ja tomu verím, aj preto, že to všetko na mňa vždy sedí...hlavne, čo sa horoskopov týka...ale osobne nemám rada cigánky, ktoré mi za dve eurá sú ochotné vyveštiť aj modré z neba, dlhý život alebo ľahký pôrod...lebo aj to už sa raz stalo
Pokiaľ bude človeku vyveštená budúcnosť, ktorá sa splní, tak aký má potom život zmysel? Existovať v domnienke, že žijem podľa niečoho predurčeného, podľa nejakej napísanej postavy a konám tak, ako mi bolo prikázané, to nemusím ani existovať. Načo?
Lepší pocit vo mne budí domnienka, že o každom svojom kroku rozhodujem sám a nežijem podľa nejakého napísaného príbehu.
na horoskope sa zasadne len smejem (minuly rok ma mali operovat, mala som mat rakovinu ci co to a tento rok si mam zalozit rodinu a mam mat dieta. inak, na september mi vyvestili, ze sa musim zacat ucit. pointa mi tiez uletela...)
vestice... leda ze by to bola sybila, inac dovi-dopo
psychotronikov som na ich stastie (alebo mozno moje) zatial nestretla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/vestenie/...
» www.birdz.sk/forum/vestice/1...
Ale veštici by som šla... Poznám pár ludí a to čo im povedala sa aj stalo, príp. to bola pravda
Lepší pocit vo mne budí domnienka, že o každom svojom kroku rozhodujem sám a nežijem podľa nejakého napísaného príbehu.
vestice... leda ze by to bola sybila, inac dovi-dopo
psychotronikov som na ich stastie (alebo mozno moje) zatial nestretla