Mam vztah 2 a pol roka a vcera mi holka povedala ze ona nevie ci chce vztah ze mozno chce byt sama ale ze ma lubi .... mali sme vztah bez problemov sem tam nejaka mala hadka ale to je normalne ... nechapem co mam ocakavat .... v com moze byt problem ?
ono ide o to ja som jej prvy .... argumentovala to tym ze sa chce bavit ze ma lubi ale ze nevie ci chce byt so mnou alebo sama .... to mi je divne ak niekoho lubim tak neviem ci s nim chcem byt?
@fruitik nevie, čo chce... je mladá, chce skúsiť aj iné veci, nudí sa... je to pre ňu príliš stereotypné... a popravde, myslím, že nevie ani to, či ťa ľúbi a necháva si ťa "na háčiku"... teraz bude nasledovaťprestávka a to znamená väčšinou definitívny koniec... vráti sa k tebe, keď sa vyblázni a nenájde "lepšieho"
@fruitik skus jej dat slobodu, ale taku velku! neozyvaj sa jej chvilku. ak ma iba take vrtkave obdobie, ze nevie co od dobroty, tak jej rychlo dojde, ze chce byt s tebou. ak nie, tak nie
@fruitik otvorene sa s ňou porozprávaj, že čo to má znamenať... normálne, tvrdo, že čo za kraviny vymýšľa, že nech si rozmyslí, čo chce, ty tiež nie si nejaký fackovací panák, aby as s tebou hrala, ako ona chce
dal som jej cas .... nech sa rozhodne co chce ... nech niekam vyrazi s kamoskami a nech mi potom v nedelu da vediet.... mam sa teraz uplne odmlcat nereagovat ak mi bude volat rsp pisat? lebo tvarit sa ze sa nic nedeje sa neda....
pozri ono vždy je to na tebe, určite sa netvar že je to v poriadku a nič sa nedeje ak sa tak necitiš, určite sa jej ozyva a daj jej vedieť že ti na nej zaleži a snaž sa o nu bojovať, nikdy sa nemožme tvariť že ked je všetko v stereotype že je naozaj všetko v poriadku ked sa jeden alebo druhy necitite štastny....a podla mna ako to tu bolo povedane potrebuje na chvilu volnosť a potom sa opať k tebe vrati, ale zaleži na tom či ty sam sa budeš takto citiť šťastny....
ja presne viem o čom hovoriš, ja preživam niečo podobne...akurat sme spolu iba rok ale je to tiež na spadnutie...hlavne sa spolu o tom normalne porozpravajte, otvorene čo ako dalej....a samozrejme rob všetko preto aby sa citila šťastna, aj ked sa ti to možno hned nevrati...ale mysli na to že aj ona by sa o to iste mala snažiť tiež
poznám pripad ked jedna moja znama mala vztah a chcela si potom ešte užiť, chcela vedieť aké je to s niekym iným tak mala ročnú prestávku a potom sa k sebe vrátili..ale ona mu aj tuším hovorila že chce prestávku..
zase druhá kamarátka mala dlhoročný vzťah takmer celú strednú školu a keď ju vychodila teda presne pred maturami sa s chalanom rozišla, že aby ostali kamaráti..dôvod? už ju to nudilo, stále robili to isté, často boli spolu, často si volali a keď boli spolu ona už nevedela o čom má hovoriť, keď si všetko povedali cez telefón...ona šla potom pracovať z východu na západ, tam si našla niekoho iného ale nevydržalo im to spolu dlho...no k tomu čo s ním bo
@zeriavka btw, uprimne čo si mysliš o tom prečo to holky vždy po čase ako keby začalo nudiť,(a teraz nemyslim ten priklad čo si dala so strednou) a pomaly sa už s tym druhym nemaju akokeby o čom porozpravať ? lebo zase na druhej strane mužom vyhovuje stereotyp ale zase občas to oživia niečim romantickym....
Si blbec. To co si spravil nie je cin z"lasky" ale zufalstva.Zanechat pracu a takpovediac zivot kvoli zene ? Ako srsly...to by som jej najprv musel doverovat viac ako sebe samemu. A taka dovera sa kurva dlho buduje...
Nikdy nezahadzuj svoju buducnost pre pritomnost so zenou ! NIKDY ! Nech ti vravi ktokolvek, akakolvek hlupa pica, ze na stare kolena budes lutovat co si vsetko mohol skusit a neskusil... To su zvasty. Kydy. Tieto dievcata nevedia co chcu od zivota, od vztahu a od svojej buducnosti. Su ako narkomanky alebo stari ludia...ti tiez myslia len na aktualne uspokojovanie svojich potrieb a nic ine ich nezaujima len ako to najrychlejsie splnit...
Zvlastne. Neskusene dievca co nema toho vela "odziteho" ti vytvorilo umelo pocit, ze bude normalna, ze sa oplati pre nu riskovat a obetovat nieco...Ty si vyjadril svoje pocity cinmi a ona nakoniec alibisticky usupila prec. Ako uz ludia predomnou pisali jednoducho si ju nudil...ved predsa v mori je vela ryb a co ak ina chuti lepsie ako tato ?
Ako sorry ale dnesne dievcata su PRI JE BA NE ! Hlupe,detske a nestoja za nic...
Neviem pre mna je adrenalin a vzrusenie to ked zarobim v robote vela penazi a cez volno / dovolenku si mozem dovolit trip do Moskvy, Japonska s kamaratmi a kolegami a to hned nemusi nutne znamenat ze tam idem balit zeny alebo spat so stetkami...
Lenze co znamena uzivat si pre zeny ? Milion vztahov, kurvenie sa a flirtovanie...adrenalin ked mozem zviest starsieho, uspesnejsieho cloveka.
Nechcem generalizovat ale v 99% je to tak...Cest vynimkam rad by som ich spoznal
Tebe fruitik drzim palce...skus budovat svoj vlastny osud (karieru, skolu) a na tuto sa vykasli..viem bude to tazke mna tiez skoro vyhodili kvoli tomu z prace ked som sa kvoli nej trapil ..Vravi sa ze v mori je vela ryb...to je pravda ale je to bullshit ked ty tuzis len po tej jednej ..Bud ju nechas dorast a poucis sa alebo sa ta ryba strati v mori a pride ina...lepsia.
@sumivybanan možno je to pravda, že muži vedia žiť v stereotype ale nie všetci podľa mňa..aj my ženy vieme žiť v stereotype, to záleží od povahy..ale možno aj tak my ženy potrebujeme viac vzrušenia vo vzťahu, nejaké zmeny občas, a furt niečo..no sme náročné a chceme toho veľa...
Len chce vyskúšať aj niečo iné... možno si chce užiť slobodu trošku, alebo vedieť aké je to chodiť s niekým iným. Viem o čom hovorím Ale ak ťa fakt miluje a nespozná nikoho pre koho by obetovala dlhoročný vzťah s tebou, tak sa k tebe podľa mňa vráti, keby ste sa teraz rozišli. Skús je navrhnúť niečo ako voľný vzťah na nejakú dobu alebo len prestávku...
podľa toho.. že 2 a pol roka, tak si myslím, tak ako tu už bolo spomínané.. je buď unudená zo vzťahu, alebo potrebuje ešte prežiť niečo nové (vôbec nemusí mať niekoho vyhliadnutého). Viem to z vlastnej skúsenosti.. pritom u mňa ten chlap bol takmer dokonaly na všetko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inu, keby ta lubila, tak by asi nechcela byt sama O.o
zase druhá kamarátka mala dlhoročný vzťah takmer celú strednú školu a keď ju vychodila teda presne pred maturami sa s chalanom rozišla, že aby ostali kamaráti..dôvod? už ju to nudilo, stále robili to isté, často boli spolu, často si volali a keď boli spolu ona už nevedela o čom má hovoriť, keď si všetko povedali cez telefón...ona šla potom pracovať z východu na západ, tam si našla niekoho iného ale nevydržalo im to spolu dlho...no k tomu čo s ním bo
Je to dost mozne,ze ju to uz nudi.chce vo sv.zivote asi nejaky adrenalin,skusat nove veci,uzivat si,byt slobodna a nezamyslat sa nad nasledkami.
Nemusi to zrovna znamenat,ze ma nejaky tajny zalusk.
Bud pripraveny na to,ze ked sa rozidete,uz sa k sebe vratit nemusite.ona si mozno len namysla,ze ta este lubi-zvyk,chapes...nevie si to mozno priznat.
Kazdopadne,vela stastia kamo...ona vie o co ide,len tebe vravi,ze je zmatena
Je to koniec podľa mňa.
Si blbec. To co si spravil nie je cin z"lasky" ale zufalstva.Zanechat pracu a takpovediac zivot kvoli zene ? Ako srsly...to by som jej najprv musel doverovat viac ako sebe samemu. A taka dovera sa kurva dlho buduje...
Nikdy nezahadzuj svoju buducnost pre pritomnost so zenou ! NIKDY ! Nech ti vravi ktokolvek, akakolvek hlupa pica, ze na stare kolena budes lutovat co si vsetko mohol skusit a neskusil... To su zvasty. Kydy. Tieto dievcata nevedia co chcu od zivota, od vztahu a od svojej buducnosti. Su ako narkomanky alebo stari ludia...ti tiez myslia len na aktualne uspokojovanie svojich potrieb a nic ine ich nezaujima len ako to najrychlejsie splnit...
Zvlastne. Neskusene dievca co nema toho vela "odziteho" ti vytvorilo umelo pocit, ze bude normalna, ze sa oplati pre nu riskovat a obetovat nieco...Ty si vyjadril svoje pocity cinmi a ona nakoniec alibisticky usupila prec. Ako uz ludia predomnou pisali jednoducho si ju nudil...ved predsa v mori je vela ryb a co ak ina chuti lepsie ako tato ?
Ako sorry ale dnesne dievcata su PRI JE BA NE ! Hlupe,detske a nestoja za nic...
Neviem pre mna je adrenalin a vzrusenie to ked zarobim v robote vela penazi a cez volno / dovolenku si mozem dovolit trip do Moskvy, Japonska s kamaratmi a kolegami a to hned nemusi nutne znamenat ze tam idem balit zeny alebo spat so stetkami...
Lenze co znamena uzivat si pre zeny ? Milion vztahov, kurvenie sa a flirtovanie...adrenalin ked mozem zviest starsieho, uspesnejsieho cloveka.
Nechcem generalizovat ale v 99% je to tak...Cest vynimkam rad by som ich spoznal
Tebe fruitik drzim palce...skus budovat svoj vlastny osud (karieru, skolu) a na tuto sa vykasli..viem bude to tazke mna tiez skoro vyhodili kvoli tomu z prace ked som sa kvoli nej trapil ..Vravi sa ze v mori je vela ryb...to je pravda ale je to bullshit ked ty tuzis len po tej jednej ..Bud ju nechas dorast a poucis sa alebo sa ta ryba strati v mori a pride ina...lepsia.
toto vidim na The end.
postaraj sa jej o listok do zivota.rozidte sa (alebo pauza,co je vlastne to iste).dievca sa preberie a zisti,co naozaj chce.(mozn )
to je moj nazor.
a suhlasim s chlapmi hore... maju aj celkom pravdu.my zas mame svoju pravdu o nich.
to všetko fakt záleží aj tak od povahy...