale sak ked mas moznost, tak sa s nou stretni a uvidis co dalej
je to na pi*u .. viem.. ja si snou velmi rozumiem,vieme sa o vsetkom porozpravat,zabavit sa aj vieme..a take dievca sa len tak nenajde.. dobre budem sa snazit snou stretnut..aj ked uz toto co ja robim je strasne cudne,ale zijeme v inej dobe,vsetko je teraz cudne..
tak ti poviem,cez pismena a telefonaty si mozete neviem ako uzasne rozumiet,ale realita (teda nazivo) je realita!
jeden chalan pisal blog,ze tiez bol takto zalubeny a nakoniec to bola uplne ina baba,ktora mu posielala falosne foto a klamala mu.(asi rok alebo az 2 roky-strasne dlho)
mne sa viackrat pacil chalan z netu,ale ked sme sa stretli vsetko sa to dokazilo.(povacsine)dokonca mi jeden vyznaval lasku.ale to nie je podstatne...po urcitom case ma to prestalo bavit...bo to je taky ,,vztah,, kde sa neda ist dopredu,tak potom pride cas,kedy bud sa to uplne strati(u jedneho z vas) alebo sa stretnete.
takze odporucam sa stretnut. a to co najskor.fakt.ak mate mat nejaky ,, vztah,, , tak bez toho, aby ste sa videli to nejde.ked sa stretnete uvidite.ine riesenie tu proste nie je.ak sa nestretnete,tak akoby ste odmietali realitu.a ak sa nebude chciet stretnut alebo sa bude vyhovarat,tak bude jasne,ze tam nie je nieco v poriadku(takto to nezistis a vlastne ani nezistis,ci ti hovori pravdu-netvrdim,ze klame!)
ja som na tom rovnako, cvakali sme si cesty sami (napriklad na ukor toho ze som nemala co jest a cez leto to budem robit rovnako, neobedujem cez skolsky rok lebo setrim) a cez skolsky rok som to vyriesila tak ze som si nasla skolu v jeho meste
Pokračuj vo vzťahu. Časom sa takmer určite sklameš, ale to by sa stalo, aj keby si v 15 mal normálny vzťah. Kašli na to, že je to cez net, užívaj si, že si si našiel niekoho, s kým ti je dobre, a ak máš možnosť za ňou chodiť a sadnete si, tak prečo nie? Budeš musieť obmedziť svoju túžbu byť s ňou nonstop, ale v tvojom veku to zas taký problém snáď nebude. A ak si zodpovedný chalan aspoň ako tak, verím, že ťa tato pustí
Svetom uznávaný odborník na vzťahy, sexuológiu a urológiu - doktor Mohamed de Úd, s kt. mám tu česť komunikovať a pretože som veľmi empatický spýtal som sa aj na jeho názor na túto problematiku. Vyjadril sa nasledovne: Doktor Mohamed si myslím, že tento vzťah nemusí byť nutne odsúdený na záhubu, avšak by si sa nemal pokúšať a vloženie klóbásy do šišky (nemal by si ju chceť vošukať) čo je v 15 logické. Navrhuje stretnutne pod dohladom rodičov, prípadne starých rodičov, zatiaľ bez vzájomnej výmeny DNA...
@matoo21 tak hej, ale my sme sa pohádali a potom spolu nekomunikovali... po 4 rokoch mi napísal, že či neprídem k nemu na dom a šla som a tak sme sa nejak dali dokopy
mam (len) 15 a takmer 11 mesacny vztah..vsetko super, vsetko krasne.. este pred rokom a pol cca som mala podobne problemy ako ty.. chalani z netu, namotavacky, smsky a telefonaty.. dalo sa stretnu, lebo neboli az tak daleko..ale tak nebolo ich ani moc vela no potom prisiel vyvoleny a bolo to vsetko inac.. az teraz si uvedomujem, ake to bolo mat virtualneho blizneho svojho alebo takto normalne, ako to je teraz.. ak by vam nerobilo problem stretavat sa, tak preco nie sme 15 rocne zvedave "deti" (myslim, ze to ani uvodzovky nepotrebuje tak preco nie .. drzim prsty!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nepochopím, načo si ľudia vedome komplikujú úplne banálne situácie. strašne vám to robí dobre, keď riešite "akožestrašnevážne" životné situácie? na to budeš mať ešte toľko času, keď budeš starší a budeš NAOZAJ riešiť NAOZAJSTNÉ problémy.
takže:
1. stretni sa s ňou
2. stretni sa s ňou ešte raz
3. stretni sa s ňou ešte x krát a zisti, či si vôbec rozumiete.
zvyšok ponechaj spontánnemu vývinu.
jeden chalan pisal blog,ze tiez bol takto zalubeny a nakoniec to bola uplne ina baba,ktora mu posielala falosne foto a klamala mu.(asi rok alebo az 2 roky-strasne dlho)
mne sa viackrat pacil chalan z netu,ale ked sme sa stretli vsetko sa to dokazilo.(povacsine)dokonca mi jeden vyznaval lasku.ale to nie je podstatne...po urcitom case ma to prestalo bavit...bo to je taky ,,vztah,, kde sa neda ist dopredu,tak potom pride cas,kedy bud sa to uplne strati(u jedneho z vas) alebo sa stretnete.
takze odporucam sa stretnut. a to co najskor.fakt.ak mate mat nejaky ,, vztah,, , tak bez toho, aby ste sa videli to nejde.ked sa stretnete uvidite.ine riesenie tu proste nie je.ak sa nestretnete,tak akoby ste odmietali realitu.a ak sa nebude chciet stretnut alebo sa bude vyhovarat,tak bude jasne,ze tam nie je nieco v poriadku(takto to nezistis a vlastne ani nezistis,ci ti hovori pravdu-netvrdim,ze klame!)
vypni si mobil a net na 2 dni a uvidiš
Matoo @ drzim palce , ber to vsetko kludom , ak ta ma rada , nebudu ju zajimat tvoje financie !
Svetom uznávaný odborník na vzťahy, sexuológiu a urológiu - doktor Mohamed de Úd, s kt. mám tu česť komunikovať a pretože som veľmi empatický spýtal som sa aj na jeho názor na túto problematiku. Vyjadril sa nasledovne: Doktor Mohamed si myslím, že tento vzťah nemusí byť nutne odsúdený na záhubu, avšak by si sa nemal pokúšať a vloženie klóbásy do šišky (nemal by si ju chceť vošukať) čo je v 15 logické. Navrhuje stretnutne pod dohladom rodičov, prípadne starých rodičov, zatiaľ bez vzájomnej výmeny DNA...
mam (len) 15 a takmer 11 mesacny vztah..vsetko super, vsetko krasne.. este pred rokom a pol cca som mala podobne problemy ako ty.. chalani z netu, namotavacky, smsky a telefonaty.. dalo sa stretnu, lebo neboli az tak daleko..ale tak nebolo ich ani moc vela no potom prisiel vyvoleny a bolo to vsetko inac.. az teraz si uvedomujem, ake to bolo mat virtualneho blizneho svojho alebo takto normalne, ako to je teraz.. ak by vam nerobilo problem stretavat sa, tak preco nie sme 15 rocne zvedave "deti" (myslim, ze to ani uvodzovky nepotrebuje tak preco nie .. drzim prsty!