Čo hovoríte na možnosť robiť si vlastné cssko? Mne sa to hrozne páči a asi by som to nominoval na "najlepšiu funkciu birzdu" niet očom. Pochváľte sa a ukážte svoje nové nadizajnované webky rád si popozerám webky všetkých čo sem prispejú
jedna malinká otázka, vlastné fonty (písma) by nešli ? bo ja mám taký perfektný font, ten čo mám aj v menu (diablovský) tak by bolo super keby si ho dám aj na písmo ... zajtra ešte doladím trošku zbytok , to ako má peter pipier tam pozadie pod písmom a uvidí sa naj by bolo keby to celé oskinujem na Diablo ale taký profík zase niesom
tomas - v zivote som s CSS nerobil a v podstate ani ziadne ine programovanie, takze zatial neviem ako s tym pismom a inymi kravinami. ale sak ja na to pridem a doladim (neviem kedy)
@14 chválim na prvý pokus super ... baby to vždy vedia tak dobre farebne zladiť... ja môžem ovládať celé CSS ale čo sa týka dizajnu som stále ľavý... tie farby atď
nenaučil by ma niekto ako sa dá zmeniť tá časť webky kde má pawlo tú holku a peterpipier tie hviezdičky a krúžky ? prosím len ten kúsok css tagu potrebujem
@johnny89 , oni vlastne fonty by isli, ale VEDELI BY ICH NACITAT LEN TI, co maju ten isty font v kompe. cize ty by si videl vlastny font, ale ini ludia ee
hej chcel som špeciálny, aj by som si ho uploadol na vlastnej stránke to by nebol problém, a od kamoša som sa dozvedel že css3 ho dokáže načítať, takže zajtra to vyskúšam a uvidíme
O nieco som sa pokusila Ale treba chapat, ze s tym nemam ani minimalne skusenosti a aj s fotoshopom som robila prvy krat, takze... Ale nie je to dokoncene a aj menit to budem este, toto je len taka prvotna (nudna) verzia
neviete poradit nejaky dobry freeware program? lebo na googli som nasiel len blbosti a taky adobe photoshop elements ma 451 MB a stahovat 2 hodiny sa mi to nechce
noo dneska už je môj dizajn tak z 75% hotový, kto ešte nevidel nech sa pozre budem rád a ešte by som mal malú otázku, ako zmením farbu písma ? (idem sa zatiaľ s tým sám potrápiť)
obrázok do profilu(webky) a farbu písma zmeníte nasledovne:
/*pozadie webky*/
#mojawebka {background-image: url('cesta k obrázku');
background-repeat:no-repeat;
background-color:black;
color:red;}
v preklade: prvý riadok tam vložíte cestu k obrázku, druhý riadok ani tretí nemusia byť ale druhý znamená že sa pozadie nebude opakovať, tretí znamená farbu aká bude v pozadí, a štvrtý riadok je farba písma buď klasické red,yellow,blue atď alebo z photoshopu niečo v tvare #ffffff
podla mna aj moje je celkom pekne... len neviem ako tam dam este jednu palmu ci nieco, aby mi to vyslo na webke s tim pozadim a potreboval by som vediet ako sa da zmenit farbu pismen teraz neda sa precitat skoro nic plz helpnite mi zajtra to spravim ked mam cas
Inac ten CCCP skin je FUN len neviem ci nebudes dostat za to trest
@62 len neviem ci nebudes dostat za to trest??? slovosled??sm nechapal minutu ze co si chcel povedat ale v pohode...a s tym pismom to mas v prispevku @54 tak to kukni tam...
irituje ma to biele pozadie pri stavoch a pri pravidlách a podmienkach písania komentov pri fotkách, ako to zmením na čiernu? ak ste niekto pochopili čo myslím
Akoze inak ja tiez zasnem krasne to mate vsetci... Ja sa o nieco pokusam, ale vobec mi to nejde, neviem ako to mam spravit. Vy to mate uplne vymakane, strasne sa mi pacia tie vase webky
@73 jasne, ze sa pytas, ved tvoja je uplne skvela ...tomu navodu rozumiem, len ja by som potrebovala vytvorit jeden vzor, viem aj ako asi by mal vyzerat a mozno sa to da nejako urobit vo photoshope, len netusim ako
ten napad s vlastnym csskom je pekny ale nedomysleny .. mozne je ze som niekde spravil ja chybu ked som si ho vytvaral .. pomocou toho sa da celkom slusne bugovat ako som zistil .. nezverejnim, nechcem uskodit jednemu z poprednych webmastrov
hej chápem čo myslíš ale tak tým že to je medzi tagmi style tak neviem ale asi sa tam nedá dostať žiaden skript... a hej v css sa dá zmeniť na kompletku celá tvoja webka aj s pozíciami a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@hajzel... to je uplne skvele menu strasne sa mi paci
@djdaniels celkom pekne
@peter_piper lol to je bohovsky skombinovane, som rozmyslal ci to este je birdz alebo ne
Rozmýšľal som či sa mi tam tá baba hodí ale celkom ujde
nenaučil by ma niekto ako sa dá zmeniť tá časť webky kde má pawlo tú holku a peterpipier tie hviezdičky a krúžky ? prosím len ten kúsok css tagu potrebujem
ach aby som sa aj ja do toho pustila len sa muisim odhodlat
A nezdá sa vám, že statické pozadie je naozaj humus?
/*pozadie webky*/
#mojawebka {background-image: url('cesta k obrázku');
background-repeat:no-repeat;
background-color:black;
color:red;}
v preklade: prvý riadok tam vložíte cestu k obrázku, druhý riadok ani tretí nemusia byť ale druhý znamená že sa pozadie nebude opakovať, tretí znamená farbu aká bude v pozadí, a štvrtý riadok je farba písma buď klasické red,yellow,blue atď alebo z photoshopu niečo v tvare #ffffff
59.ten Mr. bean nema chybu je peckovy
Inac ten CCCP skin je FUN len neviem ci nebudes dostat za to trest