Da sa nejako ovplyvnit vona a chut tam dole? Bojim sa, ze mojmu priatelovi nebudem chutit.
Na nete som nasla: Vona sa teda ovplyvnit da zavisi to od zivotneho stylu partnerky, predovsetkym od stravy. Miera pH sekretu v posve zavisi od pomeru kysl
@zvodinka o to že by mu to nechutilo sa skutočne nemusíš báť a vôbec nemusíš ovplyvňovať stravu. vôňa závisí od hygieny ale úplne stačí ak sa deň predtým osprchuješ a ostatok je už na prírode. a o chlapcoch platí s tým ananásom a celkovo so stravou že veľa ananásu a pod. zlepšuje chuť semena. je to overené a ak chces aby ti to chutilo tak staci ked on zje vela ananasu a vypije vela vody, nesmie jest ostre a masite jedla....
@ pernik počuj k tomu,čo si napísal na tvoju partnerku,že ´´je bez chuti´´ nemáš tam medzeru na nesprávnom mieste a nemalo tam byť len -JEBE Z CHUTI???
@pernik počuj k tomu,čo si napísal na tvoju partnerku,že ´´je bez chuti´´ nemáš tam medzeru na nesprávnom mieste a nemalo tam byť len -JEBE Z CHUTI??? (smajlík)
Dosť pochybujem o tom že sú chalani ktorým to nechutí a hlavne na babe ktorú majú radi . To je takeee faaajne určite je v tom nejaké afrodiziakum. Len to cítiť je vzrušujúce. O to že či to je zrovná trošku horkaste, sladké, jemné alebo ostré...to už je len detail.
Ak dodržuješ nejaké základy hygieny nemal by byť sklamaný.
Ked som nadrzany, tak si liznem aj po tom co bola stat.. Este sa mi nestalo, ze by to bolo nelizatelne. Sice niekedy to chuti vseliako, ale aj tak to vzrusuje..
mnoo ak môžem povedať za seba chuť bola taká kyslastá ako sa tu už spomínalo, teda niekedy..niekedy to bolo v pohode ani nie kyslé..no pravdu povediac nezáleží mi na tom a keď sa dvaja ľudia milujú malo by to aj tak byť....nevadí mi tá chuť ..skrátka je to skuelééé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
NEBUĎ BLBÁ a prestaň vymýšľať také kraviny.
pekne sa umy nejakým intímnym mydlom čo pekne vonia a chuť nerieš.
kam by sme dospeli, keby toto všetci riešili...
ja nechápem...čoho sa bojíš? že sa odtiahne a povie fuj? tak potom je to malý nevyzretý chlapček čo nemá do sexu pchať nos.
laska nejde cez sex!
Aby ju mohli aj diabetici
Ak dodržuješ nejaké základy hygieny nemal by byť sklamaný.
mne to vzdy chutna tak nakyslasto