Vadilo by ti ak by tvoj partner chcel vycestovať niekde solo na dlhšie? Napríklad 1 mesiac, zahraničie, cesta SNP a podobné, s tým, že ty nemáš ešte Sputnika, nechce sa ti, alebo proste na tom trvá, že chce ísť sám/a, pracovne alebo iný dôvod.
Môj frajer by chcel ísť na cestu SNP, no ja s nim ísť nechcem a ani nikto z jeho kamošov sa nechce pridat no nemám problém s tým, aby išiel a možno by som sa na nejaký úsek pridala k nemu... Samozrejme, keby chcel ísť sám niekam na dlhšie, tak by mi to nevadilo..
Neviem prečo by mi to malo vadiť a prečo by som mu to mala zakazovať. Je dospelý.
Ak by ma mal podviesť tak ma povedie aj bez toho aby šiel na mesiac preč.
Áno. Vo väčšine chodíme a cestujeme spolu. potom máme 3-4 dni ked ja idem na dámsku jazdu, on na pánsku jazdu si oddýchnuť kus od seba ale inak sme stále spolu
Nevadilo by mi to, lebo ja sama milujem slobodu a že na nikto nedrží. Dlho sme s priateľom riešili, že pôjdem na Erasmus, nakoniec sme to obaja zvládli, ale musela som mu vysvetliť moje dôvody, potom to už akceptoval. Tiež nie sme ani teraz často spolu, skrz to, že chodím na VŠ. Ale som rada, že je tolerantný a doprajem mi moju slobodu. Takže by som s tým tiež nemala problém, ak by chcel niekam vycestovať. Ak sa dvaja ľúbia, zvládnu spolu všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak by ma mal podviesť tak ma povedie aj bez toho aby šiel na mesiac preč.