Mam priatelku asi rok a pol.mal som s nou sex po 6 mesiaci.vtedy som bol presvedceny o tom ze mi je 100% verna.vtedy ma brutalne zrala pretoze som chodil nagelovany ako technacik no uz vtedy som si zacal pomaly pestovat dlhe vlasy.zrazu prisla skola a bol
ach jo a cudujes sa ze jej to leze na nervy? Ked ju stale kontrolujes? Co poznam baby tak kazda jedna by ta prizabila keby zistila ze si jej hackol nick... Ked jej neveris, tak co riesis? To nie je vztah, koniec a hotovo. A ked jej veris nemusis ju kontrolovat, to je totiz ta dovera
A nezhadzuj to na vlasy, to je dost ubohe. Ked ste spolu rok a pol, tak sa s tebou nerozide kvoli vlasom.
ona musi urobit nejaky krok, ked si pise s inymi o takych veciach tak asi ju neuspokojis, alebo preco si ty s nou o tom nepises? mozno ma nejaku uchylku ze na nete hlada podobnych ludi
ved ja viem ze to kontrolovanie nieje zrave.prave na toto sa vas pytam.nechcem sa s nou rozist.zalezi mi na tom vztahu a chcem bojovat len neviem ako.chcme sa zmenit ale samemu mi to akosi neide.
Kvoli zenskej by som si vlasy urcite nestrihal. Ak sa to medzi vami meni len kvoli tvojim vlasom tak je to potom dobre povrchna nechcem povedat co. Je sice pekne ze ti na tom vztahu zalezi a chces bojovat, ale je dost mozne ze ona bojovat nechce. Ak je to tak tak s tym nespravis nic. Skus sa s nou porozpravat otvorene povedat ju co ta trapi a zistis ci to trapi aj ju, resp. na com si.
Dobre, k veci. Clovece, ak tvoja baba uz pocas vztahu nejako riesila aj iných, tak to nebolo uplne v poriadku. Aj chápem, prečo ju chceš stále kontrolovať, ale to vášmu vzťahu nepomôže. A podla mňa už nič, prepáč. A ak ťa fakt chcela len kvoli vlasom, tak ťa nelúbi. Lebo ak niekoho lubim, tak mám v paži aké má vlasy. Podla mna to s tými vlasmi si myslíš len ty. Povedala ti niekedy, že sa jej nepáčia? Alebo že sú pre nu az tak dôležité? Vlasmi to nie je. Normálne sa s ňou porozprávaj. Nech ti vysvetlí ten pokec. Tým že si jej hackol nick si moc neporiešil. Ona má tiež právo na súkromie. Ked si si chcel čítať jej správy, mal si sa jej opýtať či ti ich dá prečítať. A keby povedala že nie, tak by si si ich neprečítal. Takto ste sa podrazili obaja.
osobne by som vazne pouvazovala ci mi za to ta holka stoji. necitis, ze ta lubi, koli vlasom sa jej prestavas bavit a ostatne dovody, ktore si vymenoval... no nic dobre by som povedala...
no ona parkrat povedala aby som sa ostrihal.zevraj mi to takto sekne ale vtedy som bol omnoho krajsi(ja si to nemyslim).to kontrolovanie uz by som nejak pretrpel,teda zmenil ale ona mi stale vycita ked ostanem smutny ak ona nemoze ist von.tym ze sa musi starat o malu sestricku je staaaale doma alebo ma doma vzdy ine povinnosti a na mna nema vobec cas.teda,vycita mi ked mam nervy alebo som smutny ked ona nejde von so mnou.a o to viac ak som pripravoval nejaku veceru,kupil som darcek,upravil vlasy,zohnal si obleka ona mi zapoti z e nikam nesmie ist....
Podla mna to ze pisala s inymi chalanmi o sexe nie je az taka katastrofa..co poznam baby tak vacsina z nich to robi, napriek tomu ze maju chalanov. A nemusi to nic znamenat. Proste sa chcu o tom porozpravat aj s inym osobami a podla v tom nie je nic viac. A uvedom si ze si nebol o nic lepsi od nej, ak si sa jej len tak z nicoho nic nabural do nicku. Bolo to absolutne narusenie jej sukromia, ako ti teraz moze verit?? A to ze ju stale kontrolujes tiez nie je dobrre, ani tebe by sa to urcite nepacilo keby si chcel ist za kamaratmi a bola by ti stale v patach. Priestor je vo vztahu jednou z najdolezitejsich veci a nemozes jej ho upierat. Sice je pravda, ze to ze na teba nema cas, nie je dvakrat prijemne, ale zrejme jej to okolnosti nedovoluju. Skus sa s nou o tom porozpravat a ked to nepojde tak najlepsie bude to asi skoncit nez sa zbytocne trapit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A nezhadzuj to na vlasy, to je dost ubohe. Ked ste spolu rok a pol, tak sa s tebou nerozide kvoli vlasom.
a co sa tyka problemu, hmm
ona musi urobit nejaky krok, ked si pise s inymi o takych veciach tak asi ju neuspokojis, alebo preco si ty s nou o tom nepises? mozno ma nejaku uchylku ze na nete hlada podobnych ludi
Dobre, k veci. Clovece, ak tvoja baba uz pocas vztahu nejako riesila aj iných, tak to nebolo uplne v poriadku. Aj chápem, prečo ju chceš stále kontrolovať, ale to vášmu vzťahu nepomôže. A podla mňa už nič, prepáč. A ak ťa fakt chcela len kvoli vlasom, tak ťa nelúbi. Lebo ak niekoho lubim, tak mám v paži aké má vlasy. Podla mna to s tými vlasmi si myslíš len ty. Povedala ti niekedy, že sa jej nepáčia? Alebo že sú pre nu az tak dôležité? Vlasmi to nie je. Normálne sa s ňou porozprávaj. Nech ti vysvetlí ten pokec. Tým že si jej hackol nick si moc neporiešil. Ona má tiež právo na súkromie. Ked si si chcel čítať jej správy, mal si sa jej opýtať či ti ich dá prečítať. A keby povedala že nie, tak by si si ich neprečítal. Takto ste sa podrazili obaja.