Potrebujem už vyriešiť situaciu a byť knečne stastny lebo som nekonecne psychicky unaveny. Ide o to že rodicia ma nasilu držia na vš no ja to tam neznašam nebavi ma to tam a neznasam tie opice prehnaneho studentskeho zivota co sa vedia len ozierať.
..Vobec si nepotrebujem prechadzat a uzivat si zivot chľastu a intráku.. a tie zazitky ze tam som bol tak najebany a tam som tolko vypil nad tym len krutim ocami a od takejto spoločnosti odchadzam .. ziju pre taketo priority no nevidia ze tiwto priority neexistujú.. (nech si zije kazdy svoj zivot ako chce su to vase zivoty) ...chcem pracovat viem ze to co chcem v zivote dosiahnuť ktomu mi dalsia skola nepomoze. Ale podpora rodicov a nazbierany kapital ano. Rodicia maju stale svoju pravdu ze som neschopny blbý a tak dalej a dalej . No oni vysku ani len nemaju. Nikdy som od nich nic neziadal nerobil im problemy ani nic podobne. Necakam nic extra na zaciatok viem ze na slovensku je to bieda tak ci onak. Stale maju svoju pravdu a to ze to chcem skoncit ze ma to tam nebavi a neznásam to tam a ani to tam nezvladam nechcu ani len pocuť .. vytáča ich to. A to dobre vedia ze prácu mam rad niesom ziadny lenivy chujus.. Uz neviem co dalej uz mam toho vsetkeho dost privádzaju ma svojim konaním do zúfalstva.. ma niekto s tymto skusenosti?
tl dr
ale pointa, chapem ze to asi neni lahka situacia, ale mne sa ihned naskyta riesenie: ak sa niekomu nepaci na vs a rodicia chcu aby tam bol, tak ten niekto moze najst pracu, prenajat si niekde nejaku izbu a vyvliect sa z tohto, ci? nie ze by sli byt rdicia nadseni, ale tak asi ti ide hlavne o tvoje psychicke zdravie dufam
držia ťa tam? tak hádam si dospelý a môžeš z tej vš odísť a nájsť si prácu a robiť to čo ťa baví...
ja viem že môže byť ťažké postaviť sa rodičom, ale treba im vysvetliť že majú iné priority/iné plány ako ty a je to tvoj život.môžeš si vážiť ich názor ale napokon sa aj tak musíš rozhodnúť sám za seba... tvoj život nie je o tom plniť ich sny, ale tie tvoje...
stále pod takéto príspevky píšem, že nemáš počúvať rodičov, čo znie síce blbo ale si už dospelý, rodičia tvoj život nežijú, ak si aj život dodrbeš, bude to tvojimi rozhodnutiami a nebudeš ľutovať, že si vtedy počúvaj iných
verím, že rodičia sú aj mentálne dospelí a vedia, čo je komunikácia, tak si sadnite a pokecajte o tom, poprípade im povedz, že si sa nenarodil preto, aby si prostredníctvom teba plnili svoje vlastné sny..
Hlavne si premysli, čo chceš robiť po odchode zo školy. Ak tam vážne nechceš byť, tak si zabezpeč najskôr prácu a potom ubytko. A čau škola a vitaj práca. No a za dobro v rodine neručím samozrejme, to ti vaši neodpustia a budú ti to vyhadzovať na oči pri každej príležitosti, ktorá sa bude týkať vzdelania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale pointa, chapem ze to asi neni lahka situacia, ale mne sa ihned naskyta riesenie: ak sa niekomu nepaci na vs a rodicia chcu aby tam bol, tak ten niekto moze najst pracu, prenajat si niekde nejaku izbu a vyvliect sa z tohto, ci? nie ze by sli byt rdicia nadseni, ale tak asi ti ide hlavne o tvoje psychicke zdravie dufam
ja viem že môže byť ťažké postaviť sa rodičom, ale treba im vysvetliť že majú iné priority/iné plány ako ty a je to tvoj život.môžeš si vážiť ich názor ale napokon sa aj tak musíš rozhodnúť sám za seba... tvoj život nie je o tom plniť ich sny, ale tie tvoje...
verím, že rodičia sú aj mentálne dospelí a vedia, čo je komunikácia, tak si sadnite a pokecajte o tom, poprípade im povedz, že si sa nenarodil preto, aby si prostredníctvom teba plnili svoje vlastné sny..